Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün gece akşam yemeğinde ise evde bir tek çorba vardı. eve eşimden sonra geliyorum zaten söylemiştim. Girdim mutfağa kıymalı türlü yaptım. Birde yoğrutlu makarna. Çorbayı yedi türlüyü koydum ben bunu yemiycem dio niye diyorum bu tarz yemeklerden hoşlanmıyorum. Demiyo ki bu kadın işten çıkıyo.2 saatlik yoldan geliyo. Bana yemek yapıyo. Öyle bi tavırları var ki. ne yapsan sürekli memnuniyetsiz. Bütün bu yaptıklarından sonra çay demledim çayın yanına gelin damatlı bisküviler vardı özel yapım onların yanına kekleri küçük küçük dizdim mum yaktım ışıkları kapattım getirdim. Görünce ben çay içmiycektim dedi. Dedim bi bardak iç. o arada hemen üfledi söndürdü mumları gayet memnuniyetsiz biçimde. Tepsiyi mama sandalyesinin üzerine koyup eline çayını verdim. Tepsiyi git mutfağa götür deyip çayı geri verdi elime. Niye ki dedim. Çocuk döker dedi. Bende sen çayını eline al bende elime alıcam çocuk neyi dökücek dedim. Ben lavaboya gidicem die dedim dedi. Tmm zaten sen çayını geri verdin bende tepsinin başındayım ne dökülücek anlamadım. ve ayrıca ben senin lavaboya gidiceğini nerden bileyim. Gittim tepsiyi olduğu gibi mutfağa koydum orada ayakta bi kaç dilim kek atmış ağzına geldi çayını içti. Bende içmedim o an. Sonra zaman geçince aldım tabağı koltukta oturuyorum biskivi yiyorum. Çocuğumda geldi yanıma çıktı.Ağzına veriyorum küçük küçük bisküvi. Zaten 18 aylık koltuklara günde 10 kere inip çıkıyo koltuğun minderlerini bile indiriyo yani. Eşimin gözü sürekli bizde yapma kızım düşersin kızım dikkat et annesi. Dedim ki sen niye gözlüyosun ki bizi ben yanındayım düşücek gibi olursa tutarım Sen diziyi izlesene dedim. Bana ters ters baktı surat astı durdu.
Sonra çocuğumu banyo yaptırcaktım birlikte giricektik dedi birlikte yapmayın uzun sürer çocuk üşür tamam haklı dedim çocuğu yaptırdım. Onu giydirip uyutana kadar saat geç oldu sonra bana sen girmiycen mi dedi dedim üşendim şimdi girmiycem uykum var. Aradan yarım saat geçti yatıcaktım. Kendimi pis hissettim dedim ben yatmadan bi yıkanayım. Bana kızıyo surat asıyo niye bu saate bırakıyosun hani yıkanmıycaktın. Madem yıkanıcaktın nie daha önce girmedin. Bende dedim ki sanane o an üşendim ama yatmadan saçımı başımı birden pis hissettim vazgeçtim şimdi yapıcam. İstersem kalkıp gece üçte yaparım herşeye sen nie müdahale ediyosun ki.
Sonra gece uyuyoduk çocuğumda gece uyandı hala emiyo aramızda yatıyodu. Gece bana sesleniyo çocuk çok bu tarafa gelmiş ben sıkıştım kendi tarafına çek. Bende çocuğu çekerken uyanır gibi oldu hemen meme verdim yine bi yandan emip uyumaya çalışıyo. Dedi ben burda yatamıycam aldı battaniyesini gitti oturma odasına. Bende sabah kalkınca dedim ki madem oturma odasına gidicektin niye boşu boşuna gece hem çocuğu hem beni uyandırıyosun. Öf yeter artık bıktım sizden ben yoruluyorum işe gidiyorum daha çekemiyorum diye söyleniyo. Sanki bir tek o işe gidiyo. Ben anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışıyorum her gün hiç çekmesem 3saat yol çekiyorum. Beyfendinin işi eve 10 dk. Ama hep yorulan o mutsuz olan o inanın bana kayınvalidem kayınpederim ve kocam da dahil olmak üzere bana hiç acıyan yok. Hep oğulları yoruluyo. Hamileyken 8 ay işe gittim bir kere sormadılar. Ama kendi kızları 15 dklık yolda oturduğu yerden çalışyo. Ay kızım çok yoruluyo oğlum çok yoruluyo hep ağızlarında aynı laf. Birde bnm karnım burnumda utanmadan bnm yanımda söylüyolar. Anlıycağınız artık bıktım. Yoruldum. Çocuğum olmasa işten eve bile gitmek istemiyorum. İşte yukarda anlattığım gibi 1 gecede yaşadıklarım bunlar ben mi hatalıyım bilmiyorum ama tek bildiğim artık kaldıramadığım.[/QUO
eyay arkadaşım eşinin hiç işi gücü yok mu seni mercek altına almış onu yap bunu yap diye sanki sen robotsun onun emir ve komutalarını yerine getirceksin olmazki bu kadar da insaf yani madem çok biliyor her şeyi bırak o yapsın o zaman
dün doktora gittik fakat eşimle doktora giremeden işi çıktı gitmek zorunda kaldı. Psikologla ben görüştüm aynı sizin dediğiniz gibi obsesif kompulsif bozukluk olduğunu söyledi. Haftaya eşimi tek çağırdı. Kabul etmemesi çok büyük problem kabul etse onu psikiyatriyle görüştürürüm tek bi ilaçla bütün sorunlarınız biter. Ama büyük bi ihtimalle kabul etmiycek ki etmezler. O zaman aile terapisi deyip daha uzun bir süreçte psikologla çözeriz dedi.
cnm gecmiş olsun çok aşılmıyacak bir rahatsızlık degıl hiç canını sıkma.evet uygun ilaç tedavisi cok iyi geliyor ama benim anladıgım kadarıyla eşiniz hastalıgın daha başında,bunun bir de aşırı ileri devresi var anlatılacak gibi değil.o yüzden psıkolog seansları inş.iyi gelecektir.
Umarım kabul eder tek başına gitmeyi, eğer tepki göstereceğini düşünüyorsanız doktorun sözlerinden ona bahsetmeyin; haftaya yine ikinizi beraber çağırmış gibi gidin ki motivasyonu kırılmasın. "Ben hasta değilim, beni kimse anlamıyor" gibi bir fikre de kapılmaz söylemez, üstüne gitmezseniz.
Sabredin, sizinle ve çocuğunuzla haddinden fazla da olsa ilgilenen bir eşiniz var hiç değilse. Ve başka da sizi üzen bir huyu yok galiba, bu da çözülemeyecek bir şey değil. Bunun bir hastalık olabileceğini düşünün ve sanki grip vs. olmuş gibi elinizden geldiği kadar destek olun.