- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Bence 1 haftasonunuzu fasulye, nohut haslayarak, etleri kavurarak gecirin. Bunlar kaynayip 10 dakika pisince hazir oluyor cunku. Cok pratik.
Var dolabimda ama yapan yok ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence 1 haftasonunuzu fasulye, nohut haslayarak, etleri kavurarak gecirin. Bunlar kaynayip 10 dakika pisince hazir oluyor cunku. Cok pratik.
Valla ben 1 aya bile razıyım yaaa
Temizlik yapılıyor 2. Gün ortalık batmaya başlıyor yaaa![]()
Bunu bende cok isterdim yaa hatta en cok istedigim seylerin başındaTemizlik bir kere yapsak 1 yıl dayansa mesela süper olurdu.
Ben en çok onu istiyorum ya![]()
Tek yasiyorsan zordur her gun yemek yapmak gece 2 de geliyorsan bi de imkansiz
Ama surekli hazir yemek de olmaz
Bi sure sonra miden almamaya baslar.
Ya yavastan basit yemek yapmaya baslican ya da ev yemegi yapip satan yerlerden alican
Hazir yemeyi kes ama tavsiyem
Hani dondurulmuş ürün bölümünden alıyorum hazır şeyler diyorsunuz ya.
Büyük marketlerde, yıkanmış doğanmış dondurulmuş ıspanak, doğranmış soğan, hatta doğranmış domates falan satılıyo. Eve geldiğinizde dondurulmuş bir pizza hazırlanana kadar hazır soğan salça domates oldu mu yemek de yaparsınız.
Ben üşendiğim zamanlarda böyle yapıyorum en en fazla bi saatte yemek hazır.
Koy yağın içine doğranmış soğanı salçayı domatesi yemeğinü ekle. Bi de hazır çorba tamam
Evde bulunduğunuz gün salata tarzı şeyler yapsanız,bikaç gün tüketilebilecek;brokoli,patates,sebze salatası vs..çorba da toz tarhana falan alsanız onlar çabuk olur,peynirle falan da güzel gider tarhana hatta biz üzüm armutla da içiyoruz çorbayıkış geldi kuru yemeklerden yapın,yine bikaç gün onlardan yiyebilirsiniz sanki.
bu cok mantikli konserve gibi ha .
Butun yemekler corbalar oluyo mu ki ?
O zaman bir yardımcı alcaksınız haftada bir hem temizlik hem bir iki çeşit yemek yapacakElim hic onlara gitmiyo ki![]()
Yavrucum hazır gıdalar kilo yaptığı gibi sağlıklı da değil, bir dur demen lazım bu gidişe, en azından Pazar günleri tatildesindir, bir Pazar yemekler yapıp 2'şer kişilik şekilde kaplara koyup dondur, eve gelince ısıtması kalır, altı üstü 2 kişisiniz bir Pazar da biriniz silsin diğeri süpürsün zaten evde yoksunuz kolay kolay kirlenmez, her gün temizlik istemez, ayda 1 kere de derin temizlik için yardımcı alırsın olur biter.Guzel bi duzen oturtsam her seyi yerim halbuki
Yani yapan olsa
Ama ben tek olunca esim evde yemiyo
Hep hazir hep hazir
Midem kurudu
bu cok mantikli konserve gibi ha .
Butun yemekler corbalar oluyo mu ki ?
Yavrucum hazır gıdalar kilo yaptığı gibi sağlıklı da değil, bir dur demen lazım bu gidişe, en azından Pazar günleri tatildesindir, bir Pazar yemekler yapıp 2'şer kişilik şekilde kaplara koyup dondur, eve gelince ısıtması kalır, altı üstü 2 kişisiniz bir Pazar da biriniz silsin diğeri süpürsün zaten evde yoksunuz kolay kolay kirlenmez, her gün temizlik istemez, ayda 1 kere de derin temizlik için yardımcı alırsın olur biter.
Yemek yapmaya üşeniyorsan anlaşırsın evine yakın bir yerle her akşam tabldot yemek getirirler.
O zaman bir yardımcı alcaksınız haftada bir hem temizlik hem bir iki çeşit yemek yapacak
Heheh sanki ben yazmışım :)
Öğrenci evi gibi bizim ev.
Hazır pratik şeyler yap ye.
Yemek yapmaya ayırdığım zamana acıyorum nedense.
Ama bugün hem 3 çeşit yemek yaptım hem temizlik.
Annem duysa tebrik eder.
İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım :)
Hahah senin iyi niyetinden dolayi kutlarim ama ben evde tazmanya canavari gibiyim
Dolabin en altindan kiyafet alip digerlerini yere dusurup
Apar topar dus alip
Banyoyu oyle birakip
Yemek yedikten sonra yorgunluktan yigilip
Tepsiyle ortada birakan biriyim
Bi tek perdelerle camasirlara onem veriyorum o da takinti ..
E o zaman kesinlikle yardımcı tutacaksın minnoşum, senin dağıttıklarını toplasa 2 kap yemek yapsa kafi
Tamam ben de tembellikte ihtisas yapmış bir kadınım ama sen beni de geçmişsin mübarek :)))))
Bak ben tembelimdir, öyle her yer mum gibi olsun diye uğraşmam, temizlik için kendimi parçalamam ama mutfakta yemek yaparken temiz çalışırım, tencerelerce yemek yapsam bir tane kirli bırakmam tezgahta, zaten yemek yaparken tezgah temiz ve boş olsun isterim, elime ayağıma dolaşacak şeyler olunca sinir olurum, yemek yaparken bir yandan kirlenenleri bulaşık makinesine atsan o görüntü olmaz, tembellik ünvanımı sana devrediyorum hahahahahhaaAynen oyle
Organizerler aldim dolap icleri icin 1 aydir bekliyo
Surekli camasir makinesi calisir evde
Onlar katlanmak icin bekliyo
Bugun bi kizartma yaptim
Bir wok tava 1 tencere
2849118 tane catal kasik
Bir suzgec
2 kase
Bi tahta batirmisim
Hay senin yapacagin yemege dedim
Yemegi yedim
Bu sefer mutfak aldi basini gitti![]()
Bak ben tembelimdir, öyle her yer mum gibi olsun diye uğraşmam, temizlik için kendimi parçalamam ama mutfakta yemek yaparken temiz çalışırım, tencerelerce yemek yapsam bir tane kirli bırakmam tezgahta, zaten yemek yaparken tezgah temiz ve boş olsun isterim, elime ayağıma dolaşacak şeyler olunca sinir olurum, yemek yaparken bir yandan kirlenenleri bulaşık makinesine atsan o görüntü olmaz, tembellik ünvanımı sana devrediyorum hahahahahhaa
Sen beni bi de hamur isi yaparken gor
Tesekkur ederim unvan icin ..
Cok ozeniyorum elinde bezle dolasan kadinlara ,
Cam kapi duvar silip
Spider gibi dolasanlara ama nerdeeee ..
Icinde olcak insanin![]()