Sürekli kayınvalıdemlerde yemek yeme sorunumuz

Aynen öyle. Hatır için 1 2 tamam ama öyle her zaman hayatta sıkıntıya gelemem.

Dün akşam yemeğini birlikte yiyelim ne dersin dedi..Ben de evdeki sebzeler çürümeye yüz tutmuş onları pişirmem lazım dedim öyle savdım artık.Ne bilim canım eşim söylesin de ne düşünürlerse düşünsünler ben bir geri ceviriyorum iki çeviriyorum artık bahane kalmıyor..

Kayınvalidenizi kırmayı göze almadan bu sorunu çözemezsiniz. Ya gidip tabağınızı kaldırıp işim var diye evinize çıkın ya hiç gitmeyin. Eşiniz kafanıza silah dayamıyor ya. Benim yemeğim var gelmiyorum bitti

İnsanın kendi evinde yemek yemek istemesi kadar doğal bişeye sürekli bahane aramak çok saçma değil mi ya.Evimde yiyeceğim bitti budur yani

C
Canım açıkcası ben bu kadar akıl edemedim suan altlı ustlu oturdugumuz ev gecıcı evımız yenı evımız yapılıyor ama apartmanlar yanyana olacak belkı orda yıne de rahat ederız ..Davet ettıgınde bugun evde yıyecegız dedıgım de oldu ama ertesı gun veya bır baska gun yıne cagırıyor..Artık anlaması lazım yanı kalkıp da bızım de bır özel hayatımız var bızı rahat bırakın mı demek gerek ınsanı bır gerı cevırırsın ıkı gerı cevırırsın 3. de anlar..Onlar bıraz da akıl etmesı lazım

Esin söylerse kötü gelin olacaksin ama sen soylersen bahane de bulmak degil birlikte degil de anne esimle evde yemek istiyorum☺☺ gibi .Bozulur yine bozulur ama alısır.Diğer türlü esin dolar dolar ne istiyorsun annemden yesek n'olur diye bir baslarsa araniz fena bozulur..gözardı etme derim.Ne derdin varsa acık acık söyle suratta assalar alısacaklar emin ol.

Yok canım öyle olmuyor ınankı evınde bır cesıt ye ama rahat ye..Yemek hazırlamakta da bırsey yok yanı.Mİsafir gibi de oturulmuyor ben rahat edemıyorum oyle zaten kadın 60 yasında calısıyor bı de.Insanın ıcı rahat etmıyor mısafır gıbı oturup kalkıp gelmeye..Dediğin gibi altta kalmamak ıcın o 5 cagırdıysa ben de 1 cagırdım ama arkası gelmıyor ertesı gun ne yapalım dıyor bu defa

Ispanağa acıdım.
Bir dahakine yıkayıp, doğrayıp, pişiremezseniz, dondurucuya atın. Pişireceğiniz zaman kullanırsınız.
Inankı ben de emegıme acıdım.Kaç su yıkadım dogradım hazırladım ertesı gune hazır olsun diye..Bir türlü pişirmek kısmet olmadı..Sinirlendim esımın gözünün onunde çöpe döktüm (

Haklısın galıba canım artık sabrım taşıyor demek zorundayım kırılan kırılsın artık ne yapayım

Yemek hazirlamakta bir sey yok olur mu ayol? Ben sabah 5 te kalkip yemek yapiyorum aksam icin ertesi gun napalim dediginde sen manti yap anacigim ben gelir yerim deyin. Caninizin cektigi her seyi isteyin aynen de misafir gibi oturun. O acimamis kendine 60 yasinda isten gelip hala oglunu gelinini doyurmak istiyorsa siz neden ona aciyasiniz? Krizi firsata cevirin

Sanırım memnun sanıyor ama bır ınsana nasıl her aksam bırlıkte yemek yemek ıstemıyorum dıye yuzune denır..Bır daha davet ederse evımızde yıyecegız dıyecegım..Inanın gercekten mınımum 2 saat masada gecıyor..Mutfakta masada yenıyor yemek,hemen masanın karsısında tv var zaten.Koltukta oturma kulturlerı yok alkole gelınce zaten alkol kullanıyor esımın aılesı her yemekte ılla alkol vardır ben kullanmıyorum..Sohbet vs derken kı benım esım zaten yemegı 2 saatte yer..Öncesınde tembıh ederım yemegını cabuk yıyıp masadan kalkmazsan gelmem dıye ama alıskanlıgı o sekılde malesef..Bır corbayı bıle yese ana yemek ıcın 20 dk bekler oyle rahatsız oluyorum art arda yıyınce dıyor..Bu defa bana fenalık gelıyor.Yemegı yıyp asagı ınme olayına gelınce dedıgım gıbı kayınvalıdem ılla otur 5 dk dıyor..5 dakıka gecıyor ınecegım bak burası cok heyecanlı burayı ızle oyle gıt vs gercekten sıze anlatamayacagım derecede anlayıssız bır de kendı calısıyor ertesı gunu ıs var ona ragmen gece 00 30 kadar bızımle sabah 7 de kalkıyor..Ben artık dıyorum uyu erken kalkacaksın senın ısın var yarın..Eve alıverıs konusunda zaten ben her gune yapacagım yemek ıcın ona gore haftalık alısverıs yapıyorum almazsam neyı pısırecegım kendımı kayınvalıdemde yemek yıyecegım dıye programlamıyorumkı.Benım esım beklemıs ısıtılmıs yemek sevmıyor o yuzden gelmesıne yakın yemegı yapıyorum.Yanı durum böyle

Haklısın canım cok sevındım ıyı yapmıs baban.Ben de evımızde yıyecegız dıyecegım artık,cok yoruldum kayınvalıdem yemege cagıracak dıye aklım cıkıyor artık

Haklısın canım artık bellı etmeye baslamaktan baska cozum yok malesef.Ben yurt dısındayım aılem Turkıyede malesef.

Evet kesınlıkle,bana da ıyılıklerı oldugu ıcın hayır diyemıyorum sanırım o yuzden ama bundan sonra davet ettıgınde bız evımızde yıyecegız dıyecegım

Haklısın artık bu sekılde deneyecegım

Çok haklısınız esım malesef dengeyı saglayamıyor..Neysekı bu gecıcı evımız suan evımız yapılıyor ama apartmanlarımız yanyana cunku esım sıfır daıreyı kıraya verıp kıraya cıkmayı kabul etmez

Konuşmamak degıl de en azından öyle bır söyleyeyımkı hem anlasın hem de kırılmasın dıye düşündüm ama haklısınız demekkı bıze faydasının dokundugunu düşünüyor.Ben haftalık alısverısımı zaten evıme yapıyorum o yuzden bır tasarrufumuz olmuyor tam tersı hersey curumeye yuz tutmusken kurtarabıldıgımı kurtarıyorum.Kücücük bır buzdolabım var dondurucuya da hersey sıgmıyor kı sıgsa bıle neden dondurucuda bekletıp yıyelım taze taze gunluk tuketmek varken.Kayınvalıdem calısıyor canım ya ıs yerındeyken erkenden mesaj atar ya da okula benı o goturuyor gıderken söyler veya esıme söyler bundan sonra artık evde yıyecegımızı soyleyecegım

Kaynanam hazırlayıp hazırlayıp çağırıyor demi
Vay vay vay
Bizimkide gelin varken bana mi düşer kafasında.
Birkere ya birkere hazır sofraya konamadim
Valla canım hazırlasa ne koca koca tepsılerde fırında yemek yapar herseyın tabagı ayrı,yok tabaga salatanın suyu degmıs dıger yemege ayrı tabak derken bır suru bulasık cıkarır makınaya koyuyorum ama buyuklerı hep elde yıkıyorum bır sogan dograsa koca robottan gecırır onları yıka topla derken ömrüm gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…