Sürekli taklit edilseniz?

Siz kopyalanmak istemiyorsaniz ozaman henuz daha uretilmemis esi benzeri olmayan seyleri alacaksiniz.
Mesela gidip angoradan hali alirsan herkesin aldigi marka ne olcak yani alirlar.
yeni cikan y.odalari zaten tipkisinin aynisi her evin y.odasi neredeyse aynisi.
tatil sorabilir bende soruyorum banada soruyorlar.
Ne var yani memnun olunan yere gitmek ister insan
Ben hep yorum okuyorum oteli rezerve etmeden ozaman bende oraya gidenleri kiskaniyorum.
Onlarin yorumlarini kiskaniyorum.
Ne sacma bir dusunce.

Kayınvalideler yapıyor sanırım genel olarak. Benim de kayınvalidem kapı süsümden tutun, afedersiniz tuvalet kâğıtlığıma kadar 5 6 parça şey aldırmıştı eşime son geldiğinde. Hatta eşim bile gülmüştü bu duruma. Boşverin takmayın , demekki zevklisiniz ki beğeniyor diye düşünün.

Bununla ilgili bi anim var benim cok garipsemistim zira baskasinda gordugum seyin aynisini almak adetim degildir yeni bi arkadas gurubuna girmistim birbirimize gidip geliyoruz ikisi bi kac senedir gorusuyolardi inanirmisiniz oturma odalari ayniydi ayni kirmizi koltuklar ayni shaggy hali ben gorunce sasirdim ya aaaa aynisindan dedim diger arkadasim biliyomus sus isareti yapti bana onlarla bi kac sene daha gorustuk farkettim ki biri digeri ne alirsa onu aliyo diger tarafta ki hayatini yasiyo takilmiyodu yani ayni esyasindan alinmasina yanliz bende cok rahatsiz olurum hadi 1 yada 2 sey denk gelsinde herseyi taklit etmeleri de can sıkıcı gercekten cozum basit takmayacaksiniz

Bende kiyafeti cok zor begenirim ve bazen bulamam kuzenimin pantolonunu cok begendim eger aynisindan bende olmasindan rahatsiz olmazsan alabilirmiyim senin oldugun ortamlarda giymem dedim olur mu oyle sey tabiki alabilirsin dedi yani ne var bunda belki o da cok begeniyor almak istiyor olabilir

bi Ara yengemde olmuştu o hastalık. Bende ne görse aynısını alırdı, aynısını yapardı. Hem çok gülerdim hem de çok acırdım ona. Ama uzaktaydım, fazla etkilenmedim. Yakınında olsam sinir bozucu olurdu. Konu sahibine hak verdim

Ben olsam mutlu olurdum ne güzel zevkli kadınmışım ki beni taklit ediyolar diye:KK9:
Keza benim gorumcek ben ne elbise alsam aynısını annesine aldırmak ister pisti oluruz (cok pis sinir oluyorum:KK62:) böyle olsa neyse ama sonucta mekanlar ayri

Taklit ediliyorum. Daima ve her yaptigim. Asla kibirli birisi degilim. Lutfen yorumlari ona gore yapin. Bu durumdan inanilmaz rahatsizim ve nicin taklit edildigimi de anlayamiyorum. Ben olsam beni taklit etmezdim mesela.

Taklit eden kisiler kayinvalidem ve daha cok gorumcem. Bir evde birsey hosuna gider ve sorarsin aaa ne guzelmis dersin ben de aliyim dersin ama bu bir olur iki olur. Kayinvalidem biz evlendikten sonra yatak odasini yenilemisti. Baktim bizimkinin aynisi neredeyse. Bizimki gibi ayni demistim. Aaa ben de nerde gordum bu takimi diyordum demisti.

Asil problem gorumcem ama. Hazir alinan seyleri taklit etmesine alistim. Mesela biz evlendik salona aldigimiz halinin birebir aynisini aldi eve. Renk desen marka hersey ayni. Dugun fotograflarimizi kiskandi. Bu arada o bizden bikac sene once evlenmisti. Kv de ne olcak kizim beyaz bi elbise giy sen de cektir dedi.

Her gittimiz tatili sorar ayrintisiyla bilmek ister biz de gidecegiz diye. Ama gitmezler sonra bi aksilik cikar. Eve yeni hali aldim. Gorur gormez nerden aldigimizi sordu. Soyledik. Internetten girip bakti. Biz de alalim dedi. Esi sert cikti biraz. Alirlar mi bilmiyorum. Eve bicak seti aldim. Ondan da almak istedim ornekler cok cok fazla.

En son el emegi yaptigim ve bizim icin cok ozel olan birsey var. Onu nasil yaptigimi malzemeleri nerden aldigimi sordu. Yapacak yani.

Esim de ben de cok rahatsiziz bu durumdan. Ne yapmali bilmiyorum. Kiramiyorum da. Hos kirmayi gerektirecek bisey var mi bilmiyorum. Ornekler o kadar cok ki. Ama bu sonuncusu canimi sıktı epey. Sizinle dertlesmek istedim.
Gorumcemde hep boyle ay kayinvalidem beni taklit ediyo ay ne alirsam aynisini aliyo bilmem ne valla okurken o geldi aklima cok sinir bozucusunuz :-)

Taklit ediliyorum. Daima ve her yaptigim. Asla kibirli birisi degilim. Lutfen yorumlari ona gore yapin. Bu durumdan inanilmaz rahatsizim ve nicin taklit edildigimi de anlayamiyorum. Ben olsam beni taklit etmezdim mesela.

Taklit eden kisiler kayinvalidem ve daha cok gorumcem. Bir evde birsey hosuna gider ve sorarsin aaa ne guzelmis dersin ben de aliyim dersin ama bu bir olur iki olur. Kayinvalidem biz evlendikten sonra yatak odasini yenilemisti. Baktim bizimkinin aynisi neredeyse. Bizimki gibi ayni demistim. Aaa ben de nerde gordum bu takimi diyordum demisti.

Asil problem gorumcem ama. Hazir alinan seyleri taklit etmesine alistim. Mesela biz evlendik salona aldigimiz halinin birebir aynisini aldi eve. Renk desen marka hersey ayni. Dugun fotograflarimizi kiskandi. Bu arada o bizden bikac sene once evlenmisti. Kv de ne olcak kizim beyaz bi elbise giy sen de cektir dedi.

Her gittimiz tatili sorar ayrintisiyla bilmek ister biz de gidecegiz diye. Ama gitmezler sonra bi aksilik cikar. Eve yeni hali aldim. Gorur gormez nerden aldigimizi sordu. Soyledik. Internetten girip bakti. Biz de alalim dedi. Esi sert cikti biraz. Alirlar mi bilmiyorum. Eve bicak seti aldim. Ondan da almak istedim ornekler cok cok fazla.

En son el emegi yaptigim ve bizim icin cok ozel olan birsey var. Onu nasil yaptigimi malzemeleri nerden aldigimi sordu. Yapacak yani.

Esim de ben de cok rahatsiziz bu durumdan. Ne yapmali bilmiyorum. Kiramiyorum da. Hos kirmayi gerektirecek bisey var mi bilmiyorum. Ornekler o kadar cok ki. Ama bu sonuncusu canimi sıktı epey. Sizinle dertlesmek istedim.
Benim de arkadaşım aynı konudan muzdarip. Ama ben bu kadar takılmasını ve sizin takılmanızı hiç anlamıyorum. Taklit etsin ne var ki bunda. Şahsen ben hiç rahatsız olmam . Taklit etmektense taklit edilen olmak daha güzel . Demek ki seçimleriniz zevkiniz beğeniliyor alıyorlar.

Merhaba. Sizi anlıyorum. Benim yengem böyleydi. Bizde yeni gördüğü her şey için aaa bende de var aynısından der yerini yapardı önceden. Annem su bardağı takımı bile alsa aynısını gider bulur alırdı. Evine koltuk takımı almak istediginde babama sizinkinin aynısı olsun diye sipariş vermişti mesela. Bazen de bizden görüp aldığı bir eşya için biz sormadan bunu da İzmirden almıştım diyordu. Bir dönem İzmir'de yasamisti. Ama bahsettiği eşya yeni moda olmuş/üretilmiş bir eşya oluyordu mesela, mümkün değil İzmir'de yaşadığı yıllarda onu bulup almasi. Artık annemin o kadar sinirine dokunuyordu ki eve aldığı küçük eşyaları yengem geldiginde sakliyordu aynısından alır diye. Bana şu an anlatırken bile komik geliyor bu olay, o zaman da gülerdik kardeslerimle ama annemin yengemle kurmak zorunda kaldığı iletişimi hiç kurmadigimiz ve onunla yasadigi geçmişi paylasmadigimiz için durumun bizi rahatsız etmemesi normal.

Zevkini begeniyordur ne güzel gibi yorumlar gelmiş size ama koltuk takımından bardak takimina, perdeden, koltuk örtüsüne her şeyin aynısını almak zevkini beğenmekten başka bir şey. Gerçekten beğenmiş bile olsam o kadar şeyi kopyalayıp alıp evime koymaya ben şahsen utanırım. Benzerini bari al değil mi :)

Benim görümcelerim de beni örnek alırlar;)
Özellikle küçüğü.aldigim oyuncaktan, okuduğum kitaba kadar.

Ben diyete başlarsam başlar.spor yaparsam ona da başlar.hatta ben sütten kestim bebeklerimi.o da hemen kesti 4 ay araları.nasil kestiğimi defalarca sordu.daha çok örnek var.

Ama rahatsız olmuyorum.demek ki takdir ediyorlar ne diyeyim

benimde bi arkadasim var ne zaman beraber kiyafet alsak daha ben o kiyafeti giymeden bi bakiyorum gidip ayni modelin farkli rengini almis ve giyiyor.ayni isyerindeyiz bide herkes sanki ben taklit ediyormus gibi dusunuyor

Taklit diyince hareketleriniz taklit ediliyor sandım.

Başkasında görülen bir şeyin beğenilip alınması çok normal. Eminim ki siz de başkasında gördüğünüz bir şeyi beğenip almışsınızdır.

Tek derdiniz bu olsun..

Ay ne var ya alsınlar,ne var ki bunda, eşinizin rahatsız olması da çok garip geldi bana, sizi yatıştıracağı yerde o da kadın muhabbetlerine girmiş

ben yakınlarım taklit edince çok bozulmuyorum ya.

mesela senelerce ablam ben ne alsam kıyafet gidip aynısını aldı. hatta güneş gözlüğümün bile aynısını aldı ki pahalı bişey birlikte takınca sanki pazardan almışız gibi duruyor bişey çoksa ucuzdue imajı vardır ya. genelde sineye çektim.

ama bi arkadaşım vardı o aynen böyleydi. hatta uzun bi süre ben bi gün hangi kombini yaptıysam o da ertesi gün aynı kombinle geldi okula. ona sinir oluyordum ama bişey demedim sonra.

bazı insanlar böyle. hatta günümüzde çoğu insan böyle artık. kendi zevkleri yok hazıra konuyorlar. işlerine geliyor basit oluyor. siz ev halısında böyleymişsiniz. ben kıyafetim saçım başım hobilerimi sosyal medya fotolarımı hatta ordaki yazım şeklimi bile taklit edenler gördüm. bir kişi değil 10 kişi resmen. devir böyle. ben de sinir olurdum eskiden artık saldım. kendime negatif yönden enerji vereceğime sinir olup pozitif bakıp ne güzel demek ki beğeniliyorum örnek alınıyorum hıh diye pozitife çevirmeye çalışıyorum bari popom kalksın sinir olcağıma :KK70:

ben bi sorun göremedim beğenmişler demek ki. beğenmeyip laf söyleseler ona da bozulurdunuz. ben evlenirken kayınvalidem de ev yeniliyodu her şeyini gittik beraber aldık kızım senin zevkine güveniyorum sen seç her şeyimi dedi ben bazen benim evimdekinin aynısından kendim al dedim ona. sizinki biraz beğenseler suç beğenmeseler suç gibi olmuş :)

Kocam da sinir oluyor demişsiniz de bence alakası yok bence kocanız sizinle dalga geçiyor aaa bak bunu da alcaklarmıymış bak sen şu densizlere hahahah tarzında bana öyle geldi yani sizi ciddiye almıyor, komik buluyor bence bu taklit mevzusunu. Zaten hiç bir erkeğin buna takılacağını sanmam sizin gazınızı alıyor işte.

Back
X