- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu kaybetme korkusu nasıl veriliyor ya cidden merak ediyorum ilişkinin başından beri hiç aman şunu yapayım şöyle düşünsün bunu yapayım korksun diye düşünmedim. Hesapsız kitapsız oldum. Ama gerekiyormuş bazen. Nasıl veriliyor o korku yaEvlenmeden her şeyi yaşarsan, adam seni çantada keklik görür. Heyecan ve elde edebileceği bir şey kalmadığı için seni fazla tınlamıyor gibi. Biraz kendinizi geri çekip, kaybetme korkusunu yaşatırsanız belki düzelir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Şu kaybetme korkusu nasıl veriliyor ya cidden merak ediyorum ilişkinin başından beri hiç aman şunu yapayım şöyle düşünsün bunu yapayım korksun diye düşünmedim. Hesapsız kitapsız oldum. Ama gerekiyormuş bazen. Nasıl veriliyor o korku ya
Teşekkürler önerileriniz için :)Bende hiç şunu yapayım da kaybetmekten korksun demedim ama geçen bir konuşmamızda geçti, ben biliyorum büyük hatam olsa affetmezsin seni kaybetmek istemiyorum dedi
İşin sırrı yok aslında sadece kırmızı çizgilerini net ve gayet kalın çizersen adam ne yapması ne yapmaması gerektiğini daha iyi bilir hepsi bu.
Ve ayrıca keşke sevişmeli şeyler yazmasaydın canım çünkü biraz sonra konuşulan tek konu o olabilir
Çizgilerini çizeceksin. Üstüne fazla düşmeyeceksin. O arayıp seni buluşalım dediği zaman sende arkadaşlarımla buluşucam dersin. Sen kaçarsan o senin üstüne düşer. Yani hayatının merkezine onu koymayacaksın. Adamla her şeyi rahat rahat yaşarsan fazla önemsenmezsin. Bu genelde böyledir.Şu kaybetme korkusu nasıl veriliyor ya cidden merak ediyorum ilişkinin başından beri hiç aman şunu yapayım şöyle düşünsün bunu yapayım korksun diye düşünmedim. Hesapsız kitapsız oldum. Ama gerekiyormuş bazen. Nasıl veriliyor o korku ya
Muz ceviz fındık keçi boynuzu yedirin..daha cok sevişesi gelsin..
Soğan sarmısak iştah açar..masadan kalkamaz..
Erkek arkadasınız 2 işte birden çalışıyor, yani boş boş işlerle vakit kaybetmiyor, biraz anlayışlı olun... Benim de sözlüm hep ders calısır gerci ben de öyleyim, birbirimize vakit ayıramayız, ama her şeyi geleceğimiz için yapıyoruz, ileride iyi bir hayatımız olsun diye...Merhabalar. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi 2 işte birden çalışıyor. Çok yoğun oluyor bazen haliyle. Ama ne zaman arkadaşlarının ona ihtiyacı olsa koşup gidiyor. 10 gündür görüşmedik biz mesela. Aynı şehirdeyiz üstelik. Sürekli arar sorar mesaj atar. 1buçuk senedir beraberiz. Tabi ki ilk zamanlar böyle değildi. Hatta ben artık arkadaşlarına ve ailesine vakit ayırması gerektiğini söylerdim. Artık haftada 1 kez görüşüyoruz. Onda da ya kahvaltı yapıyoruz 1 2 saatliğine ya da sevişiyoruz. Bu durumdan çok sıkıldım. Benimle beraberken arkadaşları arayınca lamentleyim gelemem demiyor, gelirim bir iki saate diyor hep. 1buçuk senedir huzurla, ne zaman gidecek acaba diye düşünmeden geçirdiğim bir gün olmadı. 10 gündür soğuk davranıyorum. Üzülüyor bu sefer. Biliyorum bizi çok aksattım ama telafi edeceğim deyip duruyor. Daha önce hiç telafi ettiği olmadı ama bu durumu. Öte yandan inanılmaz iyi biri. Ailem ve arkadaşlarım bayılıyor ona. Çok temiz kalpli ve gerçekten çok güveniyorum. Alıp karşıma defalarca konuştum ama değişmiyor bu durum. Arka plana atılmaktan yoruldum artık. Sürekli araya sıkıştırmaya çalışıyor beni. Ben de boş zamanlarını benimle geçirmesindense benim için zaman yaratmasını istiyorum. Bu zamana kadar anlayışla karşıladım ama artık patlayacak gibiyim. Ne yapmalıyım? Onu hayatımın merkezine koymadım elbette ama insan bir sevgilisi olduğunu unutuyor yani zamanla. Hiç mutlu değilim. Nasıl davranmalıyım?
Şöyle olur, sözlüm benim yüzümde tek bir olumsuzluk ifadesi görse içi kıpırdar hemen telaşlanır, gözleri dolar, bir şey mi oldu, bana mı kızgınsın, beni sevmiyor musun diye sorar durur. Biraz ağırdan satın kendinizi, ya kolayca elde edemesin sizi, ondan sonra ilgisi, sevgisi azalır tabi. Bir söz bir nişan olmalıydı bence aranızdaŞu kaybetme korkusu nasıl veriliyor ya cidden merak ediyorum ilişkinin başından beri hiç aman şunu yapayım şöyle düşünsün bunu yapayım korksun diye düşünmedim. Hesapsız kitapsız oldum. Ama gerekiyormuş bazen. Nasıl veriliyor o korku ya
Merhabalar. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi 2 işte birden çalışıyor. Çok yoğun oluyor bazen haliyle. Ama ne zaman arkadaşlarının ona ihtiyacı olsa koşup gidiyor. 10 gündür görüşmedik biz mesela. Aynı şehirdeyiz üstelik. Sürekli arar sorar mesaj atar. 1buçuk senedir beraberiz. Tabi ki ilk zamanlar böyle değildi. Hatta ben artık arkadaşlarına ve ailesine vakit ayırması gerektiğini söylerdim. Artık haftada 1 kez görüşüyoruz. Onda da ya kahvaltı yapıyoruz 1 2 saatliğine ya da sevişiyoruz. Bu durumdan çok sıkıldım. Benimle beraberken arkadaşları arayınca lamentleyim gelemem demiyor, gelirim bir iki saate diyor hep. 1buçuk senedir huzurla, ne zaman gidecek acaba diye düşünmeden geçirdiğim bir gün olmadı. 10 gündür soğuk davranıyorum. Üzülüyor bu sefer. Biliyorum bizi çok aksattım ama telafi edeceğim deyip duruyor. Daha önce hiç telafi ettiği olmadı ama bu durumu. Öte yandan inanılmaz iyi biri. Ailem ve arkadaşlarım bayılıyor ona. Çok temiz kalpli ve gerçekten çok güveniyorum. Alıp karşıma defalarca konuştum ama değişmiyor bu durum. Arka plana atılmaktan yoruldum artık. Sürekli araya sıkıştırmaya çalışıyor beni. Ben de boş zamanlarını benimle geçirmesindense benim için zaman yaratmasını istiyorum. Bu zamana kadar anlayışla karşıladım ama artık patlayacak gibiyim. Ne yapmalıyım? Onu hayatımın merkezine koymadım elbette ama insan bir sevgilisi olduğunu unutuyor yani zamanla. Hiç mutlu değilim. Nasıl davranmalıyım?
Yol yakınken gönder gitsin canımMerhabalar. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi 2 işte birden çalışıyor. Çok yoğun oluyor bazen haliyle. Ama ne zaman arkadaşlarının ona ihtiyacı olsa koşup gidiyor. 10 gündür görüşmedik biz mesela. Aynı şehirdeyiz üstelik. Sürekli arar sorar mesaj atar. 1buçuk senedir beraberiz. Tabi ki ilk zamanlar böyle değildi. Hatta ben artık arkadaşlarına ve ailesine vakit ayırması gerektiğini söylerdim. Artık haftada 1 kez görüşüyoruz. Onda da ya kahvaltı yapıyoruz 1 2 saatliğine ya da sevişiyoruz. Bu durumdan çok sıkıldım. Benimle beraberken arkadaşları arayınca lamentleyim gelemem demiyor, gelirim bir iki saate diyor hep. 1buçuk senedir huzurla, ne zaman gidecek acaba diye düşünmeden geçirdiğim bir gün olmadı. 10 gündür soğuk davranıyorum. Üzülüyor bu sefer. Biliyorum bizi çok aksattım ama telafi edeceğim deyip duruyor. Daha önce hiç telafi ettiği olmadı ama bu durumu. Öte yandan inanılmaz iyi biri. Ailem ve arkadaşlarım bayılıyor ona. Çok temiz kalpli ve gerçekten çok güveniyorum. Alıp karşıma defalarca konuştum ama değişmiyor bu durum. Arka plana atılmaktan yoruldum artık. Sürekli araya sıkıştırmaya çalışıyor beni. Ben de boş zamanlarını benimle geçirmesindense benim için zaman yaratmasını istiyorum. Bu zamana kadar anlayışla karşıladım ama artık patlayacak gibiyim. Ne yapmalıyım? Onu hayatımın merkezine koymadım elbette ama insan bir sevgilisi olduğunu unutuyor yani zamanla. Hiç mutlu değilim. Nasıl davranmalıyım?
Evet çok haklısınızÇizgilerini çizeceksin. Üstüne fazla düşmeyeceksin. O arayıp seni buluşalım dediği zaman sende arkadaşlarımla buluşucam dersin. Sen kaçarsan o senin üstüne düşer. Yani hayatının merkezine onu koymayacaksın. Adamla her şeyi rahat rahat yaşarsan fazla önemsenmezsin. Bu genelde böyledir.