Sürekli erkekler tarafından rahatsız ediliyorum

Yine tacize uğradığını söyleyen birini kıskanmış ve kıskançlığından saçmalamaya başlamışsın. İlerde bu söylediklerin hatırlatılınca o zamanlar depresyondaydım, psikolojim bozuktu, ilaç kullanıyordum falan diye her zamanki gibi kıvırmaya çalışırsın.

Konuyu saptırmayın. Ben senelerce doğuda da batıda da yaşamış biriyim. Batıda kadınlar daha rahat giyinip süslenip dikkat çekmeden de hayatına bir nebze devam edebilirken Anadolu’nun çoğu küçük yerinde ve doğuda bir de güzelseniz tanınıyor ve daha çok dikkat çekiyorsunuz. Burdaki genç kızımız da yaşından ötürü bu ilgiyle başı dönmüş ve bunu biraz konuşmak isteyen bir kız belli ki. Yeterince güzel olmadığınızı falan söylemedim, ben niye sokakta kimseyi peşime takamıyorum diye üzülmenize gerek yok ki zaten bu rahatsız edici bir seviye.

Son düzenleme:
Sen çok güzel bir kadın değilsin ferhan. Çalıştığın hastanede bir kadın vardı herkes dönüp dönüp bakardı o çok güzeldi mesela

Sana şimdi gene izmirden bu yaşımda kaçtane arabanın beni takip edip yolumu kestiğini söylesem onada inanmazsın çünkü senin basına gelmedi üzgünüm ama demek ki yeterince güzel değilsin sorry

Yahu kendin anlatıyordun burda. batı illerinde kimse yüzüme bakmıyor, doğuda hiç boşta kalmıyorum diyordun. Batıya gitsem yokluktan kafayı yerim diyordun. O mesajlarını bulup ekleyecektim ama sitede arama kısmı yine bozulmuş. Düzelsin yüzüne yüzüne çarpacam mesajlarını

Öf Ferho yapma ya. Sen batıya tayin almıyon yüzüme bakan olmaz diye.

Eklemene gerek yok hepimiz biliyoruz kendisi ağrıda olduğu için boş kalmaması normal izmire bi gel diyorum gelmiyor

Sana şimdi gene izmirden bu yaşımda kaçtane arabanın beni takip edip yolumu kestiğini söylesem onada inanmazsın çünkü senin basına gelmedi üzgünüm ama demek ki yeterince güzel değilsin sorry
Böyle deme şimdi kiskancliktan uyuyamaz ferho sevmez ondan daha çok ilgi gören kadınları

Hayal dünyasını satmak diyince aklima bir tek sen geliyorsun ama
Olur mu, arkadaş Grinin Elli Tonu’ndaki herifle saatlerce bitmeyen ereksiyon halinde sevişiyor ve hiçbir şekilde ne efordan kesiliyorlar ne de tahriş falan olmuyorlar.
Bir de şey vardı, hastanede seks meselesi.
Asla hayal dünyasını satmıyor.

Arkadaslar, neden bu kizin yazdiklarina hayal alemi diyorsunuz? Ya da bunun pick me girl olmakla ne alakasi var?

Konu sahibi tenha yerlerde tek basina olmamaya calis. Biri rahatsiz ederse de bagirip cagirmaktan sakin korkma. Korktugunu anlarlarsa daha cok cesaretleniyorlar. Bu serefsizler genc kizlari savunmasiz gorup rahatsiz edebiliyorlar. Yalniz degilsin, her genc kiz bunlari yasiyor. Kendini nasil koruman gerektigini bilerek yasa. Moralini bozma. Senlik bir durum yok. Tamamen karsi tarafin pisligi.

Hiç zahmet etme kendi de dahil herkes inanır sana.

Dövüş kursuna git en iyi yolu bu kendi savunma adına. Yada polise falan neden hiç gitmedin. Sizi güvenle yere alırlar eminim burda yazilacaklar kadar ne kadar kendini korur bilinmez. En azından çocuk sığınma evine gönderirler

Kız ben kapalıyım, beyaz kollarıma hallenen var o kadar yani.

Hsyir tsbikide çevremde adı çıkmış kimse yok olur indireyim

Ben adinizin cikmasi yorumlarina katiliyorum.
Ayni yerde yasadiginiz arkadasiniz her gun her gun taciz yasamamiş belli ki, 2 kisi gezerken de bu sadece size oluyorsa ve kiz "şok" olduysa demek ki sizinle alakali. Artik ya bi yakininiz ya da sizin adiniz cikmis ve bundan haberiniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…