- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 37
- Konu Sahibi Gonulcelen_87
-
Internette arastirdigim kadariyla bi cozum bulamadim birde burada bi fikir alisverisi yapayim dedim.simdi sorun su arkadaslar.evimde 5 tane tatli kediyle yasiyorum.sorunumuz bizim yaramazlarin gardrop tepesindeki boslugu farketmeleriyle basladi.surgulu gardrop ve bi taraftaki kapi digerinin ustunde oldugu icin arada bosluk kaliyor ve bizim yaramazlar hop bu bosluktan iceri dolabin icine.hadi ben varken acip cikariyorum da ben yokken nasil cikicaklar bilmiyorum.zaten kedilerim olmasada surekli dolabin icine toz doluyor buna bi caresi olan varmi ayni seyi yasayan varmi diye merak ettim.biraz uzun oldu ama kusura bakmayin.
Simdi soyle diyim girerken kolay oluyor ama kedi beslediyseniz bilirsiniz.biyere ziplarken illaki tirnaklarini biyere takip kuvvet alarak tirmaniyorlar.inisleri olabiliyor oyuzdende cikarken mobilya oldugu icin tirnaklarini geciremedikleri icin cikamiyorlar.Girebiliyolarsa çıkamazlarmı da :) bilemedim.
Kapatmayi da denedim ama diger kapi acilmiyor bu sefer.birbirlerinin altina ustune gectikelri icin acip kaparken diger tarafa engel koyunca obur kapi acilmiyor.Kapatın bir şekilde. Görmeden bişey diyemedim şimdi.
Acik birakuyorum biyere giderkende zatende kediler olmasa bile hani elbiselerin ustu toz doluyorGardırobun kapısını biraz Aralık biraksan kendileri çıkamazlar mı acaba
Onlar nerelere nerelere zipliyorlar bir bilseniz.kapinin tepesine cikiyor mesela arkasinda mont takili monttan tirmanip kapinin ustune ordanda hopp gardrobun ustune.yaramaz bizimkiler perdelere bile tirmaniyorlar.tavana kadarGardırobun ustune nasıl cıkıyorlar yuksek değil mi
Bi resim koyiyim ben en iyisi daha anlasilir olucak.sizin kapılarda mı sorun var acaba benimde sürgülü boşluk falan yok.
Mantikli evet bunu bi deneyeyim.aslinda yavruda degilde 2 yasina gelicek nerdeyse biraz siska bi kedi benim minisim.ince uzun diyeyim.tonton olanlar sigmiyor zatenSanırım kediler daha yavru o yüzden büyük kedi geçecek kadar bir boşluk değildir heralde?
kapaklar birbine o kadar uzaksa o aradan geçerken değdiği kısımlara çift taraflı bant yapıştırın tüyleri değdiği anda koşarak uzaklaşıyorlar bir kaç hafta öyle bırakırsan bir daha denemezler çünkü hep orda o bant varmış gibi kabul ediyorlar :)
Ben koltukları tırmalamasın diye çift taraflı bant kullanmıştım başarılı sonuç aldım :)
Onlar nerelere nerelere zipliyorlar bir bilseniz.kapinin tepesine cikiyor mesela arkasinda mont takili monttan tirmanip kapinin ustune ordanda hopp gardrobun ustune.yaramaz bizimkiler perdelere bile tirmaniyorlar.tavana kadar
Bi resim koyiyim ben en iyisi daha anlasilir olucak.
Bizimkinde aralik bukadar alirken keske aklima gelseydibu arada kalktım baktım ortadaki kapıda biraz boşluk varmış:))
ama kedi giremez ordan çok az bir aralık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?