Sürekli erkekler tarafından rahatsız ediliyorum

Ayrica ben grup falan kurmadim grupta konuşilanlari bana söylediler kimseyle grup kurmaya ihtiyacim yok herkese istedigimi yazabiliyorum çünkü istedigim yerden
öyle olsun bakalım, hiç grup kurmadın, hiç zorbalanmadın, hiç zorbalanmadığın için geçmişteki bazı fotoların yok oldu, üyenin memesi totosu milletin derdi değildi, he dur sizin için üye erkekti değil mi? O yüzden istediğiniz gibi laf sokma hakkına sahiptiniz çünkü sitenin muhtarlarısınız, her yerde olmazsanız olmaz, herkese laf sokmazsanız da olmaz.

Siteye arka bahçelerden girmek için başka üyelikler de almamışsındır, büyük büyük gidip sonrasında dönmek için binbir yol da düşünmemişsindir.

Neyse mesajımı çok net aldığına eminim.

Son düzenleme:
Bu bazen öyle oluyo bi ksc srkadadimlada konustum bu konu için şey diyildi dışardan çok çıti piti nsrin goxukuyorsun o yüzdende erkekler bundsn cesaret alip rahstsiz ediyolsr seni fln diyildi artık biraz daha buna dikkat ediyorum yolda sinirli bi şekilde yurumeye çalışıyorum

Hayır tsbikide derslerden yazmaya vskit bulamıyorum ve artik ne yapmam gerektiğini biliyorum bos yorumlara insanlara krndimi insndirmsya kanıtlamaya çalışmaktsn yoruldum açıkçası o yüzdende cevap yazmadiklarim oluyor

Ben Izmir'in bir ilcesinde buyudum ama buyudugum yer sosyokulturel olarak cok dusuk bir yerdi, madde bagimlilari,saticilari falan vardi. Her gun polisiye bir olay olurdu. Normal giyindigim halde cok fazla sozlu tacize ugradigimi hatirliyorum, hatta kizlarla gezerken bazi mahallelere girmeye bile cesaret edemezdik. Insan buyudugu mahalleyi ozlemez mi, ben hic ozlemedim. Babam orada kalan tek evi satinca hic bagimiz kalmadi diye sevinmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…