Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni annesi sanıyor fedakarlık yapınca ,şu erkekleri şımartmayın evlenince faturalarda size ödetiyorlarAynen ben de böyle düşünüyorum kendim de elimden gelenin en iyisini yaptım. Maddiyatsa maddiyatta da yaptım yapmam gereken en iyi hediyeyi aldım
Sana uygun değil terk etÖyle zaten benimki tam olarak
Sen annesi olmuşsunAlışıp sevince biraz zor oluyor terk etmem benim de maalesef ama artık ben de kadın olmak istiyorum
Evet öyleydim de artık söyledim yapamayacağımı sürekli arkadaşlarımın sevgililerinin ne yaptığını dinleyemem ömrüm boyunca dedim yüzüne ondan sanırım bir şey ayarlamaya çalıştı doğum günüm için ama onu da yapacaktım edecektim diyo işte aman ona da söyledim sen beni buna değer görmüyorsun başkası olsa yapardın dedim öyle saçma sapan bi ilişki haline geldi ki söylüyorum açıkça rezaletSen annesi olmuşsun
Sürdürme yoksa depresyona girersin, bıcak gibi kesip atEvet öyleydim de artık söyledim yapamayacağımı sürekli arkadaşlarımın sevgililerinin ne yaptığını dinleyemem ömrüm boyunca dedim yüzüne ondan sanırım bir şey ayarlamaya çalıştı doğum günüm için ama onu da yapacaktım edecektim diyo işte aman ona da söyledim sen beni buna değer görmüyorsun başkası olsa yapardın dedim öyle saçma sapan bi ilişki haline geldi ki söylüyorum açıkça rezalet
Yapacaktım edecektim ile ilişki yürümez. Sözlere değil icraata bakmak lazım. Bu kişi cinsellik konusunda da şöyleyim böyleyim diye övünüp gerdek gecesinde fos çıkanlardan olabilir aman dikkat. Sözünü tutamıyorsa hiç önceden söylemesin bahane uydurmasın.Ay bunaldım artık hep bi şeyler olacak ama ne hikmetse o günü geldiğinde olamıyor nasıl bir uğursuzluk varsasana şu çiçeği alacaktım ama şöyle oldu. Aslında buraya götürecektim ama böyle oldu. Bunlar sürekli varsa ne yapmak lazım? Bana söyleme dedim öyle daha üzücü oluyor şimdi olmıyosa başka zaman yaparsın ama bana yapacaktım edecektim deme dedim sizce ne yapayım hep böyle bu adam
Kaç yıllık ilişki? Alıştıktan sonra ayrılmak zor olsa da ilgi görmediğin, bahane dolu ilişkide mutlu olamazsın. Ama ayrılırsan seni gerçekten hak eden,seven, ilgi gösteren, değer veren birini ileriki zamanlarda tanıma fırsatı için yeni bir kapı açmış olursun.Alışıp sevince biraz zor oluyor terk etmem benim de maalesef ama artık ben de kadın olmak istiyorum
Uğraşmadan da yanımda kalmaya alışmış bi de ondanYapacaktım edecektim ile ilişki yürümez. Sözlere değil icraata bakmak lazım. Bu kişi cinsellik konusunda da şöyleyim böyleyim diye övünüp gerdek gecesinde fos çıkanlardan olabilir aman dikkat. Sözünü tutamıyorsa hiç önceden söylemesin bahane uydurmasın.
Evet bari söylemesin de daha kötü oluyor. O yapacaktım dediğinde yapmış sanıyor galiba kendini kurtarıyor sorumluluktanBazı erkekler komutla çalışıyor hakikaten. Aklına sokmadığın sürece yapmazlar. Bazıları da söylediğin bir kelimeyi aklına not edip harikalar yaratır. Hele ki yapacaktım, edecektim diyenler hatırlatıp ekstra can sıkıyor. Yapmadıysan da sus otur be adam. Pardon adam mı dedim?
Demekki senin onu terk etmeyeceğini düşünüyor o yüzden rahat. Kullanıcı adın bile mutsuz. Arkadaşlık, sevgililik, çevre vs. ruh halini çok etkiliyor. Değmeyecek biri için kıymetli vaktini harcamamalısın. Ruhunu, kalbini de yormamalısın bence.Uğraşmadan da yanımda kalmaya alışmış bi de ondan
2 yıla yaklaştı. Haklısınız boşa geçiyor zamanım böyleKaç yıllık ilişki? Alıştıktan sonra ayrılmak zor olsa da ilgi görmediğin, bahane dolu ilişkide mutlu olamazsın. Ama ayrılırsan seni gerçekten hak eden,seven, ilgi gösteren, değer veren birini ileriki zamanlarda tanıma fırsatı için yeni bir kapı açmış olursun.
Evet öyle düşünüyo ama yanında olma isteğim kalmıyor ki giderek azalıyor bunu o bilmiyor ama birden bitecek tamamenDemekki senin onu terk etmeyeceğini düşünüyor o yüzden rahat. Kullanıcı adın bile mutsuz. Arkadaşlık, sevgililik, çevre vs. ruh halini çok etkiliyor. Değmeyecek biri için kıymetli vaktini harcamamalısın, ruhunu, kalbini de yormamalısın bence.
iki yıllık ilişki için fazla değersiz ortam. Erkek ne kadar maddi yatırırım yaparsa o ilişkiyi o kadar ciddi görür. 1 yıllık ilişkisinde bir tanıdığım kendine swarovski saat aldırdı sevgilisine düşün.2 yıla yaklaştı. Haklısınız boşa geçiyor zamanım böyle
Nasıl yapıyo öyle kızlar hiç anlamıyorum biz kıyamıyoruz millet keyfine bakıyor en iyisini de yapıyo vallaiki yıllık ilişki için fazla değersiz ortam. Erkek ne kadar maddi yatırırım yaparsa o ilişkiyi o kadar ciddi görür. 1 yıllık ilişkisinde bir tanıdığım kendine swarovski saat aldırdı sevgilisine düşün.
Kmar oynuyor.ÇOK DÜŞÜNMEAy bunaldım artık hep bi şeyler olacak ama ne hikmetse o günü geldiğinde olamıyor nasıl bir uğursuzluk varsasana şu çiçeği alacaktım ama şöyle oldu. Aslında buraya götürecektim ama böyle oldu. Bunlar sürekli varsa ne yapmak lazım? Bana söyleme dedim öyle daha üzücü oluyor şimdi olmıyosa başka zaman yaparsın ama bana yapacaktım edecektim deme dedim sizce ne yapayım hep böyle bu adam