Üzücü bir durum. İnsanın en mutlu olduğu yer anne ve babasının yanıdır ama bazılarımız için bu böyle olmuyor maalesef. Annenizin psikoloji bozuk herhalde bu şekilde davrandığına göre. Siz sinirli olmadığı bir anda saygılı bir şekilde gidip kendisi ile konuşsanız; bu şekilde davrandığında çok üzüldüğünüzü, onu çok sevdiğinizi ama böyle yaptığı zamanlarda kendinizi ona karşı uzak hissettiğinizi anlatmaya çalışsanız belki o da yaptıklarını düşünür ve hatasını anlar. Allah yardımcın olsun.
Bazen insanlar kendi suçlarının üzerini kapatmak için öyle sert çıkışlar yaparlar. Sizin bugünkü olay da öyle olmuş anlaşılan. Babanın seni savunmamasına gelirsek annen öyle bir başlamışkı fırtına estirmeye belli ki baban da bu fırtınadan nasibini almamak için kolay olanı seçmiş ve seni odana göndererek olayın kapanmasını istemiş. Annen belki menapozda olduğu için böyle davranıyordur ya da başka sorunları vardır. Küfürlere gelince belli ki o da iyice ağız alışkanlığı olmuş, kolay değildir ağız alışkanlıklarını bırakabilmek. Özellikle kızgınlık anında istemese de ağzından çıkıveriyordur. Ama annen biraz daha yaşlanmaya başladığında daha sakin ve mülayim olacaktır emin ol, bir de yalnız kalma korkusuyla sana daha iyi davranacaktır. Biraz sabırlı olmanı tavsiye ederim bir de annen sana sinirlenip kavga çıkarmaya çalıştığı zamanlarda o ortamda bulunma odana falan çekil, böylelikle hem kavga uzamaz hem de daha az duysarsın söylenenleri. opuyorumnanaktan
bilmiyorum resmen psikolijisi bozuk hasta bi insanÇok üzücü bir durum annenin bunları söylemesi bir evlat için çok ağırdır acaba sinirsel bir rahatsızlığı filan varmı acaba belkide farkında olmadan ağzından çıkıyor olabilir .
Ailende konuşabileceğin büyüklerin filan varmı onlara anlatsan bu durumu mutlaka yardımcı olacaklardır sana canım.
bilmiyorum resmen psikolijisi bozuk hasta bi insan
farkinda olmadan olurmu gayette farkinda bir degil iki degil cünkü
yanlislikla bikez söylemis olsa anlicam ama herzaman bu böyle
büyükbabamlar fln var ama ne anlatabilirimki
bakin annem böyle diye annemimi kötülicem
zaten öyle bisey yapmis olsam daha beter olur bide o yüzden dünyanin küfürünü duyarim bi size anlatabilirim iste baska hickimseye anlatamam
Anladım canım peki babanla arası nasıl annenin belkide arası iyi değilse sana yükleniyor olabilir.
Baban neden sessiz kalıyor bunu anlamadım bende yani müsade ediyor küfür olayına ..
yok iyi bi sorun yok normal aralari
inan hic bilmiyorum, o küfürleri duysan agzin acik kalir ya akliniza ne gelirse sayiyo
ben kücükken bikez küfretmisti tepki vermisti babam
ama simdi hic tinlamiyo bile
belkide alistigindandir, günlük bu laflari duydugumuz icin anormal gelmiyo artik
annesiyle anne kiz gibi degilde arkadas gibi olanlara o kadar cok özeniyorumki mafoldumben
Üzülme canım ya inşallah hatasının farkına varırda aranız düzelir :teselli:
er_ca .!.:çok şaşırdım canım...
psikiyatriye gitmeye ikna etseniz. aranızın iyi olduğu sakin olduğu dönemler oluyorsa konuşmaya çalışın.
yada bir süre içinize odanıza kapanın. asın suratınızı belki telaşlanır meraklanır. hatasını farkeder.
yada tanıdığınız sevdiği birinden yardım alın anane teyze hala komşu falan..
küfür etmesi hiç normal değil. çok üzüldüm.
canım benim yaa.. kaç yaşındasın bitanem? ne stajı yapıcaksın? annen normal zamanlarda yani her hangi bir şeye kızgın olmadığı zamanlarda nasıl biri. şefkatlimi? yaptığı şeyin yanlışlığının pişmanlığını duyduğunu hissettinmi.. var bi sıkıntısı belli.. zor bi hayatınızmı var yada ne bilim annen bi travma filanmı yaşadı? çok soru sordum farkındayım cevap vermek zorunda değilsin bitanem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?