Surekli hazir yemek

Arastiriyorum oyle bi kadin
Daginikligi gectim yemek cok onemli gercekten
Kolestrolum falan var zaten
En son insulin direncim de vardi noldu bilmem
Zamaninda yemek yemek ve saglikli seyler olmali ..
Ahhhh ahh

Muneaaaa bi de o kadin manyakmis ayol
Her gun dolap mi silinir
Balkon mu yikanir

Muneaaaa bi de o kadin manyakmis ayol
Her gun dolap mi silinir
Balkon mu yikanir

Sana yemin ediyorum abartıyorsam mune değilim, ben ki etrafla öyle ilgilenmem ama hergün o halıları balkonda görünce dikkatimi çekti, temizlik yaparken kadın her yeri açıyor, mutfağı benim salona bakıyor, hergün dolap siliyor, kapı pencere siliyor yahu, ben ki kocaman kızı olan, rahatlıktan ne yapacağını bilemeyen tembel biri olarak 3-4 çocuklu o kadını takdir ediyorum vallahi, benim eve gelse kadıncağız çıldırır kesin, dünya umurumda değil, bu kadar mı gamsız olur bir insan yani ben :))) sehpalarda toz olsa çay keyfi yapıp sehpalara beni sil yazarım o derece hahahahaha

Bizde de eşim titiz, o süpürüyor ben koltukta bacakları uzatıp kadınlar kulübüne giriyorum, sopalığım aslında da işte adam beni seviyor, ben olsam beni sevmezdim

Açıkçası ben de eve bu kadar geç gelsem ben de yemekle uğraşmak istemezdim.
Bence yapılacak tek şey ev yemekleri yapan yerlerden söylemek.
Veya saf protein içeren şeyler söylemek kebap köfte vs.bunlarda sağlıklı şeyler tabi yanında gelen ekmeği yememek şartıyla.
Yani dışarda da iyi alternatifler var bence.
Mesela ton balıklı veya tavuklu salata da iyi bi fikir.

bir yemek yaptığımda 2 günlük yapmaya çalışıyorum , yemeğin olduğu günlerden birinde (sıklıkla Çarşamba) bir posta daha süpürge ile üstten evi çekip lavabo ve tuvaleti üstün körü temizliyorum. Hafta sonu da cumartesi detaylı temizlik , pazar da yine 2 günlük yemek yapıyorum. Çeşit sayısını bire indir. Pratik yemeklere boş vakitlerinde göz at , malzeme ve yemek adı hazır olunca yemeği pişirmesi en fazla yarım saat sürüyor çünkü. Ne pişireyim en büyük dertlerimden , bir de iş çıkışı markete falan gitmekten nefret ediyorum. Canım isterse hafta içi bir gün öğle arası pazara gidip sebze alıyorum , eti sütü de eşime sipariş ediyorum.

Sen gibiydim ben de öğrenci evinden beter hem pis hem yemeksiz 4 yıl geçirdik ama şimdi bebek geliyor diye kendime çeki düzen verdim. En fazla bu kadar yapabiliyorum.

Bir giysi dolabına kıyafetleri sokamıyoruz şu ara en dağınık bölgem giysi dolabının olduğu oda. Bütün kıyafetler oradaki kanepenin üzerine yığılı bu konuda pratik fikri olan varsa makbule geçer

Ahahahahaah
Nasil alistirirsan oyle gider
O kadina uzuldum ama
Oyle hayat gecmemeli ,bel fitigi olcak hart hart tasimaktan
O cigerler camasir suyu porcoz solumaktan
Amaaan her seyin fazlasi zarar

Bazen o kadar duzenli olutorum ki jilet gibi ..
O zamanlara ait tek formulum
Kurudugu anda katlayip kaldirmak
Bekletmemek

Pilav, patlıcan oturtma, kıymalı karnabahar. :)

Zaten benim de savaş alanına döndü neden temizliğe giriştim sanıyorsun

Vayyyý anasini
Cok guzel afiyet olsun
Kiz bende kalktim o konudan sonra mutfagi topladim ,ocagi falan sildim ,makinedekileri yerlestirdim ,tezgahi sildim,milfoy tatlisi yaptim ,kahve yaptim

Ya bu zaman zaman tek yemege abanma meselesi ne ola ki
Peynir cesitlerine karsi bile boyleyim
1 hafta kasar istiyo canim
Bazen bir iki hafta sadece keci peyniri
Bir hafta sadece peynirli omlet
Bazen bi sure sadece corba
Enteresan vesselam

Ya bu zaman zaman tek yemege abanma meselesi ne ola ki
Peynir cesitlerine karsi bile boyleyim
1 hafta kasar istiyo canim
Bazen bir iki hafta sadece keci peyniri
Bir hafta sadece peynirli omlet
Bazen bi sure sadece corba
Enteresan vesselam
İşte bi gün menemen, bi gün sucuklu yumurta, bi gün kıymalı yumurta, bi gün pastırmalı yumurta. Yumurtadan ayrılmamak lazım

Yapılan yorumları okurken çok eğlendim
Erkek olsan evlenir rahatlardın (!) . Şimdi evlensen işin içinden iyice çıkılamayacak
O kadar uğraş yemek yap yensin bitsin hemen. Temizlik ütü falan bitmek bilmeyen bir döngü zaten. İşimiz zor
Ama sizin durum da zormuş. Bir yardımcı alsanız. En azından temizliği o yapar. İzin gününüzde de bir kaç çeşit yemek birden yapsaniz. En azından haftanın birkaç günü ev yemeği yemiş olursunuz.

vaktin varken fzladan marul salatası yapıp kapaklıda saklayabilirsin. yerken domates doğrayıp ekşisi yağını tuzunu koyarsın bozulmaz. yapmışken fazla fazla köfte yapıp şekillendirip buzluğa atabilirsin. ton balığı bile hazır gıdalardan daha yararlı. mesela fazla çorba yapıp porsiyonluk şeklinde buzluk da dondurup çıkartıp bir taşım kaynatıp tüketebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…