Sürekli yapacaktım edecektim diyen erkek

Mutsuzz7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
252
123
103
Ay bunaldım artık hep bi şeyler olacak ama ne hikmetse o günü geldiğinde olamıyor nasıl bir uğursuzluk varsa 😄 sana şu çiçeği alacaktım ama şöyle oldu. Aslında buraya götürecektim ama böyle oldu. Bunlar sürekli varsa ne yapmak lazım? Bana söyleme dedim öyle daha üzücü oluyor şimdi olmıyosa başka zaman yaparsın ama bana yapacaktım edecektim deme dedim sizce ne yapayım hep böyle bu adam

Ay bunaldım artık hep bi şeyler olacak ama ne hikmetse o günü geldiğinde olamıyor nasıl bir uğursuzluk varsa 😄 sana şu çiçeği alacaktım ama şöyle oldu. Aslında buraya götürecektim ama böyle oldu. Bunlar sürekli varsa ne yapmak lazım? Bana söyleme dedim öyle daha üzücü oluyor şimdi olmıyosa başka zaman yaparsın ama bana yapacaktım edecektim deme dedim sizce ne yapayım hep böyle bu adam
Sadece bahane buluyor, yapmak istese yapardı.

Bende sinir oluyorum böyle durumlara. Ulan yapmadıysan söyleme. Çok itici geliyo yapacaktım-edecektim diyince. Ben direkt soğuyorum.

adamın parası yok ,parasız adam gereksiz,adam😂

Bir de kumar oynuyorsa yandın kızım sen,uzak dur

Yani her zaman pahalı hediyeler alamayabilir ama doğum günü senede bir kez ve zamanıda belli kendini ona göre ayarlayabilir..
Aynen ben de böyle düşünüyorum kendim de elimden gelenin en iyisini yaptım. Maddiyatsa maddiyatta da yaptım yapmam gereken en iyi hediyeyi aldım

Back
X