Sürekli taklit edilseniz?

ben de hiç sevmem aynı kıyafeti aynı ev eşyasını kullanmayı...özelliğini ve kıymetini kaybediyor sanki gözümde...

Siz de birilerin bi yerlerden görüp beğeniyorsunuz.

Sadece onlardan daha önce keşfetmişsiniz hepsi bu.

Fazla takilmayin derim.

Yani ilk basta evt biraz sinir bozucu gibi durabilir ama yapacaginiz tek sey acikca soylemek.

___ Canim nerden aldigimi soyliyim ama lutfen gidip aynisi alma ben pek hoslanmiyorum ayni seyleri kullanmaktan..diyebilirsin madem isi abarttilar.

Soyleyebilirsen gozunu karart soyle
Ama kirginlik olursa karismam;)

Ben de görümcemle beğendiğim şeyleri paylaşırım.Birbirimizden etkilenip aldığımız çok şey olmuştur bu kötü birşey değil aslında.Eğer onları sevseydiniz zerre umrunuzda olmazdı ama siz zaten hoşlanmıyorsunuz o yüzden sizi bu kadar rahatsız ediyor.Bir daha aldığınız herhangi birşeyi bir aradayken “Aa bak bunu da şuradan aldım, sen benim zevkimi çok beğeniyorsun farkediyorum ondan söyleyeyim dedim”dersiniz.En azından içinizde kalmaz durumun farkında olduğunuzu söylemiş olursunuz.

Taklit ediliyorum. Daima ve her yaptigim. Asla kibirli birisi degilim. Lutfen yorumlari ona gore yapin. Bu durumdan inanilmaz rahatsizim ve nicin taklit edildigimi de anlayamiyorum. Ben olsam beni taklit etmezdim mesela.

Taklit eden kisiler kayinvalidem ve daha cok gorumcem. Bir evde birsey hosuna gider ve sorarsin aaa ne guzelmis dersin ben de aliyim dersin ama bu bir olur iki olur. Kayinvalidem biz evlendikten sonra yatak odasini yenilemisti. Baktim bizimkinin aynisi neredeyse. Bizimki gibi ayni demistim. Aaa ben de nerde gordum bu takimi diyordum demisti.

Asil problem gorumcem ama. Hazir alinan seyleri taklit etmesine alistim. Mesela biz evlendik salona aldigimiz halinin birebir aynisini aldi eve. Renk desen marka hersey ayni. Dugun fotograflarimizi kiskandi. Bu arada o bizden bikac sene once evlenmisti. Kv de ne olcak kizim beyaz bi elbise giy sen de cektir dedi.

Her gittimiz tatili sorar ayrintisiyla bilmek ister biz de gidecegiz diye. Ama gitmezler sonra bi aksilik cikar. Eve yeni hali aldim. Gorur gormez nerden aldigimizi sordu. Soyledik. Internetten girip bakti. Biz de alalim dedi. Esi sert cikti biraz. Alirlar mi bilmiyorum. Eve bicak seti aldim. Ondan da almak istedim ornekler cok cok fazla.

En son el emegi yaptigim ve bizim icin cok ozel olan birsey var. Onu nasil yaptigimi malzemeleri nerden aldigimi sordu. Yapacak yani.

Esim de ben de cok rahatsiziz bu durumdan. Ne yapmali bilmiyorum. Kiramiyorum da. Hos kirmayi gerektirecek bisey var mi bilmiyorum. Ornekler o kadar cok ki. Ama bu sonuncusu canimi sıktı epey. Sizinle dertlesmek istedim.
Herşeyi paylaşmayın

Konu sahibi hakli olabilir

Yani kirk yilin basi tamam olabilir gitsin ayni haliyi alsin ok

Ama dedektif gibi surekli ne aldigimi takip edip gidip aynisi alip evine koymasi benim de sinirlerimi bozardi

Ben demek istediğinizi anladım.
Evlendiğimde taşındığım şehirde yaşayan insanlarla ilgili ilk izlenimim bu olmuştu. Hepsi bir aynı şeyi almak zorunda. Çocukları da böyle yetiştiriyorlar çok üzülüyorum; "seninde aynısı var, bununla aynı" eğer yoksa "sanada aynısını alırız". Bir zevk ve hayal gücü geliştirmesini engelliyorlar.

Ben bikere pijamanız da ne tatlıymış dedim (hepsinde aynısı vardı, tarzım da değildi). Demez olaydım :KK70: görev edindiler sanada alıcaz diye. Bir de beni aramış "hani istemiştin ya" diyor. Nezaman?? Onlarda beğenmek yok, beğenmek = almak.

Yokluktan mı geliyor nedir bilmiyorum ama insanların bi ilgi alanı, zevki olmalı. Herşeye de atlanmaz diye düşünüyorum. Çok antipatik görünüyor dışarıdan.
Katiliyorum.
Kirk yilim basi tamam aynisini gidip alirsin sonucta sana ozel uretilmiyor
Ama dedektif gibi ne aliyor gideyim aynisini alayim modu.bence de sinir bozucu

Konu sahibi hakli olabilir

Yani kirk yilin basi tamam olabilir gitsin ayni haliyi alsin ok

Ama dedektif gibi surekli ne aldigimi takip edip gidip aynisi alip evine koymasi benim de sinirlerimi bozardi
Hersey geecekten abarti bir durum. Esim rahatsiz olmaya basladi artik. Arada o laf sokuyor. Normalde ailese laf etmez ama ben rahatsiz oldugumu esime soyledim. Ben de cok rahatsizim ama napalim dedi. Dalga gecmeye basladi artik. Yeni bisey alirken bak bunu da sorarlar diyor. Uzerime cok gelindi ama normal bir durum degil ki.

Hersey geecekten abarti bir durum. Esim rahatsiz olmaya basladi artik. Arada o laf sokuyor. Normalde ailese laf etmez ama ben rahatsiz oldugumu esime soyledim. Ben de cok rahatsizim ama napalim dedi. Dalga gecmeye basladi artik. Yeni bisey alirken bak bunu da sorarlar diyor. Uzerime cok gelindi ama normal bir durum degil ki.
Üzerine gelmedik aslında. Boşuna kafanda büyütüp üzülüyorsun.

E ne güzel sizin zevkiniz ya da pratik kullandığınız şeyler ya da fikirleriniz hoşlarına gidiyor demek ki. Kardesiniz yapsa da mı kıskandi da yapti diyeceksiniz. Bazı insanlar kolay karar veremez. Ya da uyduramaz. Birisinde görür güzel gelir alır. Ben mi çok art niyetsizim bilemedim.

taklitler asıllarını yaşatırmış derler...
çok da takılmayın derim, "benimkinin aynısından" deyin geçin.
bir süre sonra insanların yorumları nedeniyle vs. vazgeçer belki...

bu arada başlığı her seferinde "sürekli tehdit edilmek" diye okuyorum ya.... her seferinde aklıma neler neler geliyor "tehdit" değil "taklit" olduğunu çözene kadar :KK70::KK70:

E ne güzel sizin zevkiniz ya da pratik kullandığınız şeyler ya da fikirleriniz hoşlarına gidiyor demek ki. Kardesiniz yapsa da mı kıskandi da yapti diyeceksiniz. Bazı insanlar kolay karar veremez. Ya da uyduramaz. Birisinde görür güzel gelir alır. Ben mi çok art niyetsizim bilemedim.
Esim diyor ki o hep cok kiskancti. Kuzenlerini arkadaslarini kiskanirdi diyor. Kardeslerim evimdeki sus esyasina kadar kopyalamaz. Ben de begendigim seyleri aliyorum kardeslerimde gorup ama bu ayni sey degil.

Esim diyor ki bize geldiklerinde. Sordular mi bunu da alacaklar miymis. O duruma geldik artik. Maddi seyleri aldilar anladim da evimdeki sus esyasini taklit etmesine ne gerek var.
Acaba seni bilerek sinir etmeye mi çalışıyorlar diyecektim ama sırf bunun için neden para harcasınlar ki.
Boşver düşünme artık.
Ne kadar zevkliyim hep doğru şeyleri alıyorum demekki diye düşün.
Tam tersi de olabilirdi.
Aldığın şeyleri beğenmeyip sürekli laf da söyleyebilirlerdi.

Herkes durumu normal buluyorsa bencede normal kafaya takılacak bişey göremiyorum, siz bakış açınızı değiştirin bide öyle deneyin? Aynısının onlarda olması sizi neden rahatsız ediyor ki aynı ürünler ayrı evlerde farklı durur.

Esim diyor ki o hep cok kiskancti. Kuzenlerini arkadaslarini kiskanirdi diyor. Kardeslerim evimdeki sus esyasina kadar kopyalamaz. Ben de begendigim seyleri aliyorum kardeslerimde gorup ama bu ayni sey degil.
Yani öyle madem o zaman da düşünmeyin. Bosverin. Böyle insanlar kendilerini yormaktan başka birşey yapmıyorlar bu durumda. Hiç umursamayin.

Back
X