Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan farkettim bu yine aynı kisi
Sensizolmaz
Yine oltaya geldik
Yok onlar altlı üstlü değil ki onların arasında 20 dakika var ben hakimim
İyi misin sen. Herkesi ben sanıyorsun. Bizim evlerimiz uzak. Aynı binada degilizŞuan farkettim bu yine aynı kisi
Sensizolmaz
Yine oltaya geldik
Bizim evler uzak. Hem şükür çözüldü gibi bizim. Artık çagırmıyor. Çagırsada gitmiyorum. Eşim de sen istedigi de gideriz diyorYok onlar altlı üstlü değil ki onların arasında 20 dakika var ben hakimim
bak aslında cevap sende, kırmayayım üzülmesinler vs.. ne yapalım?Daha bugün reddettim canım.Akşam birlikte yiyelim mi dedi..Ben yemeği hazırladım dedim sebzeler vardı dolapta çürümeye yüz tutmuştu onları pişirdim dedim.Kayınvalıdem eşime tepkı gösterecek biri değil ama haliyle bir kaç kere daha reddedersem kırılacagını düşünüyorum ama böyle de ben mutlu değilim derslerım kalıyor kendım de yoruluyorum düzenim bozuluyor..Bir düzen oturtup erken kalkmak istiyorum artık.Gece geç yatınca erken kalkabılen bırı degılım cunku..Öğlen kalkınca da gün yetmiyor zaten aksam sureklı onlarda oldugumuz ıcın
Evet kesinlikle iyiniyetinden çağırıyor aıle bagları çok kuvvetli o konuda anlıyorum ama her gün her gün de gerçekten sıkıyor insanı.Ben kendi evimde bile yemeğimi yerken masada oyalanmayı hiç sevmem yemeğimi yerim mutfagı hızlıca toplar köşeme geçerim..Artık orda masada uzun uzun oturmalardan sırtım ağrıyor..Eşime gayet net bir şekilde anlattım tamam diyor sonra yine annem yemege cagırıyor diyor.Artık bende bahane kalmadı kendinin ya annesını uyarması lazım ya da sureklı bahane uretecek artık annesının huyunu benden ıyı bılıyor.. Canım senın dedıgın taktıgı de uyguladım ama benımkı nato kafa nato mermer bu konuda
Bizimki de evi burdan tutun akşamları yemegı burda yersiniz dıyordu. Ben calısınca ısten gelır orda yerız dıye dusunuyordu. Ama her aksam olmaz kı. Ben yorgun olup evımde yatmak ısterım. İyi sabretmıs 1bucuk seneBu kv‘lerin birlikte yemek yeme sevdası nedir ya?
Hiçmi yorulmuyorlar okadar kişiye yemek yapmaya. Akşam olunca karı-koca birer koltukta yayılmak istemiyorlarmı? Ben olsam istemem her akşam evimde kalabalık. Evlenip gitmişsiniz eviniz yokmu bile derim herhalde.