- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Gonulcelen_87
-
Dışarda yaşasalar tırnaklarına ihtiyaçları olur ancak ev minnoşlarının kesilebilir çünkü kullanacak alanları olmuyor yine de siz bilirsiniz tabi anneleri olarak :)Yok ben kiyamam onlara ya.kesilince istedikleri gibi davranamuyorlar.sonucta onlari eve alip ozgurluklerini ben kisitliyorum dogada tirnaklari kesilmedigine gore bence kesilmemesi gerekli diye dusunuyorum.
Yok ben kiyamam onlara ya.kesilince istedikleri gibi davranamuyorlar.sonucta onlari eve alip ozgurluklerini ben kisitliyorum dogada tirnaklari kesilmedigine gore bence kesilmemesi gerekli diye dusunuyorum.
Haklisiniz ama oyle kolay kolay duran kediler degiller torpuyle uyku halindeyken deneyeyim bi ara olmazsa.Doğada tırmanırken tırnakları törpüleniyor evde törpülenmediği için kesmeniz gerekir. Sizin tercihiniz tabi,
Eğer uzun süre kesmessenız tırnakları etlerine batar .Haklisiniz ama oyle kolay kolay duran kediler degiller torpuyle uyku halindeyken deneyeyim bi ara olmazsa.
Ins oyle bisey olmaz simdiye kadar cok kedi baktim sayisi 30 u gecmistir belkide.hic oyle biseyle karsilasmadim.bizim evde ilac icerken bile harp cikiyo kacaanlar kovalayanlar tam bi curcuna.hap yutturmak zaten cok ama cok sikintili.Eğer uzun süre kesmessenız tırnakları etlerine batar .
veteriner de görmüştüm öyle bir kedi .
Ben uyurken yavas yavas konusa konusa kesıyorum oğlumu ama kıızm tam bır haylazzz aslaa ama asla kestrmıyo .
Onuda eşimde hallediyoruz. Eşim havluya sarıyo bende kesıyorum dikkatlice .
Ins oyle bisey olmaz simdiye kadar cok kedi baktim sayisi 30 u gecmistir belkide.hic oyle biseyle karsilasmadim.bizim evde ilac icerken bile harp cikiyo kacaanlar kovalayanlar tam bi curcuna.hap yutturmak zaten cok ama cok sikintili.
Cok gecmis olsunbizde köpeğimizi yıllardır kesmezdik geçenlerde derisinden kopmuş veteriner çok kızdı sargıda ayağı haftalardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?