Sürekli Geğirme, lütfen yardım edin..

Korsankurabiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
1
0
42
Arkadaşlar, hamileliğimle birlikte başlayan ve yaklaşık 1,5 yıldır devam eden sürekli geğirme sorunum var, 4 doktora gittim, endoskopi oldum, hafif bir gastrit çıktı, onun dışında ne olduğunu bir türlü bulamıyorlar, en son çölyaktan şüphelendiler, o da çıkmadı. Bazı geceler o kadar şiddetli oluyor ki geğirmem, uyuyamıyorum. Hamileyken daha da kötüydü, 9 ay boyunca kustum. Maalesef verdikleri ilaçların genel olarak bir faydası yok, sadece geğirmemi bi nebze azaltıyor, ama kesin çözüm değil. Yani semptomları bastıracak ilaçlar kullanıyorum ama neden kaynaklandığını bulamadıkları için benim için çok da bi faydası yok, bir de hala emziriyorum her ilacı ya da doğal çözümü kullanamıyorum. Örneğin kudret narı iyi geliyormuş ama ben deneyemedim. Artık çok bunaldım, belki benimle aynı durumda olmuş ve çözüm bulmuş birilerinden tavsiye alabilirim diye buraya yazıyorum, lütfen bu konuda bir bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…