- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 37
- Konu Sahibi Gonulcelen_87
-
Bizimkilerde kontestir her dediklerini illa yaptirirlar hoplamadik ziplamadik yer birakmiyolar zaten.koltuk baslarini yatak basini degistirdik tirmalardilar cunki tirmalama tahtalarida var ama inatla dediklerini yapicaklar.Bende salonu kitli bırakıyorum geçende klimanın üstüne zıplamaya çalıştı düştü sipabenim dolapta sürgülü ama gözümde canlandiramadim ,kızımın puseti var üst kısımda onun içine yatar ,dolap kapaliysada yıkar ortalığı actirir illaki o kapağı .
Sert bir şekilde hayır !!! Diye diye biraktirdim o huyu benim oğlana , sandalyeler deri şimdi onlara musallat oldu essek . Benim bitane kedi benzeri köpek kaplan vs tek başına beş tane eder heraldeBizimkilerde kontestir her dediklerini illa yaptirirlar hoplamadik ziplamadik yer birakmiyolar zaten.koltuk baslarini yatak basini degistirdik tirmalardilar cunki tirmalama tahtalarida var ama inatla dediklerini yapicaklar.
Bizimkinde aralik bukadar alirken keske aklima gelseydi
Simdilik tek yapabildigim o zaten.kediler icin can feda onda bi prooblem yok.toz filan giriyor dolabin icine elbiselerin ustu tozlaniyor.sanirin dolapta bi sikinti var artik idare edicez.Sürgülü dolabım var ama öyle bir boşluk yada acıklık yok. Ikisinide yarısına kadar açabiliyorum aynı anda. Sizde aralik bıraksanız azıcık olmaz mı?
Bilmiyorumki kuranlarmi bi hata yapti yoksa modelimi boyle anlamadim bende.yandaki kapaninca ustte bosluk olmuyor.ama diger ustteki kapak oburu icine girsin diye sanirim fazlaca ilerde.kapaklarmi kalin acaba diye dusunuyorum.yerden tasarruf olsun diye surgulu aldim ama simdiki aklim olsa kapakli alirdim kesinlikle.pisicikler eve gelince cogu esyayi yanlis aldigimi farkettim.bu çok aralık . kediyi bırak zorlasam ben girerim:))
mesela yandakide aralık sizde benim yandaki iki kanatta hiç aralık yok.
Kiyamiyorum iste kizmaktan anliyorlar kusup bi kenaŕa cekiliyorlar sonra barisana kadar pas vermiyorlar barismakta biraz zor oluyor.Sert bir şekilde hayır !!! Diye diye biraktirdim o huyu benim oğlana , sandalyeler deri şimdi onlara musallat oldu essek . Benim bitane kedi benzeri köpek kaplan vs tek başına beş tane eder heraldecok seviyorum yaa bişey olacak diye insanin psikolojisi bozuluyor valla sizi çok iyi anlıyorum . Geçen eşim mutfağa kitlemis bilmeden sekiz saat orda kapalı kaldı üç dilim baklava yemiş su içmiş kusmus babaratliklari devirmiş
Ilk baslarda yatak basina cikip oraya zipliyordu simdi kapiya tirmaniyor ordan dolabin ustune zipliyor.valla benim aklima gelmeyen yerler onlarin yerine geliyor.her gun yeni bisi cikariyolar.digerleri tontik onlar sigmiyor ama iki tanesi uzun ince oyuzden sigiyorlar.biri erkek onun ayaginda problem var yavrum ozaten hic denemez bile ziplamayi cunki tirnaklari cikmiyor.balkona cikan kedi canlarimiz bile var ben sasiyorum valla birinci kattayiz balkona geliyor yemek istemeye gecen yavrularinida pesine getirmis.onlarda basta cikamiyolardi simdi onlarda alismis balkona tirmaniyorlar.Off benimki de karyola başlığının arkasına dadandı. Özellikleri geceleri oraya atlayıp sonra da yardım istiyorDuvar ile başlık arasına yastık sıkıştırmakta bulduk çözümü.
Aslında gardırobunuz bayağı da yüksek yanında bişey mi var üzerine çıkıp zıpladıkları ?
Evet anladim demek istediginizi en son oyle bisey yaptiricaz artik heralde acaba dihorum ustunde bi parca vardida onu takmayimi unuttular bayada oldu aslinda ama yeni yeni aklima geliyor bunlar.Şey olabilir mi ?
Dolabın üstüne tente gibi bi parça yaptırın. Kapaklara değmeyecek yükseklikte, boşluğu kapatacak kadar da ileride dursun. Monte edip mobilyayı deforme etmek zorunda da değilsiniz.. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ? Yani kediler dolabın üstüne çıktığında o parça üzerinde kalacaklar ama boşluğu göremeyecekler. İnce bi sunta bile olabilir. Suntanın altına 2 cm yükselti verecek bişey koysanız yeterli, dolabın üstünde durur ama kapılara sürtmez. Ay anlatabildim mi bilmiyorum
Ayy sorma sorma.ben kizsam esim bana kiziyor o kizsa ben ona kiziyorum.kiyamiyoruz onlara hic.aslinda kedinin zekasiylada alakali hepsi akil edemiyor oraya girmeyi.biri sadece ust7ne cikiyor biride icine goriyor iste.Siz çok şımartmışsınız bu sıpalarıbenimki öyle her yere zıplayamaz ışırırım patilerini hep bunlar küçükken kıyamadığınızdan o boşluğuda anlamadım ne kadar boşluk öyle
Ürününüzün markasıyla bi arama yapın isterseniz. Belki farklı açılardan çekilmiş fotoğraflarla eksik parça olup olmadığını anlayabilirsiniz.Evet anladim demek istediginizi en son oyle bisey yaptiricaz artik heralde acaba dihorum ustunde bi parca vardida onu takmayimi unuttular bayada oldu aslinda ama yeni yeni aklima geliyor bunlar.
Aralik birakiyorum zaten artik.butun carsaflar havlular asagiya tasinmasina ragmen.elbiseler kedi tirmigiyla dolu olmasina ragmen yinede acik.yapacak bisey yok kuzularimdan degerli degil.Canım benim dolabın arasında boşluk yok ona rağmen toz oluyor devamlı toz alıyorum o yüzden açık bırak biraz girince çıkmaları kolay olur. Zamanla ordan vazgeçerler zaten.
Bircok kiyafetti hallettiler zaten.yapacak bisey yok o odada cok rahat uyuyorlar yatagin ustune 5i birden seriliyor.Yerimmm onların patileriniBenimde sürgülü dolabım ama boşluk yok bi ustaya baktırın dolabı birde yatak odasının kapısını kapalı bırakın çözüm bulana kadar toz falan önemli değil de kıyafetleri yırtarlar tırmanırken
Tırnaklarını kesmiyormusunuz kedişlerinAralik birakiyorum zaten artik.butun carsaflar havlular asagiya tasinmasina ragmen.elbiseler kedi tirmigiyla dolu olmasina ragmen yinede acik.yapacak bisey yok kuzularimdan degerli degil.
Yok ben kiyamam onlara ya.kesilince istedikleri gibi davranamuyorlar.sonucta onlari eve alip ozgurluklerini ben kisitliyorum dogada tirnaklari kesilmedigine gore bence kesilmemesi gerekli diye dusunuyorum.Tırnaklarını kesmiyormusunuz kedişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?