• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli zihnimden olası kötü bi şüphe geçiyor durduramıyorum

Mematipolatalemdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
85
-26
38
24
Erkek arkadaşımla ilgili sürekli olma ihtimali olan ama olmama ihtimali de olan içimi huzursuz eden bir ikilem var içimde bundan nasıl kurtulabilirim günlük hayatımı çok etkiliyor ve bu düşüncenin aslını öğrenmem mümkün değil zihnimi bir süre oyalasam bile kalıcı olmuyor sürekli kendi kendimi yiyorum bir dk aklımdan çıkmıyor günluk hayatımı ve psikolojimi çok etkiliyor

Son düzenleme:
Erkek arkadaşımla ilgili sürekli olma ihtimali olan ama olmama ihtimali de olan içimi huzursuz eden bir ikilem var içimde bundan nasıl kurtulabilirim günlük hayatımı çok etkiliyor ve bu düşüncenin aslını öğrenmem mümkün değil zihnimi bir süre oyalasam bile kalıcı olmuyor sürekli kendi kendimi yiyorum bir dk aklımdan çıkmıyor günluk hayatımı ve psikolojimi çok etkiliyor
Bu düşüncelere sizi iten ne oldu ki?

bence bir terapiste gitme zamanın gelmiş. hayatına daha önemli şeyler katmalısın ya da önemseyeceğin başka şeyler bulmaklısın. yoksa kendi kendini yersin bunla. gençken bekarken ben de yaşardım bunları ama şimdi bakıyorum nasıl kendimi tüketmişim boşuna o zamanlar

Back