Bence tekrar bi doktora görünmelisiniz adetin 3. Günü yapılan hormon tahlillerinizi yaptırmakta fayda varYaklaşık 3 aydın deniyorum hergün negatif çıkıyor ovülasyon testlerim,2 aydır da korunmasız ilişki yaşıyoruz sonuç negatif.bu ayda yumurtlama dönemindeyim ama testler hep negatif henüz doktora gitmedim ama iki sene önce doktora gittiğimde yumurtaların da hiç bir sorun yok hamile kalabilirsiniz dedi ama o dönem korundum.şu an istiyorum bu sefer de ovülasyon testlerim hep negatif çıkıyor yaşım da 37 o zamanlar 35 dim ve doktor bir sorun olmadığını söyledi.Sizce ne yapmalıyım?
Yaklaşık 3 aydın deniyorum hergün negatif çıkıyor ovülasyon testlerim,2 aydır da korunmasız ilişki yaşıyoruz sonuç negatif.bu ayda yumurtlama dönemindeyim ama testler hep negatif henüz doktora gitmedim ama iki sene önce doktora gittiğimde yumurtaların da hiç bir sorun yok hamile kalabilirsiniz dedi ama o dönem korundum.şu an istiyorum bu sefer de ovülasyon testlerim hep negatif çıkıyor yaşım da 37 o zamanlar 35 dim ve doktor bir sorun olmadığını söyledi.Sizce ne yapmalıyım?
Evet doğru noktaya değinmişsin iki çizgi aynı koyulukta oluncada yumurtlama göstergesi olabiliyor illa t çizgisinin c den koyu olması gerekli değil.Laboquick marka testin sonucu beni supheye dusurmustu. Koyulasip aciliyordu ama hic tam pozitif olmuyordu, meger yumurtluyormusum. Doktorum duzenli regl olan kadinlarin %85'i yumurtlar demisti.
Test yapmadan 1 saat önce sıvı alımı olmamalı.Laboquick marka kullanıyorum sadece iki kere silik çizgi yakaladım ki açıklamada o da negatif geçiyor.koyu çizgi hiç görmedim tek çizgi görüyorum sürekli.Sıvı alımım normal gündüz saatlerinde yapıyorum.Bir gün de iki kere test mi yapsam acaba kafaya taktım iyice malum yaş da var?
Test yapmadan önce 1 saat sıvı alınmayacağını bilmiyordum teşekkürlerTest yapmadan 1 saat önce sıvı alımı olmamalı.
İlk idrarla yapılmamalı.
Öğleden sonra ki saatler yapmak için uygun, düzenli yapmak önemli. Hergün aynı saatlerde mesela. Anladığım kadarıyla sizin uygulama kısmında biraz sıkıntı olmuş öyleyse görememeniz normal gibi geldi bana.
Bu ay yumurtlamanız geçti mi geçmedi mi bilemem ama bence regl döneminizden sonra hemen başlayın dikkat ederek hergün aynı saatlerde yapın. Gerekli gördüğünüz durumlarda 2 kere de yaparsınız.
Hatta 2-3 saat önceden sıvı alımını keserseniz renkleri net sekilde görürsünüz ve regl biter bitmez başlamak en doğrusu oluyor.Test yapmadan önce 1 saat sıvı alınmayacağını bilmiyordum teşekkürler
Merhaba bende bir ay denedim ve hiç olmadı kırmızı ve sonra silikleşecek deniyor ya olmadı sonra vazgeçtim kendi akıntıma göre denemeye karar verdim sizin akıntı veya ateş gibi belirtiler olmuyor mu acabaArkadaslar merhaba oncelikle dileyen herkes tez zamanda kucaklarini bebisle doldursun. Ben bir tup bebek denemesi yaptim negatif oldu artik doktorlarada inanmadigim icin bundan oncesndede dpgrudurust deneyemedigimiz icin ovu testi aldim. Bi kac ay duzenli iliskiyle cocuk sahibi olmaya calisiyorum. Fakat bende de ayni sorun oldu. Negatif gormekten asiri moralim bozukdu bi keresinde silik bi cizgi gordum hepsi bu dundu bugun hicbirsey yok silik cizgi bile yok ne onerirsiniz yumurtlama olmasa adette goremezdim anlayamiyorum Eki Görüntüle 2545903
ovulosyon testlerini hergün mü yapıyorsun yoksa yumurtlama günü hesaplaması yapıp belli günlerde mi kullanıyorsun?Yaklaşık 3 aydın deniyorum hergün negatif çıkıyor ovülasyon testlerim,2 aydır da korunmasız ilişki yaşıyoruz sonuç negatif.bu ayda yumurtlama dönemindeyim ama testler hep negatif henüz doktora gitmedim ama iki sene önce doktora gittiğimde yumurtaların da hiç bir sorun yok hamile kalabilirsiniz dedi ama o dönem korundum.şu an istiyorum bu sefer de ovülasyon testlerim hep negatif çıkıyor yaşım da 37 o zamanlar 35 dim ve doktor bir sorun olmadığını söyledi.Sizce ne yapmalıyım?
Atese bakmak hic aklima.bile gelmedi ama akinti takip edilebilir aslinda. Zor isler ya bi anda olsada hepimiz rahat etsek :)Merhaba bende bir ay denedim ve hiç olmadı kırmızı ve sonra silikleşecek deniyor ya olmadı sonra vazgeçtim kendi akıntıma göre denemeye karar verdim sizin akıntı veya ateş gibi belirtiler olmuyor mu acaba
Bu arada pre seed jel aldim simdi onu ovulasyon gunu kullanmak istiyordum ovulasyon gununu belirleyemeyince o da kaldiAtese bakmak hic aklima.bile gelmedi ama akinti takip edilebilir aslinda. Zor isler ya bi anda olsada hepimiz rahat etsek :)
Bak ben anlatayım ilk başta gögüslerim acıyor sonra beyaz pütürlü akıntı geliyor bir kaç gün o ara yanaklarımdan anlıyorum ben al al oluyor kızarıyor ateş geliyor akşam üstü genelde ve son iki gün akıntım şeffaf yumurta akı kıvamında oluyor son akıntım bu şekilde gelirken sancı oluyor yürürkn oturup kalkarken sanki biri kesiyor bıçak acısı gibi ben bu günleri degerlendirdim akıntımn bittigi günü ve diğer günle beraber yani çatlama olduktan sonrada degerlendirdim gsaranti ye alalım diye nasıl olsa sperm 2ila5gün yaşıyor diyorlar ondan sonra akıntım kesildi ama iki gün sonra yani şimdi tekrar açık beyaz renk akıntı gelmeye başladı bu neyin nesi anlamıyorum ama adete yakın olur diyorlar galiba onu tam bilmiyorum sende kendini böyle takip edersen daha iyi bence test ile kafam karışıyor benim birde ovulasyon dönemi cinsel istek artıyor bende daha sonra istek azalıyorAtese bakmak hic aklima.bile gelmedi ama akinti takip edilebilir aslinda. Zor isler ya bi anda olsada hepimiz rahat etsek :)
Aa ne guzel vucudunu analiz etmissin canim valla ben hic anlamiyorum ya :) benim goguslerim acir o da adet oncesi oluyor genelde adetten once oldugu icin ve stresli zmnlarmda oldugum icin hic ovu ile baglayamamstm biraz kendini dinlemek gerek sanirim bi de hep usudugumden hic ates.basmasi hissedmeiyorum ne yazik kiBak ben anlatayım ilk başta gögüslerim acıyor sonra beyaz pütürlü akıntı geliyor bir kaç gün o ara yanaklarımdan anlıyorum ben al al oluyor kızarıyor ateş geliyor akşam üstü genelde ve son iki gün akıntım şeffaf yumurta akı kıvamında oluyor son akıntım bu şekilde gelirken sancı oluyor yürürkn oturup kalkarken sanki biri kesiyor bıçak acısı gibi ben bu günleri degerlendirdim akıntımn bittigi günü ve diğer günle beraber yani çatlama olduktan sonrada degerlendirdim gsaranti ye alalım diye nasıl olsa sperm 2ila5gün yaşıyor diyorlar ondan sonra akıntım kesildi ama iki gün sonra yani şimdi tekrar açık beyaz renk akıntı gelmeye başladı bu neyin nesi anlamıyorum ama adete yakın olur diyorlar galiba onu tam bilmiyorum sende kendini böyle takip edersen daha iyi bence test ile kafam karışıyor benim birde ovulasyon dönemi cinsel istek artıyor bende daha sonra istek azalıyorişte böyle allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?