Sürekli erkekler tarafından rahatsız ediliyorum

Cidden bazen erkeklerden iğreniyorum ,dünyada başka bir canlı yoktur heralde böyle çükünün sevdasında olan beyni çükü olan. Lanet şeyler tüm zarar ziyan erkeklerden geliyor çoğunlukla ;katil bunlar,tecavüzcü bunlar ,dayakçı bunlar

o bölgede derken neyi kastediyosunuz.yani aslinda bende doguda yasiyorum ve erkekler daha edepli kafalarini kaldiripta bakmaz kmse kolay kolay.herkes birbirini tanir.benm tahminim 17 yas ergenligi herkesin gozu ustumde havalari.ben istanbuldayken o yasta ayni seyleri yasiyordum

İstediği şeyi veriyorsunuz kızlar. İyi-kötü fark etmeksizin ilgi istiyor. Bir yetmiyor, iki, üç, dört, beş. Burada da istiyor ilgiyi. Dikkat çekmek için halıya mçmak yaptığı. Senelerdir görünmez olmasının acısını çıkarıyor. Allah şifa versin denir böylesine ancak.

Sizi görünce aklıma geldi. Geçen bir konuda aysenimi üyesine laf söyleyenlere duyar kasıyordunuz. Size yanlış üye için duyar kasıyosunuz dememe rağmen ısrarla devam etmiştiniz Umarım şu konuda yazdıklarını okursunuz. Tam o mesajların üstüne yazınca eklemek istedim

Bide şimdi taktik geliştirmiş belli kişilere saçma sapan yazıyor tepki almak için bu kadar ilgi açlığı üzülüyorum valla

Ben üyeyi savunmadım yanlış anlamışsınız üyeyi tanımıyorum da banane. Ben kolay cinsellik yaşayan kadınlara hazır kadın bedava seks etiketi yapıştırılmasına tepki gösterdim.Hangi üyenin konusu olduğunun bnm için önemi yok. Buranın en leş üyesinin konusu altında da olsa yine tepki gösteririm. Haa bu üyenin böyle şeyler yazması da kendi zihniyetinin leşliğinden. Kişi kendinden bilir işi durumu olmuş

Sana edecek ağız dolusu hakaretim var ama ona bile değmezsin sen. Senin hiç utanman yok tec*vüzü güzellersin, ens*sti güzellersin belli ki hayatında kimse pul kadar değer vermemiş sana. Az biraz bi değer görsen zaten böyle iğrenç şeyleri kovalamazsın. Sen nasıl dersin ya babası tarafından tec*vüze uğrayan kadın/erkeğe rızası vardı diye? Ulan erkekler hem cinslerini şu kadar savunmuyor be.

Ortalığa bir laf atıp milleti kızıştırdıktan sonra gitmeye bayılıyorsun. Anlaşılan kaostan zevk alıyorsun. Her seferinde aynı şeyi yapıyorsun. Kilolu kadın mı olurmuş kim beğenir diyen sensin, taciz edilenin de rızası vardır diyen sensin. Bir kadın olarak böyle lafları ederken hiç utanmıyor musun? Aslında sen de bizler gibi neyin doğru neyin yanlış olduğunu bal gibi biliyorsun da ortalığı kızıştırmak, kaos çıkartmak hoşuna gidiyor. Aldığın hiçbir bandan sonra akıllanmadın, şu an sana bir ay ban versinler gelince yine aynı sözleri söylersin. Kaostan besleniyorsun anladım ama bir kadın olarak bu şekilde söylemlerle kaos çıkarma, kendine başka bir kaos malzemesi bul. Profiline tıklandığı zaman kadına tacizi hak gören biri olduğun yazıyor. Bu imajla burada barınmak nasıl hoşuna gidiyor? Allah korusun taciz olayı başına gelse acaba bakışlarım yüzünden mi oldu, çekici kadınım diye mi düşüneceksin? Ben sırf eğlenmek için böyle şeyler yazdığını düşünüyorum ama artık bu kadarı da fazla. Kendine çekidüzen ver eğer eğlenmiyorsan ve düşüncelerin cidden yazdıkların gibiyse de tedavi olman gerekiyor.

Bir de şu var: İçimizde istismar mağdurları olabilir, travmalı kadınlar olabilir, hatta hâlâ istismar edilen kadınlar da olabilir, haberlerini paylaştığımız kişilerin yakınları burada olabilir. Hiç düşünmeden fikir özgürlüğü adı altında sarf edilmiş bu sözlerin kimleri yaralayacağını bilemeyiz. İstismar mağduru bir erkeğin askerde el şakası yapıldığında krize girdiğini paylaşmıştım; kimine göre şaka olan kiminde derin travmaları nüksettiriyor.

Düşünce özgürlüğümü! nedense bi bize yok o öZgürlük ama bunlar hala burda dolanıyor rahat rahat bide banlı listesine bak

Düşünce özgürlüğümü! nedense bi bize yok o öZgürlük ama bunlar hala burda dolanıyor rahat rahat bide banlı listesine bak
Defalarca ban aldı, uzun banlar da aldı Ferhans; gayet de banlanıyor. Akıllanıyor mu? Hayır, çünkü zihniyeti problemli. İflah olmaz.

Babanin arkadaşları senin neden peşinde?

Ben 4 5 defa Ağrı'da bulundum.
Dediğiniz yerlerde tek başıma da gezdim.
Gayet de güzel bir kadınım.
Kimsede rahatsız etmedi.
Aksine esnafı,taksicileri de oldukça saygılıydı.
Yabancı olduğumu da anladılar üstelik.
Hergün rahatsız ediyorlar olayına inanmadım nedense.

Hakkında birileri bir şeyler anlatıyor muhtemelen ablam. yoksa ailenden korkularına yine bu kadar fütursuz olamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…