Sürekli Düşünüyorum, Lütfen Yardımcı Olun bana :(

Genellikle kendimle ilgili sıkıntıları düşünüyorum.Genel olarak Herşeyi örneğin birinin bana karşı bi sözü tavrı bunun hakkında saatlerce yorum yapabiliyorum.Bir iş yaparken kendimi sürekli birşeyleri Düşünme içerisindeyken buluyorum canım.Genellikle üzerinde düşündüğüm konu gelip geçiciyse düşündüğüm Şeyler de Değişiyor..Sorunum düşüncelerimin artık beni rahatsız edici biçime gelmesi.Başkalarının kolayca atlattığı bir konu benim uykularımı kaçıracak duruma geliyor.Yemek yapıyorum mesela herşey yolunda fakat bir de bakıyorum ki yine birşeyleri düşünüyorum.umarım anlatabilmişimdir canım..

Ben de sizdenim.. Özellikle başımı yastığa koyduğumda...
Bir gece hatta kendime sesli olarak nolur sus artık demiştim, fark etmeden...
Allah yardımcımız olsun, güzel ve yorucu bir meşgale lazım ki gereksiz düşünmeye fırsat kalmasın.. Beden ve ruh afiyeti diliyorum herkese..

Seni çok iyi anlıyorum canım..Dışımda bir dünya var ama içimde kendime kurduğum çok ayrı bir dünya daha var sanki.Bu dünya da düşüncelerimle yönetiliyor gibi..Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Sanki beni anlatmissin.

Böyle bir insan olarak yaşamak çok zorlaşıyor...Senin önerebileceğin bir çözüm yolu var mı canım ? Yoksa kabullendin mi ?
Yok canim bende burda çözüm aradim hayatim zaten zor böyle iyice zorlaşıyor. Biktim
Kendime kiziyorum
Birde çok dua ediyorum zikir cekiyorum esmaul husnalardan
Vesvese için dua okuyorum geçmiş olsun olmasin hep dusunce icindeyim
Bi mesgale bulsam duzelirim ama

Haklısın canım zor olan hayat biz birşeyleri akışına bırakabilsek daha da kolaylaşacak belki ama yok yani olmuyor ne yaptıysam ne ettiysem bulamadım çaresini.Bu sorunu yenmek için kullandığım çözümlerde bile kendimi çok çok başka şeyleri düşünürken buldum sürekli Dalgın ruh halindeyim, Kafamı bir türlü toplayamıyorum.Bende namaz kılıyorum canım bolca dua ediyorum hem kendim hemde bu dertten kurtulmak isteyenler için.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, küçük bir sorunu düşünüp düşünüp dağ eden biri olarak yaşamak gerçekten çok zor.düşünmeyi bırakmalıyım,ama yapamıyorum...

Amin canim inşallah dularin kabul olur
Napcaz biz bu dertle yaaa
Dua ettigimde içim rahatliyo bide etmesem bakalim ne halde olurum
Kendimize çeki düzen vermeliyiz
Benim okulunda bitti bi işim olsa kafami dagitirim ama.

Amin canim inşallah dularin kabul olur
Napcaz biz bu dertle yaaa
Dua ettigimde içim rahatliyo bide etmesem bakalim ne halde olurum
Kendimize çeki düzen vermeliyiz
Benim okulunda bitti bi işim olsa kafami dagitirim ama.
Inşallah canım inşallah..Aynen dua edince biraz da olsa rahatlıyorum bir şeylerin yoluna gireceğine inanarak düşüncelerden kurtulmaya çalışıyorum.Mesleğin ne canım ?

Inşallah canım inşallah..Aynen dua edince biraz da olsa rahatlıyorum bir şeylerin yoluna gireceğine inanarak düşüncelerden kurtulmaya çalışıyorum.Mesleğin ne canım ?
Canim bi meslegim yok malesef işim yok.
Üniversiteyi bitirdim Bilgisayar bölümünü önlisans kpss ye girdim kazanamadim bu sene dgs ye girdim oda olmadi bilmiyorum napcam

kızlar anda kalmayı başarabilirsek bu sorun azalıyor git gide yok oluyor.
ama üzerinde çalışmak lazım. netten araştırın bakın sizde anda yaşamanın faydalarına. geçmiş gelecek hiç biri yok ve yaşanan sorunları da beyin çözümleyip kapatır tekrar ana bağlanıyor alıştırırsak beynimizi yani..

Nasıl alistorcaz canim buda tamamen bizde bitiyo demi

Canim bi meslegim yok malesef işim yok.
Üniversiteyi bitirdim Bilgisayar bölümünü önlisans kpss ye girdim kazanamadim bu sene dgs ye girdim oda olmadi bilmiyorum napcam
Anladım canım..Ben hemşireyim canım Özel bir hastanede çalışıyorum şu an :)

Yani anı yaşayarak bu sorunu çözebiliriz diyorsun..Araştıracağım canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..:)

Sen çalışıyor musun canim ?
Umarım sende istediğin gibi bir işe girebilirsin canım, yine bir işte olunca insanın Kafası birazda olsa dağılıyor, nöbetten çıkıp eve geleceğim zamanlar bazen hastaneden hiç çıkasım gelmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…