- 27 Aralık 2021
- 852
- 1.364
- 63
Herkese Merhaba, psikolojik ve normal sağlık olarak çok normalken eylül ayında bi sabah bebeğimle kahvaltı yaptığım sırada baş dönmesi nefes darlığı kalp çarpıntısı kolda ağızda dilde uyuşma ishal kusma hepsini yaşadım ölüyorum sandım ağlaya ağlaya zar zor eşimi aradım dış kapıyı açtım komşumu çağırdın eşim hemen acile götürdü ağla ağla içim çıktı acilde serum taktılar düzeldim. Hiç o kadar kötü olmadım ama o gün bugün heran kalbimi duyuyorum her an sanki bayılcakmışım gibi hissediyorum sürekli nefesim daralıyo başımda karıncalanma oluyo kulağım çınlıyo ve hepsiyle beraber her seferinde karın ağrılı yarım saat tuvaletten çıkarmayan ishal oluyorum. Artık heran bişey olcakmış gibi hissediyorum korkuyorum sürekli aklımda ölüm hastalık şuan bunu yazarken bile sanki ağzım dilim uyuşuyo gibi hissediyorum ve kaygılıyım. Sırayla bölümlere gidiyorum kalbime baktırdım holterde takıldı bişey yok beyin mr çekildim sorun yok sırada bağırsak mide artık hangi bölüm varsa. En sonda psikolog. Eşim psikoloğa git diyo bişey olcak olsa çoktan olurdu diyo ama kendime engel olamıyorum. Ya kalp keizi geçirirssm ya felç olursam ya beynim kanarsa vs dayanamıyorum artık bu düşüncelere ve kendimi hep kötü hissetmeye. Bebeğim çok küçük düzelmek istiyorum nasıl olcak bilmiyorum. Benim gibi olan var mı? Bu sorunu çözebilen var mı?