Sürekli Düşünüyorum, Lütfen Yardımcı Olun bana :(

Anı yaşamak;farkındalık, şimdiki zamana dikkatini vermektir. Düşüncelerinizin içinde boğulmak değil de onları yargılamadan gözlemliyor olmaktır. Farkındalık, düşüncelerinizi olduğu gibi kabul ederek, onları itmeye çalışmayarak, kabullenerek olur.

Tamda aradığım gibi birşey bu canım ya bu konu üzerinde birşeyler bulmaya çalışacağım artık.Çok teşekkür ederim :):)

bende de var çok düşünme durumu. bir türlü başedemedim ilaç tedavisi görüyorum. başka sorunlarım da var .. terapiye de başladım umarım faydasını görürüm.Allah hepimize şifa versin..

Ben de burcunu merak etmiştim, bu durum zor geçer belki hata yapma hissi ve kararsızlık etkilidir, ailenin çok mu tembihler ile büyüttü seni tam emin olamıyorsun yaptıklarından acaba? Doğru mu yaptım ne yaptım böyle mi yapsaydim dedirten bir duygu var demek hep içinde. Zamanla geçer bence de, dinine baglisindir muhtemelen ama hakikaten dualar çok etkili oluyor. Vesvese için dualar et bak için de zihnin de rahatlar bir de gün içinde bedenen ve sosyal olarak yeterince yorulsan daha az düşünmeye zaman kalır ve de sosyal ilişkilerini arttır kendinle başbaşa kalmayacak şekilde cogalt imkânın varsa, böylece azalir, zaten sana faydası da olmuyormuş her şeyde dört dörtlük olmamı sağlamıyor diyorsun.

İnşallah canim
Çok güzel bi işin varmış aslında bence bu kadar takıntılı olman yersiz haksızlık ediyosun kendine

Ben de bebeğim olduktan sonra onunla ilgili takıntılı olmaya başladım.Herşeyden endişelenen,aşırı koruyucu bir anne oldum malesef.En ufak öksürse iliklerimin çekildiğini hissediyorum.Halbuki ne kadar isterdim rahat,soğukkanlı,güçlü bir anne olabilmeyi.Şu an dahi başını bekliyorum sırf bugün terledi ve arabadan apartmana girene kadar rüzgara maruz kaldı diye.Düşün düşün kafayı yicem

bende de var çok düşünme durumu. bir türlü başedemedim ilaç tedavisi görüyorum. başka sorunlarım da var .. terapiye de başladım umarım faydasını görürüm.Allah hepimize şifa versin..
Amin canımm amin...

Evet canım benim ailemin üzerimdeki etkisi de büyüktü sürekli ben hep kararlarımı kendi başıma verdim Kız kardeşim yok oturup dertleşebileceğim biri de yok..Annem bunun farkında olduğu için bana bunun eksikliğini hiç yaşattırmamaya çalıştı fakat yine de kendi yaşında biri olmadığı sürece annen dahi olsa rahat anlatamıyorsun ki kendini,sorunlarını,endişelerini.İnsan böyle olunca da kendiyle baş başa kalıyo 'böyle mi yapsaydım,şöyle bi olmalıydı'gibi durumlar çıkıyor ortaya..

İnşallah canim
Çok güzel bi işin varmış aslında bence bu kadar takıntılı olman yersiz haksızlık ediyosun kendine
Teşekkür ederim canım, insanların sorunlarına çözüm olmak, onları rahatlatmak gerçekten huzur veriyor insana :) Farkındayım canım da yenemiyorum ki bu durumu :)

ah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni ben..Zihninin sürekli birşeyle meşgul olması korkunç bir durum gerçekten.İstersem akşama kadar hiçbirşey yapmadan yatayım düşüncelerim yüzünden psikolojik olarak halsiz düşüyorum..Doktorla görüşmeyi düşünüyor musun canım ?

Kızlar bir de ben yemeğe oturduğumda o gün kafamı birşey çok meşgul etmişse yemek yerken mide bulantısı ve huzursuzluk hissediyorum, hiçbirşey yiyemeden kalkıyorum.Eğer geceden bir konuyu düşünerek uyumuşsam ki genelde böyle oluyor, o zamanda gece sık sık kendiliğimden uyanıyorum o konu aklıma geliyor.kabus gibi birşey oldu bu artık bana.Sizde de bu gibi durumlar oluyor mu ?

Canim ışte stres sıkıntı herseyin başlangıcı büyük ihtimalle stresten mide rahatsızlığı çekiyorsun

Bu durumu beynimizde otomatik hale getirsek zaten o düşünmeyecek ne olursa olsun anda kalacak kısacası programlanması lazım. şu an düşünmeye alışmış programı bu. sen ne terapisi görüyorsun canım.?
bir de kafaya taktığın konuları inceledin mi her şeyi mi yoksa bazı şeyleri mi.?

Canim ışte stres sıkıntı herseyin başlangıcı büyük ihtimalle stresten mide rahatsızlığı çekiyorsun
Evet canım çalıştığım arkadaşlarıma da sordum onlarda bu durumdan kaynaklı olabileceğini söylediler haklısın :)

Herşeyi canım yani beni ilgilendiren herşeyi..En ufak bir konu hakkında bile saatlerce düşünebiliyorum..1 saat boşluğa bakıp düşündüğüm günleri biliyorum ben..Kafam sürekli meşgul, durgunluk var.Şu anlık hiçbirşey yapmıyorum canım ama bir psikologla görüşmeyi düşünüyorum, artık düşüncelerimle baş edemiyorum..

Düşün düşün b*ktur işinŞaka bir yana kendini serbest bırak.Beynin sen farkında olmadan olayları inceleyip sonuçlar çıkarıyor otomtik olarak.Yalnız kalınca arada düşünmek çok güzel ama tüm gün çok sıkar seni.

Kadiniz sonuçta bununda etkisi var.bizler doğurgan olduğumuz için neslimizin devamını koruyabilmemiz için Yaradan kadının beynindeki endişe güvensizlik üreten bölgeyi erkeginkine gore daha geniş yaratmis.Erkeklerde illa güven arayisimizin bilinçaltı sebebi de bu.Çünkü doguraniz koruyaniz buyuteniz kadiniz yaBir günde 4 mevsim yaşarızKaygiliyiz bu yüzden herşeyi daha çok kafaya takariz.Yasadigin her kadının sorunu ama bununla basada çıkabiliriz.Yaşadıklarını en koyusuyla yaşadım çok arayışlara girdim onlarca kitaplar yaşam koçları seda diker vs. Olmadi bunları bırakır bırakmaz aynı tas aynı hamam.Daha sonra kendi kendime yetebilmem için araştırmalar yapmaya başladım ve oshonun yazılarına rastgeldim.Konu ile ilgili bi yazısı bu linkte
https://holyharmony.wordpress.com/2010/03/08/osho-farkindalikgecmisi-yakan-ates/
Dışardan gorundugumuz gibi yüzeysel sığ değiliz içimizde katman katman alemler var.Biraz sakin nefeslerini alarak sessiz bi köşede gözlerini kapatarak içine dalarsan orda sadece sessizlik ve huzur olduğunu goruceksin.Biz sadece zirvalayan beyin değiliz bide ruhumuz var ve bu ruh yaradanin nefesiyle uflendi.Yani yaradanin bütün sıfatlarına sahip varliklariz.Bu inzivaya çekilerek kimi meditasyon kimi tefekkür der bunu yaparak o huzurun tadını çıkarabiliriz.Muhtemelen o bunaldigin anlarda ya başından geçmiş gitmiş olayları tekrar ediyosun yada gelecekteki günler için kurguluyosun yani o sessizlikte hepsini beyninden geçen herşeyi izliyosun o anda kalarak hepsi inan bütün etkisini kaybediyo.Atiyorum eskiden kaygılanan ozgeyken şimdi kaygılanan ozgeyi izleyen biri oluyosun.butunlesmiyosun diyosun ya başkasınin hemen atlaticagi konulara günlerimi veriyorum.O olaya başkası gibi yabancı oluyosun ve etkilenmiyosun.Tabi bunların yanında çok daha güzel bisey varki yaradana teslimiyet bütün yaralarını ona teslim ediyosun.basarabilmemiz ümidiyle;-)

Aynı şey bende de var çok düşünüyorum kafamda tartışmalar yaratıyorum ve kendimi daha çok üzüyorum. Özellikle beni üzen konuları çok düşünüyorum her gün ağlıyorum. Biraz umursamaz olmak lazım sanırım ama onu başarabilmeyi çok isterdim.

Eşim benim sakinleştiricim.O yanımda olduğu zamanlarda sıkıntı yok.Bebegimle 4 ülke gezdim kaygı yaşamadan ama bu ara eşim yurt dışında.Kendimi yalniz hissettigim icin de ekstra tırlatmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…