• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürgülü gardrop üstte kalan bosluk

Yok ben kiyamam onlara ya.kesilince istedikleri gibi davranamuyorlar.sonucta onlari eve alip ozgurluklerini ben kisitliyorum dogada tirnaklari kesilmedigine gore bence kesilmemesi gerekli diye dusunuyorum.
Dışarda yaşasalar tırnaklarına ihtiyaçları olur ancak ev minnoşlarının kesilebilir çünkü kullanacak alanları olmuyor yine de siz bilirsiniz tabi anneleri olarak :)

Yok ben kiyamam onlara ya.kesilince istedikleri gibi davranamuyorlar.sonucta onlari eve alip ozgurluklerini ben kisitliyorum dogada tirnaklari kesilmedigine gore bence kesilmemesi gerekli diye dusunuyorum.

Doğada tırmanırken tırnakları törpüleniyor evde törpülenmediği için kesmeniz gerekir. Sizin tercihiniz tabi,

Haklisiniz ama oyle kolay kolay duran kediler degiller torpuyle uyku halindeyken deneyeyim bi ara olmazsa.
Eğer uzun süre kesmessenız tırnakları etlerine batar .
veteriner de görmüştüm öyle bir kedi .

Ben uyurken yavas yavas konusa konusa kesıyorum oğlumu ama kıızm tam bır haylazzz aslaa ama asla kestrmıyo .
Onuda eşimde hallediyoruz. Eşim havluya sarıyo bende kesıyorum dikkatlice .

Eğer uzun süre kesmessenız tırnakları etlerine batar .
veteriner de görmüştüm öyle bir kedi .

Ben uyurken yavas yavas konusa konusa kesıyorum oğlumu ama kıızm tam bır haylazzz aslaa ama asla kestrmıyo .
Onuda eşimde hallediyoruz. Eşim havluya sarıyo bende kesıyorum dikkatlice .
Ins oyle bisey olmaz simdiye kadar cok kedi baktim sayisi 30 u gecmistir belkide.hic oyle biseyle karsilasmadim.bizim evde ilac icerken bile harp cikiyo kacaanlar kovalayanlar tam bi curcuna.hap yutturmak zaten cok ama cok sikintili.

Ins oyle bisey olmaz simdiye kadar cok kedi baktim sayisi 30 u gecmistir belkide.hic oyle biseyle karsilasmadim.bizim evde ilac icerken bile harp cikiyo kacaanlar kovalayanlar tam bi curcuna.hap yutturmak zaten cok ama cok sikintili.

bizde köpeğimizi yıllardır kesmezdik geçenlerde derisinden kopmuş veteriner çok kızdı sargıda ayağı haftalardır :(

Back
X