- Emoji Skoru
- 309
- Puanlar
- 198
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="simon" data-source="post: 34764012"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=34764012"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-34764012">simon .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<span style="font-family: 'Arial Black'">ben bunu geçenlerde okumuştum 5 yıl diyodu<br />
özellikle suriyeli konuları döndüğü zamanlarda baktım oy meselesi yüzünden <br />
ve şimdi zaten geçici vatandaşlık verildi ama ilerde normal tc vatandaşı olurlar bence gitmezler <br />
<br />
belki bi kısmı olmuştur bilemiyorum ama dışişleri bakanı geçici vatandaşlık dedi ona eminim 1 milyon üzeri kişi gelmiş çünkü <br />
ama tam emin olmak için nerden bakmak lazım bilmiyorum <br />
<br />
maaş aldıklarını duymadım ama ilaçları filan ücretsiz aldıklarını duymuştum<br />
eczacı veya doktor arkadaşlar varsa bilgilendirsin </span>
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
geçici derken şöyledir tr de 3 sene mi 5 sene mi ne oturmak zorunda TC vatandaşı olabilmek için.şu an onların oturma izni var heralde ona diyorlar geçici vatandaşlık diye tam bilmiyorum bende.devletten de ücretsiz yararlanıyorlar diye biliyorum ben.çünkü benim babam ameliyat olmuştu devlette.yanına suriyeli birini getirmişler bıçaklanmış mı ne olmuştu tam hatırlmaıyorum.yoksa devlete öyle getiremezler.ki özele gitseler de para verecekler devlete gitmeyip napacaklar.</div>