Kızlar bnm problemim sürekli beni gözetleyen her yaptığımı eleştiren, yapacağımı bildiği halde ben yapmak üzere olduğum şeyi bile yap yaptın mı şöyle yap böyle yap diye beni yönlendirmeye çalışan bi eşim var. İnanın öyle zor ki 18 aylık bi kızım var. Yataktan kalkmadan daha gözümüzü açıyoruz. Yelek giydir hemen yelek giydir tekrar tekrar söylemeler. Sürekli evde seni gözetleyen bi kaynana gibi yaşanmaz derecede beni zorluyo. Şimdi kış geldi boğazım ağrıyo hastayım hastayım mızmızlanmaya başladı yandık yani. Bütün gece kalkıp kalkıp benim üzerimi örtmeler bir kez hapşırsam hastasın hasta oldun çocuğa bulaşıcak çocuğu öpme, ağzını yanaştırıp yüzüne nefes alıcak şekilde konuşma. Bulaşırsa sana sorarım şeklinde sürekli bi panik durumunda yaşıyoruz. Sürekli çocuğa bağışıklık geliştirien ilaçlar içirmeye çalışıyo içirdin mi içirdin mi sormalar. Çocuğumuzda çok iştahsız hiç bir şey yemiyo psikoloğa gittik. Üzerine çok düşmeyin yemekten bahsetmeyin ye ye diye zorlamayın dedi. Ama eşim bir gün bile dayanamıyo yine yemekten bahsediyo diyorum nolur sus bak sen böyle yaptıkça daha beter oluyo. Napayım dayanamıyorum çok üzülüyorum diyo. Çocuğumunda psikolojisi bozuldu onun zaafını 18 aylık bebeğim bile çözdü ve onu kullanarak bizi cezalandırıyo. Bende artık dayanamıyorum. Kendimi bağıra çağıra rahatlatıyorum. Bir susuyorum iki susuyorum bu sefer yüksek sesle bağırmaya başlıyorum yeter artık karışma bıktım çenen kopsun rahat bırak bizi. Bi otur kenarda adam gibi beni gözetleme hiç bişeye yardımcı olduğun yok oturduğun yerden sürekli eleştirmeyi biliyosun diyorum. Hem sürekli eleştri hemde on çocuk büyütmüş gibi herşeyi kendi bildiği doğru sanan bi eşim var napıcam çıkmazdayım akıl bekliyorum yardım edin.