- Emoji Skoru
- 898
- Puanlar
- 123
Merhaba surekli insnalarla sorunum oluyor ve tartisiyorum olaylar birden gelişiyor artik katlanamiyorum sorum yaşamak istemiyorum . Dün doktora gittik gozluk yazirdim uzun zamandır gittiğimiz optikciye gittim ssk nin karşıladığı gozluklerden almak istiyorum dedim artik ssk gozluk çerçevesi karşılamıyor dedi tamam dedim bi gozluk begendim indirim yapin dedim 20 tl indirim yapti devamlı musterimizsin dedi neyse eve geldim şeytan durttu e devletten baktim gozluk cervesi neden karşılamıyor aceba diye bi baktim gozluk cercevesi almak icin daha 3 ay var aradim dedin sen devlet artik gozlugu karışamıyor dedin ama e devletten boyle boyle cikiyor dedim sen iki sene once gozluk almışsın dedi bende ben 5 senedir ayni gözlüğü kullanıyorum almadim dedim 2 sene once geldim parayla lens aldim dedim sinirlendi bagirdi cagirdi ben o kadar indirim yapıyorum 3 kurusun lafini yapiyosun dedi bende ben sadce sordum bana soyleseydin gozluk giriyorum diye dedim ben ne biliyim 2 sene once naaptim istemiyorsan getir gözlüğü ben zaten indirim yaptım yaptigi indirimde 20 tl falan diye bagirdi bende sinirlendim gittim hic bisey demeden gozluguni biraktim geldim eve ertesi gün baska optikciye gittim gozluk begenmedim tam ciktim bir araba korna calmaya basladi arabyi farketmeden otopark çıkışına parketmisim arabaya yaklastim yasli kir saçlı bi amca cami asagi indirdi hemen konusmasina müsade etmeden amca özür dilerim farketmedim otopark cikisi oldugunu farketmedim dedim adam ehliyeti bakkaldanmi aldin o...pu cocugu kör musun otopark cikisi burasi dedi bende sinirlendim senin aldigin bakkaldan aldim ehliyeti dedim asagi indi ustume yurudu millet tuttu amcayi amca bagiriyo hayvana bak bak sen essoglu essege sen diye bende sartel atti sensin o ,hayvan edepsiz terbiyesiz daha bisuru laf saydim o sirada arabayi geri çektim amca cikti sinirle arabayi düzeltemedim sonra ilerledim baktim amca ilerde arabadan indi bana işaret yapiyo in asagi diye bende kornaya bastim kactim resmen tamam otopark cikisina arabyi parkrtmisim adamin hakkini gasp etmişim hakli ozur diledim kusura bakma dedim zaten amca hic beklemedi ki ben arabanin yanina geldigimde oda otoparktan yeni çıkıyordu maruzatimi dile getirdim anneme kufretmenin babama kufretmenin bana hayvan demenin alemi ne yani her yerde boyleyim ben surekli insanlarla kavga halindeyim nereye gitsem kavga edrim biriyle artik sorunum bende oldugunu düşünüyorum korkuyorum insanlarla kavga etmekten haklıysam bile alttan aliyorum gene olmuyor
hastaneye gittik gecen ay bebek icin bebegim hastanede yatti bebege mama vermisler mama kabinida yataginin başucuna koymuslar bende onunu arkasini onunu okurken son kullanma tarihinin gecmis oldugunu gördüm hemsireye gittim hemşire odasında cekyatta yatıyordu kalkti dedim sonkullanma tarihi gecmis bu mamayi niye verdiniz tarihi gecmis mama veremzsiniz dedim hemsire odadan cikti bagirmaya basladi bundan sonra bu annenin bebegine mama verilmeyecek bebek ac kalacak anne beslenmesini istemiyor diye bende sinrilendim arkasindan gerizekali dedim baska bi hemşire duydu hakaret edemzsniz cezası var biz sizin bebeklerinize bakiyoruz karşılığı bumu dedi bende haklisinz ama bebegime tarihi gecmis mama vermisler bundan sonra ac kalacak diyolar bu ne demek dedim oda madem oyle bisey var mama kabinin resmini cekseydiniz hani kanitiniz dedi bende resim cekmek yasak dediniz giris yaparken dedim bi baktim mama kabi yok cope baktim copemi attiniz dedim alay ettiler bide çöp karıştıriyor napmaya calisiyo diye görüş saatinin bitiisne daha. 30 dk vardi tartisitgm hemsire bagirdi koridira dogru butun anneler disari gorus saati bitti diye annelee beraber beni disari çıkardılar ertesi gun bas hemsire geldi sizi anlıyorum o hemşireyi gordugunuzde ozur dileyin hakaret agir bir suç işlem yapmayalım dedi ozur falan dilemedim ertesi gun ziyarete gittiğimde bebegin alninda kizarikli gordum 3 cizgi halinde bende ne oldu dedim xok hareketli ranzaya çarpmıştır dedler doktor cagiron doktor baksin dedim cagirmadılar gerek yok dediler bende sinirlendim bebegi hastaneden cikardim cikarken tartistigimiz hemsire geldi battaniye getirdim bebek usumesin dedi bende almak zorunda kaldim yanimizda hic birsey yoktu ani verdik cikartma kararini .anlamiyorum heryerde bu aksilikler neden beni buluyor benim tavrimmi yanlış yada hareketlerim kafayi yiyecegim artik insnalarla tartismaktan korkuyorum kimseyle sorun yaşamak istemiyorum naapsam nasil davransam fikir verin lutfen aglamak istiyorum
hastaneye gittik gecen ay bebek icin bebegim hastanede yatti bebege mama vermisler mama kabinida yataginin başucuna koymuslar bende onunu arkasini onunu okurken son kullanma tarihinin gecmis oldugunu gördüm hemsireye gittim hemşire odasında cekyatta yatıyordu kalkti dedim sonkullanma tarihi gecmis bu mamayi niye verdiniz tarihi gecmis mama veremzsiniz dedim hemsire odadan cikti bagirmaya basladi bundan sonra bu annenin bebegine mama verilmeyecek bebek ac kalacak anne beslenmesini istemiyor diye bende sinrilendim arkasindan gerizekali dedim baska bi hemşire duydu hakaret edemzsniz cezası var biz sizin bebeklerinize bakiyoruz karşılığı bumu dedi bende haklisinz ama bebegime tarihi gecmis mama vermisler bundan sonra ac kalacak diyolar bu ne demek dedim oda madem oyle bisey var mama kabinin resmini cekseydiniz hani kanitiniz dedi bende resim cekmek yasak dediniz giris yaparken dedim bi baktim mama kabi yok cope baktim copemi attiniz dedim alay ettiler bide çöp karıştıriyor napmaya calisiyo diye görüş saatinin bitiisne daha. 30 dk vardi tartisitgm hemsire bagirdi koridira dogru butun anneler disari gorus saati bitti diye annelee beraber beni disari çıkardılar ertesi gun bas hemsire geldi sizi anlıyorum o hemşireyi gordugunuzde ozur dileyin hakaret agir bir suç işlem yapmayalım dedi ozur falan dilemedim ertesi gun ziyarete gittiğimde bebegin alninda kizarikli gordum 3 cizgi halinde bende ne oldu dedim xok hareketli ranzaya çarpmıştır dedler doktor cagiron doktor baksin dedim cagirmadılar gerek yok dediler bende sinirlendim bebegi hastaneden cikardim cikarken tartistigimiz hemsire geldi battaniye getirdim bebek usumesin dedi bende almak zorunda kaldim yanimizda hic birsey yoktu ani verdik cikartma kararini .anlamiyorum heryerde bu aksilikler neden beni buluyor benim tavrimmi yanlış yada hareketlerim kafayi yiyecegim artik insnalarla tartismaktan korkuyorum kimseyle sorun yaşamak istemiyorum naapsam nasil davransam fikir verin lutfen aglamak istiyorum