- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 37
-
- Konu Sahibi kaldi2sene
Ya buna ses cikarmayinca öteki ler de kız diye hitap etmeye başladı sanki.kimisi ağız alışkanlığından der, ama rahatsız olduysanız bence söylemeniz iyi olmuş
Ya buna ses cikarmayinca öteki ler de kız diye hitap etmeye başladı sanki.
Saygı çok mu zor bişey ya
Inşallah. .Kankasi uyarır belki suratı değiştiyse..
benim esimde aynı tabiri kullanır ve sinir olurum annesine kız kardesine a kız der ne sacma diyorum sen erkeksin ya erkek gibi deliknalı gibi konus akız neymis bid eböyle onu gerdan kıarar gibi söyliyo sinir oluyorum yaslı karı dedikoducusu gibSinirlendim ya.
Isyerimde bi abi var. Yani abi diye hitap ediyorum sürekli.
Tek bayan benim çalışan.
Adam ısrar ve inatla bana sürekli " kız " diye hitap ediyor ya müdürün yanında herkesin içinde filab.
Yaşı da büyük .
Bozmayayim dedim dedim sustum hep. Bugüne kadar. Bugunde yeni çanta almıştım kargo ile o geldi onu gördü . Yine herkesin içinde bana " kız çanta da ne güzelmiş kız " dedi.
Artık tepem attı bende
" benim adım kaldi2sene abi , benim adım "kiz" değil " dedim .
Gülmeye vurdu gitti ama kankasinin suratı değişti nedense hemen.
Ya kötü mi yaptım evli barkli insanım çocuk ta değilim ki artık.
Ben mi yüz verdim diyorum yok arkadaş adam hep bi laf atma bişey söyleme telaşı bu çanta olayı gibi.
Ve hep kız aşağı kız yukarı.
Sinir oldum ya.
Madem merak ettin yazayım kız :)Kız nasıl çanta aldın merak ettim şimdi
Çok işe yarar birsey valla benimde var Güle güle kullanMadem merak ettin yazayım kız :)
Resmini koyayım dur Eki Görüntüle 1587522
Sinirlendim ya.
Isyerimde bi abi var. Yani abi diye hitap ediyorum sürekli.
Tek bayan benim çalışan.
Adam ısrar ve inatla bana sürekli " kız " diye hitap ediyor ya müdürün yanında herkesin içinde filab.
Yaşı da büyük .
Bozmayayim dedim dedim sustum hep. Bugüne kadar. Bugunde yeni çanta almıştım kargo ile o geldi onu gördü . Yine herkesin içinde bana " kız çanta da ne güzelmiş kız " dedi.
Artık tepem attı bende
" benim adım kaldi2sene abi , benim adım "kiz" değil " dedim .
Gülmeye vurdu gitti ama kankasinin suratı değişti nedense hemen.
Ya kötü mi yaptım evli barkli insanım çocuk ta değilim ki artık.
Ben mi yüz verdim diyorum yok arkadaş adam hep bi laf atma bişey söyleme telaşı bu çanta olayı gibi.
Ve hep kız aşağı kız yukarı.
Sinir oldum ya.