Sürekli erkekler tarafından rahatsız ediliyorum

Önceleri çok şık yasamiyordum 5,6 ayda bir son 2,3 aydır her dışarı cikisimda oluyo bazi günler bı ksc farklı kisi tarsfindan oluyor
Böyle şey olur mu Allah aşkına?.burada yüzlerce kadın var kimse böyle şeyler yaşamıyor bir sen mi yaşıyorsun? Dünyada kalan tek kadın sen misin? Şu yalancının konusunu kapatsınlar ya.amaç ne onu da anlamıyorum.

Biber gazı edinemiyorsan çantanın kolay ulaşabileceğin bir gözüne aerosol formda bir deodorant koy, sana özelden bununla ilgili bir video atacağım. Telefonuna kades uygulamasını indir ve internetini her zaman açık tut. Kulaklık tak, onları duymadığını görmediğini belli et yüzlerine bile bakma.
Yanına yakınlaşırlarsa telefondan birini arıyor gibi yap, alo abi seni bekliyorum neredesin gibi onlar gidene kadar sesini yükselterek telefonla konuşuyor gibi yap. Acil bir durum olursa direkt kades uygulamasından yardım çağır.
Önceleri çok şık yasamiyordum 5,6 ayda bir son 2,3 aydır her dışarı cikisimda oluyo bazi günler bı ksc farklı kisi tarsfindan oluyor

Bişey demek istemiyorum umarım bi gün sixin veys bi tsnidiginizin basina gelir anlarsın beni böyle bi konu için yslsn soylemem burda yazmamın tek amacı bi çözüm yolu bulmaktı neyse yazmakta hatta ysptim k.b rahstsiz ettim iyi günler

Ferhans sen farklı bir ülkede mi yaşıyorsun? Çevrede,Tv'de olanları hiç görmüyor musun?

Bence hayal dünyanı satmaya çalışacağına önce bir yazı yazmayı öğren bayan afrodit.

İyi günler troll

Ferhans sen farklı bir ülkede mi yaşıyorsun? Çevrede,Tv'de olanları hiç görmüyor musun?
Hiçbir şey olmuyor.olanlar da karşılıklı aldatıp yakalananlar.diğerleri de çocuklara karşı işlenen suçlar.ben yetişkinlerin arasında geçen ensest vakalarında da inanmıyorum.iki tarafın da isteği doğrultusunda yaşanıyor.kadınlar enselenince toplum algısından faydalanıp suçu erkeklere atıyor.

Ya gerçekten güzel kadınlar yaşıyorlar böyle aşırı ilgi. Doğu illerinde bu daha da mümkün sarışın falansanız baya dikkat de çekebiliyorsunuz. Ancak konu sahibi 17 yaşında bir ergen. Hem kendini keşfediyor ve güzel olduğunu duymak ya da konuşmak istiyor hem de ufaktan endişeleniyor belli ki. Yaşınızdan dolayı bana normal geldi kızamadım ama biraz “pick me” bir konu olmuş

Sen tecavüze uğrayan kadına ne kadar şanslı, kendi isteğiyle birlikte olmuştur diyen birisin. Ensest vakalarina inanmamana şaşırmam o yüzden. Yol ortasında kadını çekip ağzını kapatıp tenha köşeye çeken sapıklar çok ülkede.

Ne pis bir zihniyetin var senin? Herkesi kendin gibi sanma.

Yoo yaşamıyorlar.ben de çok güzel bir kadınım.internetten, sosyal medyadan ulaşıyorlar ama kimse kimseyi sokaktan çevirmez.hindistan mi burası? Herks kendi aleminde.zaten güzellik göreceli bir kavram.doğu illerini hakkında da farklı bir ülkeden bahsediyormuş gibi yapmaktan vazgeçin.aynı ülke işte.ne bir ileri ne bir geri.bu arada sadece ilkel gördüğünüz doğuda da güzel bulunmuyorum. Antalya da tatile gittiğimde resepsiyonistten, otelde kalan turistlere kadar bir çok erkek asılmıştı.

Çocuklukta başlayan cinsel istismar, büyüyünce bile devam ettirildiği için, bu ensest ilişkiye artık dayanamayıp intihar eden erkekler bile var? Ne rızasından bahsediyorsun?

Bir kadın nasıl böyle bir çıkarım yapabilir ferhans?? Ne demek kadınlar toplum algısından faydalanıp suçu erkeklere atıyor, hangi toplum algısından bahsediyorsun sen? Senin o toplum ve algısı dediğin şey bu ülkeyi kocaman bir kadın mezarlığı yaptı farkında mısın?
Oldu olacak o erkeklerin kafasına bir hare sırtlarına da kanat tak.
Kadınlar enselenince nasıl ucuz bir tabir inanamıyorum sana

Benim de bir kız evladım var. Eğer bu gerçekse oyle babaya da yazıklar olsun.

Sen de birçok erkek bana asıldı diyorsun hangi şehir olursa olsun zihniyeti kötü olanlar çok. Ülke Hindistan değil ama Afganistan, Suriye vb farklı ülkelerden gelen kişilerin ülkemizdeki genç kızlarımıza yaptığı iğrençlikleri bilmeyen yoktur. Hayvanlara,ağaca ,damacanaya bile hallenen iğrenç leş kişileri gördü bu gözler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…