Sürekli yanilmaktan, kandirilmaktan yildim

Sadece-Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
241
336
33
merhaba arkadaslar

33 yasinda bosanmis cocugu olmayan bir bayanim. 2,5 yildir yalnizim.

Sürekli erkekler yakin davranmaya calisiyor, hoslandigimda yakin davranamiyorum. Sürekli beni niye sevsinler düsüncesi beliriyor. Biri vardi, tensel temas kurmaya calisan, sarkilar söyleyen, hep merak eden. Ben bu kisiye yakin davranamiyordum. Evli mi ayri mi kestiremedigim ve cocugu oldugu icin. Ayrildik cocugum icin görüsüyoruz diyen biriydi. Ben yinede uzak durdum. Uzak durdukca onu aklimdan silemedim gitgide tuhaf bir sekilde aklimdan cikaramaz oldum. Neyse aradan birkac ay gecti dün bekledigim ama yinede hayal kitikligina ugradigim durum oldu. Benide davet etmisti ama ben korkumdan gitmemistim, iyikide yilbasi partisine gitmemisim. Annesi, esi, cocugu hepsi ayni fotograf karesinde. Onun adina sevindim sorunlari cözmüsler demek, ama ben hayal kirikligina ugradim beni niye davet etti? Neden bu kadar yakin davran di?

Hayatim boyunca hayatima giren erkek ya beni aldatti ya da kandirdi. Feci sekilde güven sorunum var erkeklere ve kendime karsi. Nasil hareket edip ne yapcagimi bilemiyorum.

Birisi yakin davrandiginda kesin benimle egleniyor oda evlidir, sevgilisi vardir düsüncesi beliriyor.

Ben cok safmiyim, salakmiyim, duygusalmiyim bilemiyorum. Birisini bulmak yuvam oldun istiyorum. Hep birilerinin tafsiye ettigi kisilerle bulusuyorum olmuyor isinamiyorum. Benim begendiklerim ilk basta ilgi göstersede sonrasinda uzaklasiyor.

Cok fazla bu konularda tecrübeli insan degilimde. Ama kalbim aciyor. İcten ice o kisiye baglanmamam gerektigini bilerek mantikli hareket ettim ama kalbim aciyor. Tüm gün agladim cok sacma

Ne anlatmak istedigimide tam aktaramadim sanirim. Moral bozuk, üzgünüm.

merhaba arkadaslar

33 yasinda bosanmis cocugu olmayan bir bayanim. 2,5 yildir yalnizim.

Sürekli erkekler yakin davranmaya calisiyor, hoslandigimda yakin davranamiyorum. Sürekli beni niye sevsinler düsüncesi beliriyor. Biri vardi, tensel temas kurmaya calisan, sarkilar söyleyen, hep merak eden. Ben bu kisiye yakin davranamiyordum. Evli mi ayri mi kestiremedigim ve cocugu oldugu icin. Ayrildik cocugum icin görüsüyoruz diyen biriydi. Ben yinede uzak durdum. Uzak durdukca onu aklimdan silemedim gitgide tuhaf bir sekilde aklimdan cikaramaz oldum. Neyse aradan birkac ay gecti dün bekledigim ama yinede hayal kitikligina ugradigim durum oldu. Benide davet etmisti ama ben korkumdan gitmemistim, iyikide yilbasi partisine gitmemisim. Annesi, esi, cocugu hepsi ayni fotograf karesinde. Onun adina sevindim sorunlari cözmüsler demek, ama ben hayal kirikligina ugradim beni niye davet etti? Neden bu kadar yakin davran di?

Hayatim boyunca hayatima giren erkek ya beni aldatti ya da kandirdi. Feci sekilde güven sorunum var erkeklere ve kendime karsi. Nasil hareket edip ne yapcagimi bilemiyorum.

Birisi yakin davrandiginda kesin benimle egleniyor oda evlidir, sevgilisi vardir düsüncesi beliriyor.

Ben cok safmiyim, salakmiyim, duygusalmiyim bilemiyorum. Birisini bulmak yuvam oldun istiyorum. Hep birilerinin tafsiye ettigi kisilerle bulusuyorum olmuyor isinamiyorum. Benim begendiklerim ilk basta ilgi göstersede sonrasinda uzaklasiyor.

Cok fazla bu konularda tecrübeli insan degilimde. Ama kalbim aciyor. İcten ice o kisiye baglanmamam gerektigini bilerek mantikli hareket ettim ama kalbim aciyor. Tüm gün agladim cok sacma

Ne anlatmak istedigimide tam aktaramadim sanirim. Moral bozuk, üzgünüm.
Bende bosanmama ramak kaldı.ama kşmseyi tsnımk istememek normal.ve aldatıldıgım için guvensizim.örneğin arkadasımla otururken eşi arıyor.cnm.cicimler..içimden diyorum ki benimkide böyle arar söylerdi ama sonuca bak...yada dısarıda el ele gezenlere bskınca bizde öyleygik ama su anki duruma bak.yada karısının yanında seni kesen erkeklere benim pislikde böylemiydi....dıyorum.bu tamsmen guvenin bitmesiyle alakalı.

Sizin yaptiginiz guvenmek inanmak bunlarda problem yok.
Fakat karsidaki insanlarda problem var.
Eyleminizi dogru kisilerde uygulamaniz lazim.
Uzgunum ama cogu erkek sizin tarif ettiginiz gibi ne yazik ki..
Size ozel durum yok.
Burada burdan yakinan konu acan cok kisi oluyor.
Birazda erkekler duygusal ve cabuk guvenen kisileri daha kolay tesiri altina aliyor.
Onlar olaya oyun gibi bakiyor sizin kalbinizin kirilmasina bakmiyorlar.
Iyi olanlar vardir ama cok azdir.

İnşallah dogru kişi karşınıza çıkar. Sanırım çok temiz kalplisiniz ve herşeye çabuk inanıyorsunuz. Büyük ihtimalle ayrıldık dediginde bile eşiyle bir aradadır, ya da tartıştı diye veya eşi birkaç gün ailesine gittiyse bile ayrıldık demiş olabilir. Erkeklerin klasik yalanıdır bu. O yüzden ince eleyip sık dokumanız lazım. Kimin ne oldugu belli olmuyor artık.

Bende bosanmama ramak kaldı.ama kşmseyi tsnımk istememek normal.ve aldatıldıgım için guvensizim.örneğin arkadasımla otururken eşi arıyor.cnm.cicimler..içimden diyorum ki benimkide böyle arar söylerdi ama sonuca bak...yada dısarıda el ele gezenlere bskınca bizde öyleygik ama su anki duruma bak.yada karısının yanında seni kesen erkeklere benim pislikde böylemiydi....dıyorum.bu tamsmen guvenin bitmesiyle alakalı.

Evet güven tamamen bitmisti. Ama 2,5 yildir yalnizim tekrar güvenmek sevmek istiyorum. Olmuyor. Sanki sevilmeye layik degilim bu yüzden herkes yan ciziyor. Bilmiyorum cok karmakarisigim. Eski esim bile yeniden evlendi. Ben daha kimseyle tanisamadim hayatimi girip altüst edip gittiler. :( cok mutsuzum bugün. Yeni yila ne umutlarla girmek istedim halbuki. Offfff

İsterseniz biraz tanıma işlerine ara verin. Hayatınıza kimseyi almayın,, yogun birsey hissedene kadar en azından. Bu sürede sadece kendinize odaklanın ki kendinize güveneniz gelsin. Sevdiğiniz seyleri yapın en basta kendinizi mutlu edin. Evet aile kurmak, es olmak güzel sizi cok iyi anlıyorum destekci bulmak istiyorsunuz su hayatta ama bu kadar güvensiz hissettiğiniz için kolay olmayacaktır zaten. Kötü seyler yasamıssınız ama yine böle mi olucak tabiki hayır. Gelecek için kaygılanmayın güzel düşünelim, güzel olsun. Cok gencsiniz saglıgınız yerinde. Kendinizi sevmemek ve değer vermemek için bir tane tutarlı Sebebiniz yok bana kalırsa. O yüzden hayat akarken anı kacırmayıp mutlu olmaya bakmak lazım.

Sürekli 33 yil yalniz kaldim hissiyati var hic sevilmemisim gibiyim. Ruhum sevgiye deger vermeye ac sanirim. Babamdanda pek sevgi göremedim. Belki nedeni bundandir bilmiyorum. Ama hic mi kimse sevmez gelip tanismak istemez. Tek tük hoslandiklarim oldu ama gittiler. Ne bileyim.

Sürekli 33 yil yalniz kaldim hissiyati var hic sevilmemisim gibiyim. Ruhum sevgiye deger vermeye ac sanirim. Babamdanda pek sevgi göremedim. Belki nedeni bundandir bilmiyorum. Ama hic mi kimse sevmez gelip tanismak istemez. Tek tük hoslandiklarim oldu ama gittiler. Ne bileyim.
Sakın böyle düşünmeyin. Biz elmayı seviyoruz diye elma bizi sevmek zorunda mı? Tabiki hayır. Kaldı ki diyorsunuz ki hsolandıklarım oldu,sizin de askla baglı Olduğunuz insanlar olmamıs. Demek ki zamanı var bazı seylerin. İnsanlara değer verin elbette,kötü tecrübeler yasamıssınız ama kötüyü düşünmeyin artık ciddiyim cagırmayın ki gelmesin =)

Sakın böyle düşünmeyin. Biz elmayı seviyoruz diye elma bizi sevmek zorunda mı? Tabiki hayır. Kaldı ki diyorsunuz ki hsolandıklarım oldu,sizin de askla baglı Olduğunuz insanlar olmamıs. Demek ki zamanı var bazı seylerin. İnsanlara değer verin elbette,kötü tecrübeler yasamıssınız ama kötüyü düşünmeyin artık ciddiyim cagırmayın ki gelmesin =)

Fotoğrafta kadınla samimi miydi? Belki çocuğu için bir arada duruyordur. Boşanan çiftler bunlaeı çocuk sağlığı için yapmak zorunda.

Siz çok güvensizsiniz. Hayat insanı bu hallere sokuyor maalesef.

Fotoğrafta kadınla samimi miydi? Belki çocuğu için bir arada duruyordur. Boşanan çiftler bunlaeı çocuk sağlığı için yapmak zorunda.

Siz çok güvensizsiniz. Hayat insanı bu hallere sokuyor maalesef.

Hakli olabilirsiniz. Evet evladi icin insan herseyi yapar illaki. Anneside orada, video izledim kendisi hic yanlarinda degil annesi ile esi biraradalar. Bilmiyorum kafami toparlayamiyorum. Takmamam gerektiginide biliyorum cünkü bosanip bosanmadigini bile bilmiyorum. Bu yüzden uzak durmaya calisiyorum. Zor olsada. Cünkü yuva yikanin yuvasi olmaz. Sabretmem ve sakinlesmem gerek. Kafam allak bullak. O bakislar neydi, yakinlasmaya calisma, ben mi yanlis algiladim. Ufff

Hakli olabilirsiniz. Evet evladi icin insan herseyi yapar illaki. Anneside orada, video izledim kendisi hic yanlarinda degil annesi ile esi biraradalar. Bilmiyorum kafami toparlayamiyorum. Takmamam gerektiginide biliyorum cünkü bosanip bosanmadigini bile bilmiyorum. Bu yüzden uzak durmaya calisiyorum. Zor olsada. Cünkü yuva yikanin yuvasi olmaz. Sabretmem ve sakinlesmem gerek. Kafam allak bullak. O bakislar neydi, yakinlasmaya calisma, ben mi yanlis algiladim. Ufff

Sizi yanıltmak istemem de yılbaşı günü öyle bir karede araları iyi olsa sarılırlar ya da yakın olurlar. Kadının kayınvalide yanında ne işi var? Garip.

Çocuk kaç yaşında? Aklı eriyor mu özel günlere vs.

Cevaplariniz icin tsk ederim ayrica, biraz daha rahatladim. Ama hislerimi geri plana atip mantigimi ön planda tutmaliyim. Yanlis birsey yapmak istemiyorum. Sakin bir sekilde beklemeliyim kendimi zora sokmadan. 33 yasindayim sanki tüm hayatimi iskalamis gibi hissettigimden kaynakli sanirim.

görüştüğünüz adamın evli olup olmadığı konusunda şüpheniz mi vardı?

Görüstügünüz kisiyle ilgili yeterli bilgi olmadıgi için yorum yapmayayim ancak bosanmış ve belli bir yasta olan kadinlarla ilgili genel bir sıkıntı var maalesef.

Erkeklerin cogunlugunun yaklasimi cinsellik beklentisiyle oluyor. Bunu gördukce de haliyle guvensizlik olusuyor cunku adamlar kandirmanin derdinde acikca tek amacim yatak diyemeyecekleri icin asktan, evlilikten falan bahsedip yeminler ediyorlar.

Kadın kendini korumak zorunda yoksa bu tiplere yem olur gider. Işin kötüsü arada bi acaba mı dedirten ilgi çekebilenler olunca da onlar da ne oldugunu anlamadan çekip gidiyor. Bu sefer de dogru adam yok ki bak en iyisi boyle çıktı diye düsünmeye baslıyorsun.

Buradaki sır kendinden emin olmak. Kalbimizin kapilarını kapatmamaliyiz. Ancak yol gecen hanı da değiliz.

Iliski bir sureç, adim adim ilerlenilirse hic sorun olmaz. Baktin kafana uymuyor biter ya da o bitirir. Bu da cok normal.

Siz de bu mantıkla ilerlerseniz sanirim rahat edersiniz. Dogru kisiyse zaten iliski ilerler degilse de biter gider. Aslinda bu kadar kolay. Zorlastiran hizli davranmak ve birden asiri beklenti icinde olmak.

Sizinle olmak isteyen kisi once bekar oldugundan emin olmanizi saglar bu net. Siz niye kafa yoruyorsunuz ki bu onun sorunu.

Boşandıktan sonra bende bir kaç kişi ile görüştüm. Öyle paranoyak bir hal almıştım ki adamlar ne yapsa acaba diyordum.Sonra ben bu tanışma işinden vs vazgeçtim. Her geleni istemiyorum dedim. Ve şimdi karşıma sevdiğim adam çıktı. Çok şükür ..
Bence siz uzun bir süre bu tanışma işine ara verin.
Çünkü karşınıza doğru insan çıksa bile maalesef onu değerlendirecek durumda değilsiniz.
Görelim mevlam neyler , neylerse güzel eyler ...

Back
X