• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri SuRMeLi'nin resimLi gözmakyajLarı (özeL, sade, günLük)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yok tatlim ne SIKMASI
catrice sewdigim bir markadir o yuzden $ettirdiydim Şeniz

teşekkürler canım..bu fırçaları netten falan mı aldın yoksa kozmatik dükkanlarında mevcutmu???* biliomusun ben bugün denizlide hemen hemen her markanın satıldıı bi kozmatik dükkanına sordum bourjois rimeli,boş boş baktılar gözüme :((( ithal ürün heralde hiç duymadık dediler..boş boş çıktım bnde,hayalklerim yıkıldı yaa:))) sen güle güle kullan:)

sürmeli gözlerin çok güzelmiş:nazar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantsk ederim cnm

teşekkürler canım..bu fırçaları netten falan mı aldın yoksa kozmatik dükkanlarında mevcutmu???* biliomusun ben bugün denizlide hemen hemen her markanın satıldıı bi kozmatik dükkanına sordum bourjois rimeli,boş boş baktılar gözüme :((( ithal ürün heralde hiç duymadık dediler..boş boş çıktım bnde,hayalklerim yıkıldı yaa:))) sen güle güle kullan:)

hayir canim netten degil.. hollandada kozmetik dukkanindan aldim.. alla alla BOURJOIS nerdeyse her kozmetikcide war.. gittigidiyorda war canim ordan al bence..yerimseniben

bebish tatlım bourjois boyner,ykm,debenhams mağazalarında satılıo bildiğim kadaryla cok güsel bi marka ben ultra black kohl kalemini ve çikolata pudrasını kullanıorum ne zaman standını bulsam herseyi kurcalıorum ama hele o allıklar yokmu ye bitr:)sürmeliden kopya çekip rimelini de alcam inş:)

sürmelimmm kaşına gözüne kurban maşallah

bebish tatlım bourjois boyner,ykm,debenhams mağazalarında satılıo bildiğim kadaryla cok güsel bi marka ben ultra black kohl kalemini ve çikolata pudrasını kullanıorum ne zaman standını bulsam herseyi kurcalıorum ama hele o allıklar yokmu ye bitr:)sürmeliden kopya çekip rimelini de alcam inş:)

teşekkürler canım bilgiler için..bnde gerçekten üzülmüştüm bulamadım die.denzliyi pek bilmiorum ama zaten yakın zamnada ıspartaya gidicektim gezmeyee,çook teşekkürlerki,ordaki ykm'ye bakarım sayende:))) hiç bilmiodum bu saydıın mağazalarda bulabileceğimi..çok mersi canım.sende cicilerini güle güle kullan:))

cok guzel makyajlar ellerinize saglika.s.
gozlerinizde bir o kadar guzel masallah:nazar:
gozlerinizin dogal halinide merak ettim dogrusukaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan aldinmi rimeli datlim ?

göz kalemınden ıstıorum yaa bulamıorum nettede yok galıbaaa:(

canim malesef nette yok ewet yerimseniben

Tek kelimeyle SUPER..alkisalkisalkis
Makyaj malzemelerini hollandadan aldin galibaa, markasi tanidik geldide

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan evet canim hollandada yasiyorum bir kac ayligina ankaradayimopuyorumnanaktan

çok dadlusun sürmeliiimmm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansende olesin bebekk
cok guzel makyajlar ellerinize saglika.s.
gozlerinizde bir o kadar guzel masallah:nazar:
gozlerinizin dogal halinide merak ettim dogrusukaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan gozlerimin dogal halini eklemistimm kacirdin canimkaydirigubbakcemile3

biraz önce yaptigim koyu yesil makyajimi ekledim cicilerr...
kullandigim malzemelerim: far:catherine airley
rimel: bourjois
kalem: 2b

tatluşummmmmm nireye ekledin :uhm:
görmeden maşallahhhh diyeyim de sana :nazar:
nazarım değmesinnn :1hug:
öptim seni kuzummmmmmmmm
a.s.

bakarken korktum valla nazar değecek diye. maşallah Allah nazardan sakınsın:nazar: bence bu yeteneğinizi değerlendirin bi yerde çalışın. çnkü bi çok kuaför bile böyle güzel makyaj yapamıyor malesef:bbo:

bakarken korktum valla nazar değecek diye. maşallah Allah nazardan sakınsın:nazar: bence bu yeteneğinizi değerlendirin bi yerde çalışın. çnkü bi çok kuaför bile böyle güzel makyaj yapamıyor malesef:bbo:

tsk ederimm...degerlendirecegim kesinlikleee..zemuszemus

bacım maaşallah ya ne kadar güzel gözlerin kaşların var. Allah nazarlardan saklasın

Back