• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli erkekler tarafından rahatsız ediliyorum

Hiçbir şey olmuyor.olanlar da karşılıklı aldatıp yakalananlar.diğerleri de çocuklara karşı işlenen suçlar.ben yetişkinlerin arasında geçen ensest vakalarında da inanmıyorum.iki tarafın da isteği doğrultusunda yaşanıyor.kadınlar enselenince toplum algısından faydalanıp suçu erkeklere atıyor.
Yine tacize uğradığını söyleyen birini kıskanmış ve kıskançlığından saçmalamaya başlamışsın. İlerde bu söylediklerin hatırlatılınca o zamanlar depresyondaydım, psikolojim bozuktu, ilaç kullanıyordum falan diye her zamanki gibi kıvırmaya çalışırsın.

Yoo yaşamıyorlar.ben de çok güzel bir kadınım.internetten, sosyal medyadan ulaşıyorlar ama kimse kimseyi sokaktan çevirmez.hindistan mi burası? Herks kendi aleminde.zaten güzellik göreceli bir kavram.doğu illerini hakkında da farklı bir ülkeden bahsediyormuş gibi yapmaktan vazgeçin.aynı ülke işte.ne bir ileri ne bir geri.bu arada sadece ilkel gördüğünüz doğuda da güzel bulunmuyorum. Antalya da tatile gittiğimde resepsiyonistten, otelde kalan turistlere kadar bir çok erkek asılmıştı.
Konuyu saptırmayın. Ben senelerce doğuda da batıda da yaşamış biriyim. Batıda kadınlar daha rahat giyinip süslenip dikkat çekmeden de hayatına bir nebze devam edebilirken Anadolu’nun çoğu küçük yerinde ve doğuda bir de güzelseniz tanınıyor ve daha çok dikkat çekiyorsunuz. Burdaki genç kızımız da yaşından ötürü bu ilgiyle başı dönmüş ve bunu biraz konuşmak isteyen bir kız belli ki. Yeterince güzel olmadığınızı falan söylemedim, ben niye sokakta kimseyi peşime takamıyorum diye üzülmenize gerek yok ki zaten bu rahatsız edici bir seviye.

Son düzenleme:
Yoo yaşamıyorlar.ben de çok güzel bir kadınım.internetten, sosyal medyadan ulaşıyorlar ama kimse kimseyi sokaktan çevirmez.hindistan mi burası? Herks kendi aleminde.zaten güzellik göreceli bir kavram.doğu illerini hakkında da farklı bir ülkeden bahsediyormuş gibi yapmaktan vazgeçin.aynı ülke işte.ne bir ileri ne bir geri.bu arada sadece ilkel gördüğünüz doğuda da güzel bulunmuyorum. Antalya da tatile gittiğimde resepsiyonistten, otelde kalan turistlere kadar bir çok erkek asılmıştı.
Sen çok güzel bir kadın değilsin ferhan. Çalıştığın hastanede bir kadın vardı herkes dönüp dönüp bakardı o çok güzeldi mesela😂

Sana şimdi gene izmirden bu yaşımda kaçtane arabanın beni takip edip yolumu kestiğini söylesem onada inanmazsın çünkü senin basına gelmedi üzgünüm ama demek ki yeterince güzel değilsin sorry :27:

Yahu kendin anlatıyordun burda. batı illerinde kimse yüzüme bakmıyor, doğuda hiç boşta kalmıyorum diyordun. Batıya gitsem yokluktan kafayı yerim diyordun. O mesajlarını bulup ekleyecektim ama sitede arama kısmı yine bozulmuş. Düzelsin yüzüne yüzüne çarpacam mesajlarını 😄

Öf Ferho yapma ya. Sen batıya tayin almıyon yüzüme bakan olmaz diye.

Yahu kendin anlatıyordun burda. batı illerinde kimse yüzüme bakmıyor, doğuda hiç boşta kalmıyorum diyordun. Batıya gitsem yokluktan kafayı yerim diyordun. O mesajlarını bulup ekleyecektim ama sitede arama kısmı yine bozulmuş. Düzelsin yüzüne yüzüne çarpacam mesajlarını 😄
Eklemene gerek yok hepimiz biliyoruz kendisi ağrıda olduğu için boş kalmaması normal izmire bi gel diyorum gelmiyor 🤣

Sana şimdi gene izmirden bu yaşımda kaçtane arabanın beni takip edip yolumu kestiğini söylesem onada inanmazsın çünkü senin basına gelmedi üzgünüm ama demek ki yeterince güzel değilsin sorry :27:
Böyle deme şimdi kiskancliktan uyuyamaz ferho sevmez ondan daha çok ilgi gören kadınları

Hayal dünyasını satmak diyince aklima bir tek sen geliyorsun ama ;)
Olur mu, arkadaş Grinin Elli Tonu’ndaki herifle saatlerce bitmeyen ereksiyon halinde sevişiyor ve hiçbir şekilde ne efordan kesiliyorlar ne de tahriş falan olmuyorlar.
Bir de şey vardı, hastanede seks meselesi.
Asla hayal dünyasını satmıyor.

Arkadaslar, neden bu kizin yazdiklarina hayal alemi diyorsunuz? Ya da bunun pick me girl olmakla ne alakasi var?

Konu sahibi tenha yerlerde tek basina olmamaya calis. Biri rahatsiz ederse de bagirip cagirmaktan sakin korkma. Korktugunu anlarlarsa daha cok cesaretleniyorlar. Bu serefsizler genc kizlari savunmasiz gorup rahatsiz edebiliyorlar. Yalniz degilsin, her genc kiz bunlari yasiyor. Kendini nasil koruman gerektigini bilerek yasa. Moralini bozma. Senlik bir durum yok. Tamamen karsi tarafin pisligi.

Hiç zahmet etme kendi de dahil herkes inanır sana. 🤣

Yasim 17 ve 2 yıldır bu sorunu yasiyorum dışarı tek cikamya korkuyorum acsbs bugün basima ne gelicek diye eve rahat gidemiyorum arabalar erkwkler durduruyo sosyal medyalarimi istiyo veya yavsiyolar pis pis konusuyolar gerçekten bu durumdan sıkıldım hani hergun hergun olunca acaba bende mi soun vsr diye kwndimi yokluyorum açık mi giyiyorum hsyir bişey mi yapıyorum hsyir sadece yuruyorum yürümekte ne olabir ki bı fikri olan soylwsin lütfen başıma bişey gelmesinden korkuyorum artik cunku
Dövüş kursuna git en iyi yolu bu kendi savunma adına. Yada polise falan neden hiç gitmedin. Sizi güvenle yere alırlar eminim burda yazilacaklar kadar ne kadar kendini korur bilinmez. En azından çocuk sığınma evine gönderirler

Kız ben kapalıyım, beyaz kollarıma hallenen var o kadar yani.

Öyle bi kiz degilim kimseyle gorusmedim hani yaşım da küçük bu yaşta biriyle gorusmekte saçma haklısıniz banada normal gelmiyor geçen srkadasimla dışarı ciktim onsda anlatigimda oda inanmiyodu hwni öyle cok çok güzel bi kizda devilim biri benim pesime takılsın fln onun ysninda oldu 2,3 defa kiz sok oldu

Hsyir tsbikide çevremde adı çıkmış kimse yok olur indireyim

Ben adinizin cikmasi yorumlarina katiliyorum.
Ayni yerde yasadiginiz arkadasiniz her gun her gun taciz yasamamiş belli ki, 2 kisi gezerken de bu sadece size oluyorsa ve kiz "şok" olduysa demek ki sizinle alakali. Artik ya bi yakininiz ya da sizin adiniz cikmis ve bundan haberiniz yok.

Back