merhaba sertec23okudum yazdıklarını. problem eşini ve ailesini odak noktasına alman ve kendini dışlaman. biraz kendini ve aileni onlara karşı aşağıda görüyorsun. adamı ve ailesini bu degeri vermeye devam edersen bir daire içinde doner durursun. düzeltmeksenin elinde, eger istiyorsan. çok basit çözüm, kendinle ilgileneceksin, kendini seveceksin, pırıl pırıl bir kadın ol, kendine uğraslar bul. esin oynasın bilgisayarıyla. ama sen kimsenin seni rahatsız etmeyeceği, edemeyeceği bir uğraş bul, faydalı bir ugras. ama iki gün sonra sıkıldım, ya da eşin seninle ilgilendiğinde o uğraşlarında hedeflerinden vazgecme, kararlı ol ve devam et. ne zaman dikkatini çekerim diye de yapma bunu, kendin için yap. ama sen her an, görümce geldi diye paralarsan, adam da böyle yapar haliyle. insanoglu maalesef çiğ süt emmiş. bu akşam evrende sadece sen varmışsın gibi hisset kendini. çok üzülüyorum biz kadınlara, bir yandan modern ve koskocaman renkli bir dünya, bir yanda ayaklarımızı dolaşmış gelenek, görenek ve korkular. elbet film gibi değil evlilikler ve hayat. Bugüne kadar gözlemlediğim şu; ne zaman bir kadın kendini evinin KRALİÇESİ gibi görür ve hissetirise o zaman evliliği de ilikileri de düzelir. itiraf edeyim, ben de bilmiyorum ve öğrenmeye devam ediyorum.