Sürekli tekrarlayan kimyasal gebelik

Arkadaşlar ben 5 yıldır ne zaman planlamış olsak hamile kalabiliyorum şükür ama maalesef hiç biri ilerlemiyorum. Yani 5. Ya da 6. Haftada düşük yaşıyorum beta değerim hiç düzenli artmıyor . Genetik testler yapıldı, tüp bebek , aşılama , genetikli tüp bebek denendi hepsinde aynı sonuç alındı . En son beslenme ile de bir gebelik planlama denedik yine olmuyor. Sorun olarak bir şey bulunmadı. Yani aklınıza gelecek her şey yapıldı belki de hsg rahim filmi vs çektirildi. Adetlerim düzenli , hormonlar düzenli ama yine de olmuyor benim gibi olup daha sonra hamile kalan oldu mu acaba . Nasıl bir süreç yaşadınız . Galiba çok yoruldum.
Bende de tekrarlayan kimyasallar oluyor. Rahimde hormonda vs bi sorun yok. Önce kendiliğinden düşüğüm oldu sonra kimyasal sonra kalp durması sonucu kürtaj sonra yine kimyasal ve sonra yine kimyasal üstelik her şey yolunda olmasına rağmen gebe kalmamda zorlaştı.. kromozom anomalisi temiz çıktı kan pıhtılaşmasında 3 gen heterozigot çıktı ama mesela daha şuan bile kimyasal yaşıyorum dün adetime 4 gün kala akşam silik pozitifi gördüm sabah bi daha yaptım negatife dönmüş..

Bende de tekrarlayan kimyasallar oluyor. Rahimde hormonda vs bi sorun yok. Önce kendiliğinden düşüğüm oldu sonra kimyasal sonra kalp durması sonucu kürtaj sonra yine kimyasal ve sonra yine kimyasal üstelik her şey yolunda olmasına rağmen gebe kalmamda zorlaştı.. kromozom anomalisi temiz çıktı kan pıhtılaşmasında 3 gen heterozigot çıktı ama mesela daha şuan bile kimyasal yaşıyorum dün adetime 4 gün kala akşam silik pozitifi gördüm sabah bi daha yaptım negatife dönmüş..
Allah Allah bizlerin durumu daha da zor galiba . Anlamadım ben de ben nk hücre paneli yani cd56 katil hücre testi de yaptırdım sonucu geldi o da temiz çıktı gen testlerinde hormon testlerinde de sorun yok ne yapacağım bende bilmiyorum .

Back