• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli eleştiren ve hiç bir şeyi beğenmeyen mızmız koca.

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm doğruyu söylüyosun ama herşeyin bi kararı var mesala kocam çocuk uyuyoken misafir geliceği zaman çocuk uyanmasın zilin sesinden diye megafonun başında zilin ses çıkan yerinden az ses çıksın diye oraya eliyle bastırarak bekliyosa bu çok çok abartı ve can sıkıcı bir durum oluyo. Bırak uyansın kardeşim sen ne o kadar takıyosun uyutan bnm.

Ohovv çok fena saplantı haline getirmiş eşiniz bu durumu normalin üstünde :50:

Valla çok zor bir durum. Başlıkta kendimle ilgili bir şeyler görünce okudum tüm yazdıklarınızı. Ama emin olun sizinki biraz sınırı aşıyor olsa da yalnız değilsiniz...

Psikoloğa yüzeysel de olsa telefonda anlattım. Perşembe günü gidicez inşallah bir çözümü olur. Sizlerle de paylaşırım.

Canım bence eşin obsesif. Bir doktora görünebilir yoksa hayat zehir olur sana. Bir akrabamızda benzer bir durum vardı da oradan biliyorum :31: .

Eşimin annesi aradı şimdi ben sağlık ocağına gidicem orada park var çıkaralım mı çocuğu dedi. Bende hava güzel anne hem değişiklik olur çocuğa da çıkarın dedim. Kayınvalidemde hemen babasına soralım babası kızmasın sonra çocuk hasta olur falan diyo. Yani artık o kadar korkmuş ki herkes ondan çekiniyo. Direk diyo çünkü senin yüzünden hasta oldu, senin yüzünden düştü, sen korkuttun.Mesela saçların ne kadar uzamış deyince saçlarını sallıyo bana kızıyo sen öğrettin çocuk kafasını sallıyo başı dönüp düşerse sana sorarım die. Hemde çocuğumun üzerinde bi hükmüm kalmadığını da görüyorum bana resmen formaliteden soruyolar.

cnm doğruyu söylüyosun ama herşeyin bi kararı var mesala kocam çocuk uyuyoken misafir geliceği zaman çocuk uyanmasın zilin sesinden diye megafonun başında zilin ses çıkan yerinden az ses çıksın diye oraya eliyle bastırarak bekliyosa bu çok çok abartı ve can sıkıcı bir durum oluyo. Bırak uyansın kardeşim sen ne o kadar takıyosun uyutan bnm.
ooo o nekıı senın kocan yıne ıyıymıs benım kocam markette alısverıs yaparken uyuyan cocugum uyanmasın dıye anons yapan kısılerı yerıne gıdıp anons yapmaması ıcın tembıhledı kac kezz agresıfce hemde...

komık cok komık hemde ben guluyorum gercekten sorunlu bısı cocugun psıkolojısını bı dusunsene dıyo bana uyurken korkup sıcrıycak vs... o zaman dısarı cıkma toplum bıze degıl bız topluma ayak uydurmalıyız:ssz:

bu konuyu yasamayan bılemez kurdesen dokecem anacım bu meseleden her anne baba evladını dusunur sever ılgılenır ama bu baska bısı cocuk yanlıslıkla koşarken bı yere takılsa adam sınır krızı geıcrıp bana bagırıyo kor musun neden bakmıyosun vs dıe katıller gıbı oluyo o noktada gozlerı yuvalarından fırlıyo normalde bole bı adam degılken cocugu ıcın benı yerın dıbıne sokuyo toplum ıcınde

en kotusude ınsan kendını uvey anne gıbı hıssedıyo yetemıyo gıbı kotu bı anneymıs gıbı bıgun dedım yahu 9 ay ben tasıdım karnımda analıgı degılım o cocugun laflarına dıkkat et dedım...Calısıyorum dıye bıle kac kez benı yerın dıbıne soktu pek masallah cok ılgılenıyosun vs bılmem nee amann bu adamlara yaranamayız bacım tedavı kar etmezz

şimdiki sorunlarım cok baska ya allah yardımcım olsun gozume takılınca yazmak ıstedım

Son düzenleme:
Beterin beteri var haline sukret dostum:) evi temizlerim begenmez,utu yaparim begenmez,yemek yaparim niye bunu yapmadin niye bunu koydun icine begenmez hep elestirir.sacimi toplarim niye boyle topladin,giyinirim niye bunu giydin anlican hic biseyi begenmez.cocuk konusuna hic girmeyeyim istersen.4 yasindaki kizim hala bizim oda da yatiyor gece ustunu ortuyormus ya nefes almazsaymis.surekli corap giydir bu cocugun yelegi nerde?hasta ettin cocugu sen yaptin sen ettin.yakinda bi bebek daha geliyor vay halime.11 senedir ben yaranamadim esime tam biseye elim i aticam onu getir bunu getir.hastalik hastasi olmasina hic deginmeyeyim:)arada dolunca bi carildiyorum hemen seni psikolaga gotureyim sen git diyorum.icim sisti hic biseyi begenmiyorsun diyorum 2 gun susuyor ucuncu gun bu yemege niye bunu koydun boyle temizlik mi olur.anlican hic degismiyor.ben artik usandim ugrasmiyorum.

yandım desenize ya herkes çocuk biraz daha büyüsün düzelir falan diyodu demek büyüsede düzelmiycek. Yani çocuğu emzirmem için bile o direktif veriyo çocuğu bi emzir diye. Birde hasta olmuş hastayım hastayım diye söyleyip duruyo. Burnu akıyomuş öyle bi anlatıyo ki duyan bu adama nolmuş der. Burnumun sızısından böyle alnıma başıma doğru öyle bi ağrıyo ki gözüm çıkacak gibi oluyo. Bende hiç ilgilenmedim. Çok biliyosun ya herşeyi sen yarı doktor sayılırsın başının çaresine bak dedim. Artık o kadar bunaldım ki herşeye bi kulp bulmasından herşeye burnunu sokmasından gözüm görmek bile istemiyo her lafı batıyo artık bana.

Beterin beteri var haline sukret dostum:) evi temizlerim begenmez,utu yaparim begenmez,yemek yaparim niye bunu yapmadin niye bunu koydun icine begenmez hep elestirir.sacimi toplarim niye boyle topladin,giyinirim niye bunu giydin anlican hic biseyi begenmez.cocuk konusuna hic girmeyeyim istersen.4 yasindaki kizim hala bizim oda da yatiyor gece ustunu ortuyormus ya nefes almazsaymis.surekli corap giydir bu cocugun yelegi nerde?hasta ettin cocugu sen yaptin sen ettin.yakinda bi bebek daha geliyor vay halime.11 senedir ben yaranamadim esime tam biseye elim i aticam onu getir bunu getir.hastalik hastasi olmasina hic deginmeyeyim:)arada dolunca bi carildiyorum hemen seni psikolaga gotureyim sen git diyorum.icim sisti hic biseyi begenmiyorsun diyorum 2 gun susuyor ucuncu gun bu yemege niye bunu koydun boyle temizlik mi olur.anlican hic degismiyor.ben artik usandim ugrasmiyorum.

ev konusunda çocuk haricinde allahtan pek bişeye karışmıyo ama bebek yeni doğduğunda bebeğin yanından hızlı geçme rüzgarından yel kapacak diyodu:) Hele emekleme aşamasında mafolmuştum bütün evin yerlerine çarşaf serdiriyodu. Bnm ellerimide hem sıvı el sabunuyla yıkattırıp ondan sonrada anti bakteriyel sıvılarla ovalattırıyodu. Bütün ellerim çatlamıştı artık yıkamaktan. O günleri atlattık ama huy hep aynı o zaman onlara takılıyodu süreç değişti şimdi yedi mi yemedi mi ne yedi. Onun o yediği ne ki onun yaşındakiler neler yiyiyo. Şimdi de bunlara başladı.

Sadece bir günlüğüne verin çocuğu kucağına, "canım, teoride süpersin ama bir de pratikte göreyim seni" de. O bir gün bile yeter bence ona. Allah size sabır versin, okurken ben yoruldum.

Oğlunuz için psikoloğa gitmişsiniz eşiniz içinde gidin.
Ve bence bunda bir problem yok . ÜStünüzü örtmeler fln tamamen sizi sevip saydığı ve düşündüğü için.
Erkekler malesef denge kurmada biraz başarısız. Ya tam ilgisiz ya çok ilgili.
Bence eşiniz size ve oğlunuza aşırı düşkün :30: Maşallah :nazar::nazar:

bu dünyanın kanunumu bu anlamıyorum cocukla ilgilenmese esler cocuguna sahip cıkmıyor ne esinden ne cocugundan haberi yok derler ilgilenincede bunaldım sıkıldım kaynana gibi vs .annelik dıygusu her ne kadar agır bi duyguysa babalık duygusuda öyledir yani tatlı dil yılanı deliginden cıkarır tatlı dille konusmayı deneyin bence ....

Yani bu adam esini rahatsiz eder derece kadar karisiyor ise, es sadece sükürmü etsin dünyada daha beter babalar var, hiç çoçugu umursamayan diye? Kusura bakma, çok saçma bir düsünce bence.

Hem umursamayan baba, hem asiri derecede ilgilenen baba iyi birsey degil. Bunun orta yolu bulunamiyormu sanki? Piskolog bile demis adamin yaptigi yalnis oldugunu, ve adam halen degismiyor. Dogal olarakta konu sahibi bikt, bende olsam bende bikardim artik. Evde huzur yok, sadece emir var. Öyle çoçuk büyütülmez!!

ev konusunda çocuk haricinde allahtan pek bişeye karışmıyo ama bebek yeni doğduğunda bebeğin yanından hızlı geçme rüzgarından yel kapacak diyodu:) Hele emekleme aşamasında mafolmuştum bütün evin yerlerine çarşaf serdiriyodu. Bnm ellerimide hem sıvı el sabunuyla yıkattırıp ondan sonrada anti bakteriyel sıvılarla ovalattırıyodu. Bütün ellerim çatlamıştı artık yıkamaktan. O günleri atlattık ama huy hep aynı o zaman onlara takılıyodu süreç değişti şimdi yedi mi yemedi mi ne yedi. Onun o yediği ne ki onun yaşındakiler neler yiyiyo. Şimdi de bunlara başladı.

kimisi normal görmüş ama söylediğin hiç bir tavrı normal değil.
kesinlikle tedavi edilmesi gereken bir psikolojisi var.
kendi içindeki sıkıntıyı böyle dışa vuruyor.
her yere çarşaf,ellerini yıkatması çok anormal.hergün yüzey temizliği yapılsa yeter.çocuk çok fazla izole ortamda büyüdükçe daha çok hasta olur.
Allah yardımcın olsun sürekli başında bir komutanla yaşamak çok zor.ne yapsan değişmez.tedavi olmalı mutlaka.

kimisi normal görmüş ama söylediğin hiç bir tavrı normal değil.
kesinlikle tedavi edilmesi gereken bir psikolojisi var.
kendi içindeki sıkıntıyı böyle dışa vuruyor.
her yere çarşaf,ellerini yıkatması çok anormal.hergün yüzey temizliği yapılsa yeter.çocuk çok fazla izole ortamda büyüdükçe daha çok hasta olur.
Allah yardımcın olsun sürekli başında bir komutanla yaşamak çok zor.ne yapsan değişmez.tedavi olmalı mutlaka.

birde pis biri değilim evde işe başlamadan önce 1sene bebeğime ben baktım. Düzenli olarak koltukların altına kadar süpürüp siliyodum. Hatta haftada bir bütün evin halılarını koltuklarını siliyodum. Bu seferde başladı perdeler tozlu galiba falan demeye, perdeleri söküp yıkıyodum, daha iki hafta olmadan yine perdelerden çocuğa toz geliyo diodu. Ben dediklerini umursamayınca annem bize gelince anneme söylüyodu. Anne perdelerden çocuğa toz geliyo yatak odasının perderini bari ben tutayım sen süpür diyodu. Annemde napsın eşim tutuyodu annemde perdeleri süpürüyodu. Şaka gibi:)

Sadece bir günlüğüne verin çocuğu kucağına, "canım, teoride süpersin ama bir de pratikte göreyim seni" de. O bir gün bile yeter bence ona. Allah size sabır versin, okurken ben yoruldum.

cnm dediğini denemeye çalıştım hiç olmadı. Hatta akşam bile dedim sen çok biliyosun karışıyosun ya çocuğunun çorabını bari giydir.Yok ya dio giydirmiyorum sen bana kızıyosun cezalandırmak için giydir diosun dio yapmıyo iş başa düşünce. Bir keresinde de kızdım dedim hiç bişey yapmıyorum bu gece yatarken altını aç pijamalarını giydir. Giydirmemek ve altını açmamak için benden özür dile dile. Çocuğumda ağlamaya başlayınca dayanamadım yine ben yaptım. Direktif vermeyi çok iyi biliyo ama iş başa düşünce yapmıyo. Dün akşam işten geldim ben eşimden daha geç geliyorum. Çocuğum altına kaka yapmış beni beklemiş değiştireyim die. Çocuğun altı kızarmış.

cnm dediğini denemeye çalıştım hiç olmadı. Hatta akşam bile dedim sen çok biliyosun karışıyosun ya çocuğunun çorabını bari giydir.Yok ya dio giydirmiyorum sen bana kızıyosun cezalandırmak için giydir diosun dio yapmıyo iş başa düşünce. Bir keresinde de kızdım dedim hiç bişey yapmıyorum bu gece yatarken altını aç pijamalarını giydir. Giydirmemek ve altını açmamak için benden özür dile dile. Çocuğumda ağlamaya başlayınca dayanamadım yine ben yaptım. Direktif vermeyi çok iyi biliyo ama iş başa düşünce yapmıyo. Dün akşam işten geldim ben eşimden daha geç geliyorum. Çocuğum altına kaka yapmış beni beklemiş değiştireyim die. Çocuğun altı kızarmış.

canım anlattıklarının hepsi çok zor.
ileri panik bozukluk var eşinde.muhtelemen yaşadığı olumsuz bir şey etkili olmuş.
kafasında dile getirmediği çok fazla senaryo da vardır.ya çocuğuma şu olsa,bu olsa gibi.
ilaçla tedavi edilinebilir.bir çok insanda var aslında.
sürekli içinde vesveseler onu yiyip bitiriyordur.
o da sizi tabi.
herşeyin normal olduğu günlere kavuşursunuz inşaALLAH.

Şunu şöyle bunu böyle yap dediğinde buyur hayatım sen yap da ben seni izleyerek öğreneyim de :ssz:
Çocukla alakalı söylemlerinde ise unutma ki ben de anneyim de ...
Off bir erkeğe de hiç yakıştıramam böyle hareketleri :19:

bugün psikoloğa gidicez bakalım ama hiç umudum yok huylu huyundan vazgeçer mi? Vazgeçmesi için önce kendinin bunun farkında olması lazım değil mi? Ama o kendini çok normal görüyo ve asla kabullenmiyo.

dün gece akşam yemeğinde ise evde bir tek çorba vardı. eve eşimden sonra geliyorum zaten söylemiştim. Girdim mutfağa kıymalı türlü yaptım. Birde yoğrutlu makarna. Çorbayı yedi türlüyü koydum ben bunu yemiycem dio niye diyorum bu tarz yemeklerden hoşlanmıyorum. Demiyo ki bu kadın işten çıkıyo.2 saatlik yoldan geliyo. Bana yemek yapıyo. Öyle bi tavırları var ki. ne yapsan sürekli memnuniyetsiz. Bütün bu yaptıklarından sonra çay demledim çayın yanına gelin damatlı bisküviler vardı özel yapım onların yanına kekleri küçük küçük dizdim mum yaktım ışıkları kapattım getirdim. Görünce ben çay içmiycektim dedi. Dedim bi bardak iç. o arada hemen üfledi söndürdü mumları gayet memnuniyetsiz biçimde. Tepsiyi mama sandalyesinin üzerine koyup eline çayını verdim. Tepsiyi git mutfağa götür deyip çayı geri verdi elime. Niye ki dedim. Çocuk döker dedi. Bende sen çayını eline al bende elime alıcam çocuk neyi dökücek dedim. Ben lavaboya gidicem die dedim dedi. Tmm zaten sen çayını geri verdin bende tepsinin başındayım ne dökülücek anlamadım. ve ayrıca ben senin lavaboya gidiceğini nerden bileyim. Gittim tepsiyi olduğu gibi mutfağa koydum orada ayakta bi kaç dilim kek atmış ağzına geldi çayını içti. Bende içmedim o an. Sonra zaman geçince aldım tabağı koltukta oturuyorum biskivi yiyorum. Çocuğumda geldi yanıma çıktı.Ağzına veriyorum küçük küçük bisküvi. Zaten 18 aylık koltuklara günde 10 kere inip çıkıyo koltuğun minderlerini bile indiriyo yani. Eşimin gözü sürekli bizde yapma kızım düşersin kızım dikkat et annesi. Dedim ki sen niye gözlüyosun ki bizi ben yanındayım düşücek gibi olursa tutarım Sen diziyi izlesene dedim. Bana ters ters baktı surat astı durdu.
Sonra çocuğumu banyo yaptırcaktım birlikte giricektik dedi birlikte yapmayın uzun sürer çocuk üşür tamam haklı dedim çocuğu yaptırdım. Onu giydirip uyutana kadar saat geç oldu sonra bana sen girmiycen mi dedi dedim üşendim şimdi girmiycem uykum var. Aradan yarım saat geçti yatıcaktım. Kendimi pis hissettim dedim ben yatmadan bi yıkanayım. Bana kızıyo surat asıyo niye bu saate bırakıyosun hani yıkanmıycaktın. Madem yıkanıcaktın nie daha önce girmedin. Bende dedim ki sanane o an üşendim ama yatmadan saçımı başımı birden pis hissettim vazgeçtim şimdi yapıcam. İstersem kalkıp gece üçte yaparım herşeye sen nie müdahale ediyosun ki.
Sonra gece uyuyoduk çocuğumda gece uyandı hala emiyo aramızda yatıyodu. Gece bana sesleniyo çocuk çok bu tarafa gelmiş ben sıkıştım kendi tarafına çek. Bende çocuğu çekerken uyanır gibi oldu hemen meme verdim yine bi yandan emip uyumaya çalışıyo. Dedi ben burda yatamıycam aldı battaniyesini gitti oturma odasına. Bende sabah kalkınca dedim ki madem oturma odasına gidicektin niye boşu boşuna gece hem çocuğu hem beni uyandırıyosun. Öf yeter artık bıktım sizden ben yoruluyorum işe gidiyorum daha çekemiyorum diye söyleniyo. Sanki bir tek o işe gidiyo. Ben anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışıyorum her gün hiç çekmesem 3saat yol çekiyorum. Beyfendinin işi eve 10 dk. Ama hep yorulan o mutsuz olan o inanın bana kayınvalidem kayınpederim ve kocam da dahil olmak üzere bana hiç acıyan yok. Hep oğulları yoruluyo. Hamileyken 8 ay işe gittim bir kere sormadılar. Ama kendi kızları 15 dklık yolda oturduğu yerden çalışyo. Ay kızım çok yoruluyo oğlum çok yoruluyo hep ağızlarında aynı laf. Birde bnm karnım burnumda utanmadan bnm yanımda söylüyolar. Anlıycağınız artık bıktım. Yoruldum. Çocuğum olmasa işten eve bile gitmek istemiyorum. İşte yukarda anlattığım gibi 1 gecede yaşadıklarım bunlar ben mi hatalıyım bilmiyorum ama tek bildiğim artık kaldıramadığım.

sanırım anasından belledlği alışkanlıklar var onları sizden bekliyor olmayınca mızıkcılık yapıyor ,

Back