Sürekli yemek!!! Yardım lütfen!!

Sisko_sisko

.....
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
36
10
88
İzmir
Arkadaşlar sabah kalktığımda gayet normalim günlük aldığım kortizon vs. ilaçlarım var fakat son aylarda önüne geçemediğim bir yeme içme isteğim var.70 kilo oldum. Kendimi durduramıyorum ki durdurmak gibi isteğimde yok. Ayna karşısında anlıyorum durumun kötüye gittiğini...ağzım hiç boş durmasa,
Kahvaltıdan sonra kahve ile başlıyorum, iki saat sonra tekrar acıkıyorum ve yiyorum, üzerine meyve yada başka bi atıştırmalık aradan çok geçmeden latte vs. kahvelerden yanına yada üzerine topkek halley gibi kırıntılar yani böyle saymakla bitmez en çokta akşam saatleri hep tatlı yemek istiyorum yerken çok mutluyum, ağır yaşamlardaki insanlar gibi olacak sonum ben 55 kiloydum 70 oldum sorunu çözmeye nerden başlayayım.Kime gideyim yol gösterin lütfen!!

Yazdiklariniz genelde sekerli seyler, muhtemelen sekeriniz yuksek seyrediyor o da istahinizi aciyor, yedikce yeme istegi. Bi de bu tarz beslenme aliskanlik.

Sabah kalkinca ayni sekilde aciktikca yiyin ama bu sefer abur cubur, sekerli yiyecekler yerine salatalik, peynir, ekmek ustu yag, fistik ezmesi, ogunlerde de etli sebzeli yemek yiyin. 1-2 haftada yeme isteginiz azalmaya baslar.

Aldığınız ilaçların bir yan etkisi mi bu acaba? Ya da tiroidinizde bir problem olabilir. Bunlar çok etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…