İnşallah canimUmarım sende istediğin gibi bir işe girebilirsin canım, yine bir işte olunca insanın Kafası birazda olsa dağılıyor, nöbetten çıkıp eve geleceğim zamanlar bazen hastaneden hiç çıkasım gelmiyor :)
Amin canımm amin...bende de var çok düşünme durumu. bir türlü başedemedim ilaç tedavisi görüyorum. başka sorunlarım da var .. terapiye de başladım umarım faydasını görürüm.Allah hepimize şifa versin..
Evet canım benim ailemin üzerimdeki etkisi de büyüktü sürekli ben hep kararlarımı kendi başıma verdim Kız kardeşim yok oturup dertleşebileceğim biri de yok..Annem bunun farkında olduğu için bana bunun eksikliğini hiç yaşattırmamaya çalıştı fakat yine de kendi yaşında biri olmadığı sürece annen dahi olsa rahat anlatamıyorsun ki kendini,sorunlarını,endişelerini.İnsan böyle olunca da kendiyle baş başa kalıyo 'böyle mi yapsaydım,şöyle bi olmalıydı'gibi durumlar çıkıyor ortaya..Ben de burcunu merak etmiştim, bu durum zor geçer belki hata yapma hissi ve kararsızlık etkilidir, ailenin çok mu tembihler ile büyüttü seni tam emin olamıyorsun yaptıklarından acaba? Doğru mu yaptım ne yaptım böyle mi yapsaydim dedirten bir duygu var demek hep içinde. Zamanla geçer bence de, dinine baglisindir muhtemelen ama hakikaten dualar çok etkili oluyor. Vesvese için dualar et bak için de zihnin de rahatlar bir de gün içinde bedenen ve sosyal olarak yeterince yorulsan daha az düşünmeye zaman kalır ve de sosyal ilişkilerini arttır kendinle başbaşa kalmayacak şekilde cogalt imkânın varsa, böylece azalir, zaten sana faydası da olmuyormuş her şeyde dört dörtlük olmamı sağlamıyor diyorsun.
Teşekkür ederim canım, insanların sorunlarına çözüm olmak, onları rahatlatmak gerçekten huzur veriyor insana :) Farkındayım canım da yenemiyorum ki bu durumu :)İnşallah canim
Çok güzel bi işin varmış aslındabence bu kadar takıntılı olman yersiz haksızlık ediyosun kendine
ah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni ben..Zihninin sürekli birşeyle meşgul olması korkunç bir durum gerçekten.İstersem akşama kadar hiçbirşey yapmadan yatayım düşüncelerim yüzünden psikolojik olarak halsiz düşüyorum..Doktorla görüşmeyi düşünüyor musun canım ?Ben de bebeğim olduktan sonra onunla ilgili takıntılı olmaya başladım.Herşeyden endişelenen,aşırı koruyucu bir anne oldum malesef.En ufak öksürse iliklerimin çekildiğini hissediyorum.Halbuki ne kadar isterdim rahat,soğukkanlı,güçlü bir anne olabilmeyi.Şu an dahi başını bekliyorum sırf bugün terledi ve arabadan apartmana girene kadar rüzgara maruz kaldı diye.Düşün düşün kafayı yicem
Canim ışte stres sıkıntı herseyin başlangıcı büyük ihtimalle stresten mide rahatsızlığı çekiyorsunKızlar bir de ben yemeğe oturduğumda o gün kafamı birşey çok meşgul etmişse yemek yerken mide bulantısı ve huzursuzluk hissediyorum, hiçbirşey yiyemeden kalkıyorum.Eğer geceden bir konuyu düşünerek uyumuşsam ki genelde böyle oluyor, o zamanda gece sık sık kendiliğimden uyanıyorum o konu aklıma geliyor.kabus gibi birşey oldu bu artık bana.Sizde de bu gibi durumlar oluyor mu ?
Emin ol boş oturarark boş düşünmek daha sıkıcı.Teşekkür ederim canım, insanların sorunlarına çözüm olmak, onları rahatlatmak gerçekten huzur veriyor insana :) Farkındayım canım da yenemiyorum ki bu durumu :)
Anı yaşamak;farkındalık, şimdiki zamana dikkatini vermektir. Düşüncelerinizin içinde boğulmak değil de onları yargılamadan gözlemliyor olmaktır. Farkındalık, düşüncelerinizi olduğu gibi kabul ederek, onları itmeye çalışmayarak, kabullenerek olur.
Tamda aradığım gibi birşey bu canım ya bu konu üzerinde birşeyler bulmaya çalışacağım artık.Çok teşekkür ederim :):)
Evet canım çalıştığım arkadaşlarıma da sordum onlarda bu durumdan kaynaklı olabileceğini söylediler haklısın :)Canim ışte stres sıkıntı herseyin başlangıcı büyük ihtimalle stresten mide rahatsızlığı çekiyorsun
Haklısın canım benim, sürekli meşgul oluyor öyle de kafamız :)Emin ol boş oturarark boş düşünmek daha sıkıcı.
Herşeyi canım yani beni ilgilendiren herşeyi..En ufak bir konu hakkında bile saatlerce düşünebiliyorum..1 saat boşluğa bakıp düşündüğüm günleri biliyorum ben..Kafam sürekli meşgul, durgunluk var.Şu anlık hiçbirşey yapmıyorum canım ama bir psikologla görüşmeyi düşünüyorum, artık düşüncelerimle baş edemiyorum..Bu durumu beynimizde otomatik hale getirsek zaten o düşünmeyecek ne olursa olsun anda kalacak kısacası programlanması lazım. şu an düşünmeye alışmış programı bu. sen ne terapisi görüyorsun canım.?
bir de kafaya taktığın konuları inceledin mi her şeyi mi yoksa bazı şeyleri mi.?
Eşim benim sakinleştiricim.O yanımda olduğu zamanlarda sıkıntı yok.Bebegimle 4 ülke gezdim kaygı yaşamadan ama bu ara eşim yurt dışında.Kendimi yalniz hissettigim icin de ekstra tırlatmış olabilirimah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni ben..Zihninin sürekli birşeyle meşgul olması korkunç bir durum gerçekten.İstersem akşama kadar hiçbirşey yapmadan yatayım düşüncelerim yüzünden psikolojik olarak halsiz düşüyorum..Doktorla görüşmeyi düşünüyor musun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?