cnm doğruyu söylüyosun ama herşeyin bi kararı var mesala kocam çocuk uyuyoken misafir geliceği zaman çocuk uyanmasın zilin sesinden diye megafonun başında zilin ses çıkan yerinden az ses çıksın diye oraya eliyle bastırarak bekliyosa bu çok çok abartı ve can sıkıcı bir durum oluyo. Bırak uyansın kardeşim sen ne o kadar takıyosun uyutan bnm.
ooo o nekıı senın kocan yıne ıyıymıs benım kocam markette alısverıs yaparken uyuyan cocugum uyanmasın dıye anons yapan kısılerı yerıne gıdıp anons yapmaması ıcın tembıhledı kac kezz agresıfce hemde...cnm doğruyu söylüyosun ama herşeyin bi kararı var mesala kocam çocuk uyuyoken misafir geliceği zaman çocuk uyanmasın zilin sesinden diye megafonun başında zilin ses çıkan yerinden az ses çıksın diye oraya eliyle bastırarak bekliyosa bu çok çok abartı ve can sıkıcı bir durum oluyo. Bırak uyansın kardeşim sen ne o kadar takıyosun uyutan bnm.
Beterin beteri var haline sukret dostum:) evi temizlerim begenmez,utu yaparim begenmez,yemek yaparim niye bunu yapmadin niye bunu koydun icine begenmez hep elestirir.sacimi toplarim niye boyle topladin,giyinirim niye bunu giydin anlican hic biseyi begenmez.cocuk konusuna hic girmeyeyim istersen.4 yasindaki kizim hala bizim oda da yatiyor gece ustunu ortuyormus ya nefes almazsaymis.surekli corap giydir bu cocugun yelegi nerde?hasta ettin cocugu sen yaptin sen ettin.yakinda bi bebek daha geliyor vay halime.11 senedir ben yaranamadim esime tam biseye elim i aticam onu getir bunu getir.hastalik hastasi olmasina hic deginmeyeyim:)arada dolunca bi carildiyorum hemen seni psikolaga gotureyim sen git diyorum.icim sisti hic biseyi begenmiyorsun diyorum 2 gun susuyor ucuncu gun bu yemege niye bunu koydun boyle temizlik mi olur.anlican hic degismiyor.ben artik usandim ugrasmiyorum.
bu dünyanın kanunumu bu anlamıyorum cocukla ilgilenmese esler cocuguna sahip cıkmıyor ne esinden ne cocugundan haberi yok derler ilgilenincede bunaldım sıkıldım kaynana gibi vs .annelik dıygusu her ne kadar agır bi duyguysa babalık duygusuda öyledir yani tatlı dil yılanı deliginden cıkarır tatlı dille konusmayı deneyin bence ....
ev konusunda çocuk haricinde allahtan pek bişeye karışmıyo ama bebek yeni doğduğunda bebeğin yanından hızlı geçme rüzgarından yel kapacak diyodu:) Hele emekleme aşamasında mafolmuştum bütün evin yerlerine çarşaf serdiriyodu. Bnm ellerimide hem sıvı el sabunuyla yıkattırıp ondan sonrada anti bakteriyel sıvılarla ovalattırıyodu. Bütün ellerim çatlamıştı artık yıkamaktan. O günleri atlattık ama huy hep aynı o zaman onlara takılıyodu süreç değişti şimdi yedi mi yemedi mi ne yedi. Onun o yediği ne ki onun yaşındakiler neler yiyiyo. Şimdi de bunlara başladı.
kimisi normal görmüş ama söylediğin hiç bir tavrı normal değil.
kesinlikle tedavi edilmesi gereken bir psikolojisi var.
kendi içindeki sıkıntıyı böyle dışa vuruyor.
her yere çarşaf,ellerini yıkatması çok anormal.hergün yüzey temizliği yapılsa yeter.çocuk çok fazla izole ortamda büyüdükçe daha çok hasta olur.
Allah yardımcın olsun sürekli başında bir komutanla yaşamak çok zor.ne yapsan değişmez.tedavi olmalı mutlaka.
Sadece bir günlüğüne verin çocuğu kucağına, "canım, teoride süpersin ama bir de pratikte göreyim seni" de. O bir gün bile yeter bence ona. Allah size sabır versin, okurken ben yoruldum.
cnm dediğini denemeye çalıştım hiç olmadı. Hatta akşam bile dedim sen çok biliyosun karışıyosun ya çocuğunun çorabını bari giydir.Yok ya dio giydirmiyorum sen bana kızıyosun cezalandırmak için giydir diosun dio yapmıyo iş başa düşünce. Bir keresinde de kızdım dedim hiç bişey yapmıyorum bu gece yatarken altını aç pijamalarını giydir. Giydirmemek ve altını açmamak için benden özür dile dile. Çocuğumda ağlamaya başlayınca dayanamadım yine ben yaptım. Direktif vermeyi çok iyi biliyo ama iş başa düşünce yapmıyo. Dün akşam işten geldim ben eşimden daha geç geliyorum. Çocuğum altına kaka yapmış beni beklemiş değiştireyim die. Çocuğun altı kızarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?