Surekli kavga biktim artik.O nerde evet bize hayir

3yillil sevgililikte nasildi?

Anlasilmiyor. Cinsel birliktelik yoktu ama kaybetme korkusundan ilgiliydi. Tam olarak anlayamiyorsunuz kumar gibi sanki

Canım eşinin problemi kendisi ile seninle alakası yok bunu bil rahatla , bunun farkına vRıp kendini toplaması lazım sana karşı her konuda Sorumluluğu var cınsellıkte bunlardan biri, kendinden emin degil belli ki umarım düzelir herşef

eski konularınızı da okudum, öncelikle suçlu, cinsel bakımdan sorunlu veya çirkin değilsiniz.. bence bu sıfatları kendinizden bir an önce uzaklaştırın..
eşiniz maalesef ileri derecede obsesif, asosyal ve cinsel sorunları olan bir erkek. tedaviye bile uzun aşamada yanıt verebilecek tiplerden kaldı ki tedaviye de yanaşacağını zannetmiyorum.
kendinizi daha fazla yıpratmadan bence evliliğinizi gözden geçirin ve daha da önemlisi bu adamdan çocuk sahibi olmayın.

Konunuza buradan yorum yapmak zorundayım
Ben olsaydım en başından ailemi arka plana atmazdım,
Ben olsaydım onların çirkefliklerini çiçeklerle süslemez kısasa kısas yapardım,
Yine ben olsaydım boşanmayı kafama koyduysam kolumdaki morluk geçmeden darp raporu alır yaptıklarını yanına kar bırakmazdım
Dipnot : zaten bu saydıklarımı yapsaydın bunları yaşamak zorunda kalmazdın
Şimdiden geçmiş olsun hakkında hayırlısı

Cok haklisin bastan hata yaptim brn o yuzden icim yaniyor. Aptalligima annem soylemisti bu adam evlilik yurutemez diye. Essek kafam

Bence eşinle aranda iletişim kopukluğu var. Sen eşine isteklerini güzel dille anlat. Sonuçta sevgi eksikliği yok anladığım kadarıyla. Bence halledilebilecek şeyler bunlar. Az daha sabırlı ol ama kendinden asla taviz vermeden. Dünyayı eşinin etrafında döndürmüşsün ne yazık ki tatlım.

birde gördüğüm kadarıyla sen gerekli tepkiyi veremiyorsun adam en başta seni korumuyor orası ayrı
ama karşı taraf da seni yok sayıp çirkefleştikçe çirkefleşirken sen hala onları el üstünde tutuyorsun

Ben olsam otururum adamın karşısına hoşuma gitmeyen bütün huylarını sayardım sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir işte o zaman boşanmamı yoksa kavuşmamı olacak anlaşılır beni saymayan adamı ben hiç saymam okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…