• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli Düşünüyorum, Lütfen Yardımcı Olun bana :(

Merhabalar. Bende bazı günler düşüncelere dalabiliyorum. Ve bu gerçekten beni yoruyor. Bununla ilgili pek çok kitap okudum. En son Bülent Gardiyanoğlunun kitaplarını okudum. Tavsiye edebilirim. Ayrıntıdan uzak sade, kolay ve anlaşılır. Aynı gün okuyup bitirebilirsiniz.
Bir arkadaşım o an ne yapıyorsam bunları tekrarlamamı tavsiye etmişti. Anda kalmayı kolaylaştırıyor.
Ve o an ne düşünüyorsak bilinçli yada bilinç dışı enerjimizi paylaşıyoruz. Beyin o an ne düşünüyorsak gerçek kabul ediyor. O yüzden illa düşünecekseniz güzel şeyler hayal edin olmasa bile. İnanmasanız bile yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan, ailenizden yada partnerinizden ne duymak istiyorsanız onların size söylendiğini düşünün. Ayrıntılarıyla hemde. İşe yarıyor. Denemekten ne çıkar.

Kızlar hepinizin yorumlarını okudum hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum insan sorunlarını paylaşınca ve aynı sıkıntının başkalarında da olduğunu görünce biraz da olsa teselli buluyor gerçekten :) Bu ara nöbetler cok üst üste geldi giremedim foruma o yüzden cevap veremedim sizlere fakat hepinizin dediklerini araştıracağım tekrardan hepinize çok teşekkür ederimmm :):):)

Ma
Maleseff cok duygusal bi burc olan yengecin kapsama alanındayız..Benim beynimde okadar çok nur konuşuyorki..hele özel ilişkimde yani sevgilimde bitiyorum artık ya..acaba nerde, beni özlemiyormu, niye sesi soğuk, bunu derken başka şeymi diyorda ben anlamıyorum ..diyorumda diyorum..heleki on senelik bi evliliğim bitdikten sonra ve annecigimi yanımda kaybetdikten sonra ve oğlumu babasına vermek zorunda kaldıktan sonra..evde tek başına benim ne halde olacağımı düşünün..Hep beterin beteri var deyip, avunmaya çalışsamda..beynimdeki beni kemirenler acımasız...bu gidişle hastalık sahibi olcam.işde o zaman ortada kalırım..bu fikirle ara ara kendime geliyorum

OTE="uyuzcuuk, post: 42322246, member: 493396"]Burcum yengeç canım..[/QUOTE]
Yengecler aşırı duygusal canım ya, bende yengecim ..

Ma

Maleseff cok duygusal bi burc olan yengecin kapsama alanındayız..Benim beynimde okadar çok nur konuşuyorki..hele özel ilişkimde yani sevgilimde bitiyorum artık ya..acaba nerde, beni özlemiyormu, niye sesi soğuk, bunu derken başka şeymi diyorda ben anlamıyorum ..diyorumda diyorum..heleki on senelik bi evliliğim bitdikten sonra ve annecigimi yanımda kaybetdikten sonra ve oğlumu babasına vermek zorunda kaldıktan sonra..evde tek başına benim ne halde olacağımı düşünün..Hep beterin beteri var deyip, avunmaya çalışsamda..beynimdeki beni kemirenler acımasız...bu gidişle hastalık sahibi olcam.işde o zaman ortada kalırım..bu fikirle ara ara kendime geliyorum

OTE="uyuzcuuk, post: 42322246, member: 493396"]Burcum yengeç canım..
Yengecler aşırı duygusal canım ya, bende yengecim ..[/QUOTE]
Ah canım cok uzuldum senin adına :( Ne kadar zor seyler yasamıssın senin bunlar doğrultusunda dusunmen normal ama benım dusunmek icin hicbi sorunum yok ki :( Sana ve senin gibi derdi olanlara haksızlık ediyorum :( Gercekten beterin beteri varmıs canım benim..:(

yazdıklarınızı okudukça kendimi gördüm bi an. geçen sene bende aynı şekildeydim. yeni eve çıkmıştım arkadaşlarımla başka şehirde. ben nasıl yaparım yapabilir miyim bu evde. başımızın çaresine bakabilir miyiz diye salak saçma şeyleri bile düşünür kafama takardım. yemek yiyemez duruma geldim. onu geçtim uyuyamıyordum. geceleri kalkıyodum sabaha karşı soğuk havada pencereyi açıp öyle bakıyodum dışarı. kapalı oda basıyodu beni. doktora gittim. mr çektiler. kafama yeşil yoldaki gibi şeylerden taktılar psikolojim orda gitmişti :) neyse sonuçlarda baktılar bişey yok seninki sadece psikolojik dediler. bende buna kendimi alıştırdım yavaş yavaş kendime gelmiştim.
gerçekten kızlar her şey kafamızda bitiyor bunu çokkk net anladım. kendimizi üzmeye hiç gerek yok. hayat düşünmek için çok kısa bide bu taraftan bakalım.

Yani anı yaşayarak bu sorunu çözebiliriz diyorsun..Araştıracağım canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..:)
Ben de sizin gibi her şeyi kafama takan biriyim, ve düşüncelerden kurtulamıyorum. Bir an düşünmeyi bıraksam kendimi yine kötü olayları düşünürken ve acı çekerken buluyorum. Size Echart Tolle 'nin videolarını tavsiye etmek istiyorum. Mutluluki Mutluluki anda kalmaktan bahsetmiş, tam da bu kişinin yöntemini açıkladığı olay. Özellikle echart tolle teslimiyet ve kabullenme videolarını öneririm. Zaten bunları izleyince diğerlerini de izlemek istersiniz.

Dua olarak da
Zaman zaman sıkılan bunalan bir yapınız varsa
100 inşirah
300 Elem neşrah leke saderek ayeti /senin göğsünü açmadık mı(darlığını genişletmedik mi? )
300 rabbişrahliy sadriy ve yessirliy emriy
Ey rabbim.
Göğsümü aç, genişlet.
İşimi kolaylaştır.

1800 basıt esması

Bir saniye bile durmadan düşünüyorum, çok düşünüyorum, çok kafaya takıyorum her şeyi, beynimi yönetemiyorum, düşüncelerime engel olamıyorum, bazı olayları unutamıyorum.Gün içinde kendimi hep birşeyleri düşünürken buluyorum artık düşüncelerim bana çok ağır geliyor kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum, düşünmek tabiikide çok güzel birşey fakat ben sabah uyandığım andan itibaren gece yatana kadar düşünme halindeyim.Bunun sebebi ne olabilir ? Lütfen yardım edin bana bu kadar çok düşünmek istemiyorum artık :110:
Düşünüyorum drken ne düşünüyorsunuz gelecekmi , ailemmi varsa sorunmu yoksa sebepsiz ve önemsenmeyecek bişeylermi

Ben de sizin gibi her şeyi kafama takan biriyim, ve düşüncelerden kurtulamıyorum. Bir an düşünmeyi bıraksam kendimi yine kötü olayları düşünürken ve acı çekerken buluyorum. Size Echart Tolle 'nin videolarını tavsiye etmek istiyorum. Mutluluki Mutluluki anda kalmaktan bahsetmiş, tam da bu kişinin yöntemini açıkladığı olay. Özellikle echart tolle teslimiyet ve kabullenme videolarını öneririm. Zaten bunları izleyince diğerlerini de izlemek istersiniz.

Bu mesajımda asıl videoyu yazmayı unutmuşum, zaman geçtiği için düzenleyemedim de Eckhart Tolle - Zihindeki konuşan diye video var. Geçenlerde izlemiştim. Umarım işe yarar.

Ben bu bahsettiğin yazarın kitabını aldım.
Acı bedenden bahsediyordu. yani acı çekmekten demek istiyor. kitabın ortalarında bana bir şeyler olmaya başladı.
Ağlama krizine girdim acı çekmeye başladım ciddi ciddi beynim o acıyı abartarak gerçekleştirdi. Kitaba devam etmeyi çok istememe rağmen edemedim korkudan.
Anda kalmak da gerçekten zor iş...

Şimdinin Gücü Uygulama Kitabı var bende de.. Videolarını da zaman zaman izlerim ve kendimi iyi hissederim. Ama dediğiniz gibi sürekli anda kalmak zor zaten ilk zamanlar saniye ile bunu gerçekleştirebilirsiniz, yavaş yavaş uzun süre anda kalabilirsiniz diyor. Bütün üzüntüler anda olamamaktan, ya geçmişte ya gelecekte yaşamaktan kaynaklanıyor diyor, şimdide acı çekemezsiniz diyor. Gerçekten de ben ne zaman acı çeksem kendimi ya geçmişi düşünürken ve pişmanlık yaşarken ya da geleeğe dair endişe duyduğum zamanları düşündüğümün farkına varıyorum. Osho da 48 dakika kesintisiz olarak nefesine odaklanırsan(anda kalırsan) aydınlanmış olacaksın der ama ilk başka bir kaç saniye bile zor :)

Dua olarak da
Zaman zaman sıkılan bunalan bir yapınız varsa
100 inşirah
300 Elem neşrah leke saderek ayeti /senin göğsünü açmadık mı(darlığını genişletmedik mi? )
300 rabbişrahliy sadriy ve yessirliy emriy
Ey rabbim.
Göğsümü aç, genişlet.
İşimi kolaylaştır.

1800 basıt esması
amin

Bende aynıyım. Birde benim sorunum hiçbirşeyi unutmuyorum. Geçmişi unutamıyorum. günümüzdede dalgınlık ve herşeyi unutma haline yansıyor buda.

sürekli düşünmenin nedeni OKB olabilir ve bundan kurtulmak için psikolojik destek almak şart tek başına insan yenemiyor

Kaygı bozukluğu ve obsesif var bende.korkunç ve istenmeyen üzücü düşünceler sürekli kafamda.tedavi görüyorum ancak sadece ilaç tedavisi yetmiyor sanırım.terapide malum çok pahalı.bugün obsesif ve kaygı bozukluğu için çok önerilen iki kitap aldım bakalım işe yarayacak mı

Gun icinde yalnizken birisiy karsimda konuşurken ya da her hangi bir işle uğraşırken gecmiste yaşadığım bir anda orada o anda konusamadiklarimi konuşurken buluyorum. Birileriyle tartışıyorum kendi içimde olumsuz şeyler düşünüyorum. Beni uzecek olmayan seyleri önce düşünüyorum birde bakmisim ki bi sure sonra düşündüklerime inanmisim ve oturup huzunleniyorum. Aglayamiyorum ya da anlamsiz bir anda Ağlıyorum. Tedavi görmeye başladım bi özel hastanede bir psikoliga gidiyorum 2 hafta da bir gidiyorum ucreti de karsilanabilecek kadar. Umarim hepimiz şifa buluruz

Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.Bence bütün bunlar rahatlıktan oluyor.
Ya mecid zikrini sık sık çekin.Şeytan vesvese vermez.

Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.Bence bütün bunlar rahatlıktan oluyor.
Ya mecid zikrini sık sık çekin.Şeytan vesvese vermez.
Allah razi olsun canım bu aklımda olacak. Birde Hz. Eyyubun duası var bildiğim.

Kızlar konunun tammaını diil sadece başta yazılanı okudum ama şöyleki bende herşeyi düşünüyorum takıntılıyım ama bunun en iyi çözümü başka şeyi takmak mesela işi taktım başarıcam diye şu an iyi bir işim var mesela hani madem düşünüyoruz bizi ileriye yönelticek şeyler düşünmeliyiz inş yparız

Back