Gebeliğe Hazırlık Sürekli negatif çıkan ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde ovulasyon dönmine yakın siyah iç çamaşırı kullanırsan daha net görürsün akıntını canım

Ben surekli doktorlardayim cnm ztn tup bebek negatifliginden sonra genetik testler rahim filmleri vesaire ugrasip duruyorum bi yandanda bunlari deniyim diyorum iste yumurta sayim azalmis ztn belkide ondan goremedim ikinci cizgiyi
Anladım canım rabbim mükâfatını şifânı verir inşallah cümlemize

Spermin 5 gün yaşaması imkansız
2-3 gün yaşayabilmesi için bile çok kaliteli olması ve ortamın çok uygun olması lazım

Spermin 5 gün yaşaması imkansız
2-3 gün yaşayabilmesi için bile çok kaliteli olması ve ortamın çok uygun olması lazım
Ben doktor degilim genel olarak bildiklerimi aktardım bu gibi şeyler fizyolojik yapıya baglıdır doktor kontrolünden sonra ancak bilinir

Arkadaslar.merhaba ben ovulasyin testind ecift cizgiyi gorememstm ama bugun doktoruma rahim filmimi gostermek icin gittigimde muayene etti sag tarafta yumurtlamissin dedi ovulasyon gerceklesmis dedi v eheyecanlandik acikcasi. Bu su mu demek oluyor bu ay gecti ve sonraki ay mi deneyecegiz yoksa suan iliski gerceklesmeli mi bugun test yapmamstm ovulasyon testi aksam yine yapip bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…