- 24 Ocak 2020
- 456
- 323
- 31
-
- Konu Sahibi Denizim2503
At bakalım cnmKızlar günaydınlar.
Kısaca özet geçeyim 1 tane sağlıkli çok şükür oğlum var 2 tane malesef kalp durması sonucu kaybim var 1 tane de kimyasalim var araştırmalar sonucu kan pıhtılaşmasi çıktı. Bu ay tekrar bebek istiyoruz hem oğlum tek kalmasın diye hemde bir çocuğumuz daha olsun diye aslında bu konuda da değişik biraz çocuk büyüdükçe galiba bebek isteniliyor galiba..
Gelelim gebelik testine ben yumurtlama ve çatlama dan itibaren gebelik testi yapıyorum öğrenir öğrenmez iğneye başlamam gerektiği için. Bugün 9. Gün bu ay erken yumurtladim ovulasyonla takip etmiştim. 2 3 gündür gebelik testlerinde çok çok hafif belli bile olmayan nerdeyse Beyaz cizgi var anlayamadigim testte mi var bir şey yoksa erken olduğu için mi öyle çıkıyor resimde gözükmüyor sanki ikinci çizginin yeri gibi ama normalde o çizgi testi yapmadan önce yok özellikle bakıyorum sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz . Yardımcı olur musunuz
Kuruma çizgisi olabilir At bakalım beş dakika sonra çıkan çizgi geçersiz diğer markalarda 8 dj da olabilir ama surelap da beş dk cnmBende bu markayla akşam yaptım yoktu sabah şu şekilde çıktı
Bozuk mu acaba
Daha önce de akşam yapmıştım 1 gün sonra bile çizgi yoktuKuruma çizgisi olabilir At bakalım beş dakika sonra çıkan çizgi geçersiz diğer markalarda 8 dj da olabilir ama surelap da beş dk cnm
Bnde o kdr yanıltıcı çıkıyor ki kuzum bnde senin gibi oldu her adet zamanı yaptım gittim kan verdim sonuç negatif İnsallah senin ki pozitif tır ben yanılıyomdur bı resim ar bakalimDaha önce de akşam yapmıştım 1 gün sonra bile çizgi yoktu
Aman bu testler çok yanıltıcı cidden
Bnde o kdr yanıltıcı çıkıyor ki kuzum bnde senin gibi oldu her adet zamanı yaptım gittim kan verdim sonuç negatif İnsallah senin ki pozitif tır ben yanılıyomdur bı resim ar bakalim
Şu ilk mesajıma attım canım sonradan yüklendiBende bu markayla akşam yaptım yoktu sabah şu şekilde çıktı
Bozuk mu acaba
Kan ver cnm bugün istersen regli gecikti miResimde görünmüyor ama yine de atım
Kuruma çizgisi cnm maalesef çok üzgünüm gecikme çok muBende bu markayla akşam yaptım yoktu sabah şu şekilde çıktı
Bozuk mu acaba
Daha gecikmedi düzensiz zaten kurtajlardan sonra baya bı dengesiz oldu bu ay normalde ay sonuna doğru olmam gerekiyor ama yumurtlama erken olduKan ver cnm bugün istersen regli gecikti mi
1 gün gecikti canımKuruma çizgisi cnm maalesef çok üzgünüm gecikme çok mu
İki gün sonra tekrar et testi cnmDaha gecikmedi düzensiz zaten kurtajlardan sonra baya bı dengesiz oldu bu ay normalde ay sonuna doğru olmam gerekiyor ama yumurtlama erken oldu
Bir hafta bekle öyle lan ver cnm geç döllenme olabiliyor bnde oodugu gibi düşük yaptım da kanda bile çıkmamıştı bir hafta sonra çıkmıştı bekle bakalım inşallah güzel haberler alırsın1 gün gecikti canım
Günlük yapıyorum zatenİki gün sonra tekrar et testi cnm
Her gün yapmama gerek yok cnm kendini yıpratma boşuna iki günde bir katlanıyor ya o yüzden söyledim testlerin algılama şeyi farklı oluyor surelap inki 50 mg da algiliyor çizgi çıkıyorGünlük yapıyorum zatenher sabah ama anlayamadigim testten mi biyle acaba
Sağolasın canım inşallahBir hafta bekle öyle lan ver cnm geç döllenme olabiliyor bnde oodugu gibi düşük yaptım da kanda bile çıkmamıştı bir hafta sonra çıkmıştı bekle bakalım inşallah güzel haberler alırsın
Bişi sorcam ben bugün kan testi yaptırdım ama adetime 5 gün var gecikme olmadan doğru sonuç verir mi ? Kan testi negatif çıktı ama biz hamilelik düşünüyoruzBnde o kdr yanıltıcı çıkıyor ki kuzum bnde senin gibi oldu her adet zamanı yaptım gittim kan verdim sonuç negatif İnsallah senin ki pozitif tır ben yanılıyomdur bı resim ar bakalim
Gecikme olmadan çıksa da yanıltıcı olur varsada çıkmayabilir gecikme olduğunda testi tekrarlaBişi sorcam ben bugün kan testi yaptırdım ama adetime 5 gün var gecikme olmadan doğru sonuç verir mi ? Kan testi negatif çıktı ama biz hamilelik düşünüyoruz