Sürekli Yoğun Sevgili

Adamla bi nisan bi soz yapitiniz mi?
Bu erkek kismina kendini tam ablamiyla verdiginde pek bir onemin kalmiyot seni ikinci plana atiyolar bence artik sevismeyi birak.

2 saat bulusuyorsunuz ve nerde sevisiyorsunuz?
Kafamda delii sorular....

Hayret 3 sayfa olmus ama henuz bu konunun sevisme kismindan sonrasini okumayan tipler gelmemis tam anlamiyla

iki iste calisiyormus, el insaf. Sen tek yasiyormussun, neden beraber yasamiyorsunuz madem?

Ailesiyle yaşıyor o. Beraber yaşamıyoruz o yüzden. Evlilik düşünmüyoruz ikimiz de şu an için. Yani daha okulum bitmedi ve onun askerliği var. Ayrıca maddi açıdan da rahatlığa ulaşmadan evlenemem kendi açımdan. Ayaklarımın üzerinde durmak isterim. Evlenmeyi düşünmüyoruz dedim ama geleceğe dair planlar yapılıyor tabi ki de. Benim ailemle tanıştı o. Ben tanışmak istemiyorum iş ciddiye biner diye. Korkuyorum açıkcası. Öyle işini bitirdiğinde arkasını dönüp giden biri de değildir. Evli değiliz ama beraber bir hayat yaşıyoruz sonuçta. Herkes evliliğe sıcak bakmak zorunda değil diye düşünüyorum.

Şu kaybetme korkusu nasıl veriliyor ya cidden merak ediyorum ilişkinin başından beri hiç aman şunu yapayım şöyle düşünsün bunu yapayım korksun diye düşünmedim. Hesapsız kitapsız oldum. Ama gerekiyormuş bazen. Nasıl veriliyor o korku ya

Bende hiç şunu yapayım da kaybetmekten korksun demedim ama geçen bir konuşmamızda geçti, ben biliyorum büyük hatam olsa affetmezsin seni kaybetmek istemiyorum dedi

İşin sırrı yok aslında sadece kırmızı çizgilerini net ve gayet kalın çizersen adam ne yapması ne yapmaması gerektiğini daha iyi bilir hepsi bu.

Ve ayrıca keşke sevişmeli şeyler yazmasaydın canım çünkü biraz sonra konuşulan tek konu o olabilir

Teşekkürler önerileriniz için :)

Çizgilerini çizeceksin. Üstüne fazla düşmeyeceksin. O arayıp seni buluşalım dediği zaman sende arkadaşlarımla buluşucam dersin. Sen kaçarsan o senin üstüne düşer. Yani hayatının merkezine onu koymayacaksın. Adamla her şeyi rahat rahat yaşarsan fazla önemsenmezsin. Bu genelde böyledir.

Erkek arkadasınız 2 işte birden çalışıyor, yani boş boş işlerle vakit kaybetmiyor, biraz anlayışlı olun... Benim de sözlüm hep ders calısır gerci ben de öyleyim, birbirimize vakit ayıramayız, ama her şeyi geleceğimiz için yapıyoruz, ileride iyi bir hayatımız olsun diye...

Evlenince de boyle olcak, arakadasci tip, benim esim de ayni, hep aile arkadas is, nikahimizda bile gidip arkadaslariyla oturdu ben gelinlikle onu bekledim. Coluk cocuk da olunca bunlar seni daha cok rahatsiz edecek, yol yakinken don derim.

Şöyle olur, sözlüm benim yüzümde tek bir olumsuzluk ifadesi görse içi kıpırdar hemen telaşlanır, gözleri dolar, bir şey mi oldu, bana mı kızgınsın, beni sevmiyor musun diye sorar durur. Biraz ağırdan satın kendinizi, ya kolayca elde edemesin sizi, ondan sonra ilgisi, sevgisi azalır tabi. Bir söz bir nişan olmalıydı bence aranızda

cnm aynı şeyleri ben de yaşadım sonunda ayrıldı benden sen ondan önce davran bırak gitsin eninde sonunda o seni terkedecek bende çok seviyor beni derdim ama 2 yıl sonunda mükafatım terkedilmek oldu en azından gururunu kurtar emin ol düzelmiyor

adam haftada bir seninle ihtiyacını gidermek için buluşuyo, işi bitincede gidiyo işte. sende bana vakit ayırcak diye bekle dur

Yol yakınken gönder gitsin canım

Size birşey söyliyim mi kızmayın ama sizi özlemesi için buluşması için birşey kalmamış ki ortada. Sevdiğine dokunmak bu kadar kolaysa ihtiyaç gideriyorsa on günde bir olması normal çünkü buna zemin oluşturan sizsiniz

Evet çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…