- 1 Nisan 2022
- 10.671
- 11.074
- 228
- 31
- Konu Sahibi ozgee_0300
-
Böyle şey olur mu Allah aşkına?.burada yüzlerce kadın var kimse böyle şeyler yaşamıyor bir sen mi yaşıyorsun? Dünyada kalan tek kadın sen misin? Şu yalancının konusunu kapatsınlar ya.amaç ne onu da anlamıyorum.Önceleri çok şık yasamiyordum 5,6 ayda bir son 2,3 aydır her dışarı cikisimda oluyo bazi günler bı ksc farklı kisi tarsfindan oluyor
Önceleri çok şık yasamiyordum 5,6 ayda bir son 2,3 aydır her dışarı cikisimda oluyo bazi günler bı ksc farklı kisi tarsfindan oluyor
Böyle şey olur mu Allah aşkına?.burada yüzlerce kadın var kimse böyle şeyler yaşamıyor bir sen mi yaşıyorsun? Dünyada kalan tek kadın sen misin? Şu yalancının konusunu kapatsınlar ya.amaç ne onu da anlamıyorum.
Ferhans sen farklı bir ülkede mi yaşıyorsun?Böyle şey olur mu Allah aşkına?.burada yüzlerce kadın var kimse böyle şeyler yaşamıyor bir sen mi yaşıyorsun? Dünyada kalan tek kadın sen misin? Şu yalancının konusunu kapatsınlar ya.amaç ne onu da anlamıyorum.
Bence hayal dünyanı satmaya çalışacağına önce bir yazı yazmayı öğren bayan afrodit.Bişey demek istemiyorum umarım bi gün sixin veys bi tsnidiginizin basina gelir anlarsın beni böyle bi konu için yslsn soylemem burda yazmamın tek amacı bi çözüm yolu bulmaktı neyse yazmakta hatta ysptim k.b rahstsiz ettim iyi günler
Önceleri çok şık yasamiyordum 5,6 ayda bir son 2,3 aydır her dışarı cikisimda oluyo bazi günler bı ksc farklı kisi tarsfindan oluyor
İyi günler trollBişey demek istemiyorum umarım bi gün sixin veys bi tsnidiginizin basina gelir anlarsın beni böyle bi konu için yslsn soylemem burda yazmamın tek amacı bi çözüm yolu bulmaktı neyse yazmakta hatta ysptim k.b rahstsiz ettim iyi günler
Hiçbir şey olmuyor.olanlar da karşılıklı aldatıp yakalananlar.diğerleri de çocuklara karşı işlenen suçlar.ben yetişkinlerin arasında geçen ensest vakalarında da inanmıyorum.iki tarafın da isteği doğrultusunda yaşanıyor.kadınlar enselenince toplum algısından faydalanıp suçu erkeklere atıyor.Ferhans sen farklı bir ülkede mi yaşıyorsun?Çevrede,Tv'de olanları hiç görmüyor musun?
Sen tecavüze uğrayan kadına ne kadar şanslı, kendi isteğiyle birlikte olmuştur diyen birisin. Ensest vakalarina inanmamana şaşırmam o yüzden. Yol ortasında kadını çekip ağzını kapatıp tenha köşeye çeken sapıklar çok ülkede.Hiçbir şey olmuyor.olanlar da karşılıklı aldatıp yakalananlar.diğerleri de çocuklara karşı işlenen suçlar.ben yetişkinlerin arasında geçen ensest vakalarında da inanmıyorum.iki tarafın da isteği doğrultusunda yaşanıyor.kadınlar enselenince toplum algısından faydalanıp suçu erkeklere atıyor.
Ne pis bir zihniyetin var senin? Herkesi kendin gibi sanma.Hiçbir şey olmuyor.olanlar da karşılıklı aldatıp yakalananlar.diğerleri de çocuklara karşı işlenen suçlar.ben yetişkinlerin arasında geçen ensest vakalarında da inanmıyorum.iki tarafın da isteği doğrultusunda yaşanıyor.kadınlar enselenince toplum algısından faydalanıp suçu erkeklere atıyor.
Yoo yaşamıyorlar.ben de çok güzel bir kadınım.internetten, sosyal medyadan ulaşıyorlar ama kimse kimseyi sokaktan çevirmez.hindistan mi burası? Herks kendi aleminde.zaten güzellik göreceli bir kavram.doğu illerini hakkında da farklı bir ülkeden bahsediyormuş gibi yapmaktan vazgeçin.aynı ülke işte.ne bir ileri ne bir geri.bu arada sadece ilkel gördüğünüz doğuda da güzel bulunmuyorum. Antalya da tatile gittiğimde resepsiyonistten, otelde kalan turistlere kadar bir çok erkek asılmıştı.Ya gerçekten güzel kadınlar yaşıyorlar böyle aşırı ilgi. Doğu illerinde bu daha da mümkün sarışın falansanız baya dikkat de çekebiliyorsunuz. Ancak konu sahibi 17 yaşında bir ergen. Hem kendini keşfediyor ve güzel olduğunu duymak ya da konuşmak istiyor hem de ufaktan endişeleniyor belli ki. Yaşınızdan dolayı bana normal geldi kızamadım ama biraz “pick me” bir konu olmuş
Sizin başınıza gelmemiş olması yaşanmadığı anlamına gelmiyor, özellikle genç yaşlarda daha çok cesaret bulup peşinize takılabiliyorlarYoo yaşamıyorlar.ben de çok güzel bir kadınım.internetten, sosyal medyadan ulaşıyorlar ama kimse kimseyi sokaktan çevirmez.
Çocuklukta başlayan cinsel istismar, büyüyünce bile devam ettirildiği için, bu ensest ilişkiye artık dayanamayıp intihar eden erkekler bile var? Ne rızasından bahsediyorsun?Hiçbir şey olmuyor.olanlar da karşılıklı aldatıp yakalananlar.diğerleri de çocuklara karşı işlenen suçlar.ben yetişkinlerin arasında geçen ensest vakalarında da inanmıyorum.iki tarafın da isteği doğrultusunda yaşanıyor.kadınlar enselenince toplum algısından faydalanıp suçu erkeklere atıyor.
Bir kadın nasıl böyle bir çıkarım yapabilir ferhans?? Ne demek kadınlar toplum algısından faydalanıp suçu erkeklere atıyor, hangi toplum algısından bahsediyorsun sen? Senin o toplum ve algısı dediğin şey bu ülkeyi kocaman bir kadın mezarlığı yaptı farkında mısın?Hiçbir şey olmuyor.olanlar da karşılıklı aldatıp yakalananlar.diğerleri de çocuklara karşı işlenen suçlar.ben yetişkinlerin arasında geçen ensest vakalarında da inanmıyorum.iki tarafın da isteği doğrultusunda yaşanıyor.kadınlar enselenince toplum algısından faydalanıp suçu erkeklere atıyor.
Hayal dünyası?Bence hayal dünyanı satmaya çalışacağına önce bir yazı yazmayı öğren bayan afrodit.
Benim de bir kız evladım var. Eğer bu gerçekse oyle babaya da yazıklar olsun.İlk kez duyan herkex sizin gibi tepki veriyo hatta inanmiyo böyle bi konu için neden yalan soyliyeyim
İnandırıcı gelmedi sanirim
Sürekli dershanenin kapisinda fln bekliyodu ben cikinca pwsime veriyo arabayla ywnimda durup bişeyler söylüyordu bi defs konustum derdin ne diye sordum sana ger türlü zevki yastirim seni en iyi yerlerden giydirtirim en iyi restoranlara gideriz gibisinden iğrenç şeyler söyledi agliysrwk uzaklastim ordan babamlarw soyledim babsm gidip konustu babama beni kotuledi guys bı erkekle gorusmusum oda beni görmüş uysrmis kizmis bwna bende kendimi kurtarmam ivin bsbwmw böyle bi ywlwn soylemisim fln demis babama erkek kardesim vsr fakat küçük ne ywpwbilir ki anneme soylesem annemde babam gibi bu gidisle son çare polise gitmek
Sen de birçok erkek bana asıldı diyorsun hangi şehir olursa olsun zihniyeti kötü olanlar çok. Ülke Hindistan değil ama Afganistan, Suriye vb farklı ülkelerden gelen kişilerin ülkemizdeki genç kızlarımıza yaptığı iğrençlikleri bilmeyen yoktur. Hayvanlara,ağaca ,damacanaya bile hallenen iğrenç leş kişileri gördü bu gözler...Yoo yaşamıyorlar.ben de çok güzel bir kadınım.internetten, sosyal medyadan ulaşıyorlar ama kimse kimseyi sokaktan çevirmez.hindistan mi burası? Herks kendi aleminde.zaten güzellik göreceli bir kavram.doğu illerini hakkında da farklı bir ülkeden bahsediyormuş gibi yapmaktan vazgeçin.aynı ülke işte.ne bir ileri ne bir geri.bu arada sadece ilkel gördüğünüz doğuda da güzel bulunmuyorum. Antalya da tatile gittiğimde resepsiyonistten, otelde kalan turistlere kadar bir çok erkek asılmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?