Sürekli Yoğun Sevgili

Yani biraz saçma bir düşünce katılması zorunlu değil şeklinde düşünmeniz.Çalışan insanlar için iş her zaman önce gelir.Çünkü insanlar ailelerinden fazla iş ortamlarında vakit geçirirler.Eğer toplantıya katılmamış olsaydı iş arkadasları yada müdürleri cehpe alabilirler.Bunlar ince ama büyük ayrıntılar.
Bence hem sizinle hemde arkadaslarıyla keyifli vakit gecırmelerini sağlayabilirsiniz.Madem siz yalnız yaşıyormussunuz makarna salata butcenızı yormayacak sekilde bır yemek hazırlayıp arkadaslarını cagırabılırsınız.Boylece hem arkadaslarının gozune gırmıs olursunuz hemde daha uzun vakıt gecırırsınız.

Bir şekilde iliskiyi monotonlastirmissiniz. Sinema gibi degilde daha farklı alanlarla yaklasmayi deneseniz. Mesela arkadaslariyla ne yapıyorsa onu beraber yapmayi onerin; bu en basitinden batak olabilir, playstation olabilir. Bu şekilde sizin emeginizi farkedince o da farkina varacaktir cabanizin ve daha cok size yonelecektir. Aksini dusunmek istemiyorum

Konu sahibi nasilsin?
Senin ki sevisip kaciyo mu hala, iyilesme var mi?

Konu sahibi nasilsin?
Senin ki sevisip kaciyo mu hala, iyilesme var mi?
:) herkesin sevişme olayına neden bu kadar taktığını anlamadım. Size hitaben söylemiyorum sadece. Evet aramız oldukça düzeldi. Sanırım istemeden de olsa kaybetme korkusu vermişim. Üzerime titriyor son birkaç gündür. Sevişip kaçma olayı da malesef buradakilerin hayal gücü. Ben öyle bir şeyden bahsetmemiştim çünlü. Paylaşabileceğimiz ğek bir şey kalmadığını vurgulamak istemiştim ama meğerse paylaşabileceğimiz bir çok şey varmış. Teşekkür ederim ilginize ve cevaplarınıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…