Sürekli Düşünüyorum, Lütfen Yardımcı Olun bana :(

uyuzcuuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
165
73
98
Bir saniye bile durmadan düşünüyorum, çok düşünüyorum, çok kafaya takıyorum her şeyi, beynimi yönetemiyorum, düşüncelerime engel olamıyorum, bazı olayları unutamıyorum.Gün içinde kendimi hep birşeyleri düşünürken buluyorum artık düşüncelerim bana çok ağır geliyor kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum, düşünmek tabiikide çok güzel birşey fakat ben sabah uyandığım andan itibaren gece yatana kadar düşünme halindeyim.Bunun sebebi ne olabilir ? Lütfen yardım edin bana bu kadar çok düşünmek istemiyorum artık

Bende senin gibiyim. düşünmekten başıma ağrılar giriyor. destek almak için iyi bir uzman bulmaya çalışıyorum. bir kaç yer ile de görüştüm ancak aradığım yerlerde çok yüksek fiyatlar söylüyorlar.

Bende ayniyim herseyi okadar cok kafaya takip dusunuyorum ki kendimi alikoyamiyorum napicam bilmiyorum aklımı kaybedicem sanki

Ee düşün düşün,,, ne olacak halimiz. Düşüncelerinize dikkat edin hayatınızı belirler diye boşa dememişler hayatımın içine ettim

Bence bir uzmandan yardım almalısınız...düşünmekten başınız bile ağrıyordur.belki elinizde değil anlayabiliyorum ama herseyin aşırısı zarar.içinde bulundugunuz durumdan rahatsızsanız en kısa zamanda bir çözüm yolu bulup kendinizi iyi hissetmeniz dileğiyle...

"kubilay aktaş'ın, gizli telkinle kuran terapisi "kitabını tavsiye ederim ben bu şekilde iyi oldum,hemen farkı anlıyorsunz zaten, beynimdeki tartışmalar bitmek bilmiyordu benmde haliyle sinirleniyordum yaşıyormuş gibi geriliyordum o yüzden çok iyi anlıyorum seni.

Yakın zamanda TV'de bir uzmanın uyarısı ilginç ve çok hoş gelmişti.
Uzmanın kurduğu cümlenin tıpkısı olmasa da, söyledikleri hemen hemen şuydu;

''Midemize gönderdiklerimizin temiz ve sağlıklı olmasına özen gösteririz lakin zihnimize gönderdiklerimize hiç
dikkat etmeyiz. Yıkanmamış, bozulmuş besinleri yemeyiz ama her türlü düşüncenin zihnimize girmesine izin veririz.''

Yani kontrolü sağlayacağımız nokta giriş noktası. Seçici olup her gelene yol vermeyeceğiz. Rahatsız edici düşüncelerin zihnimize girmesine engel olacağız.

Midemizi koruduğumuz gibi zihnimizi de koruyacağız.

Bu durumun tek bende olmadığını görmek beni biraz da olsa rahatlattı kızlar o kadar çok düşünüyorum ki artık bu durumdan ben bile rahatsız oluyorum en basit bir olayı bile kafamda şekillendire şekillendire uykularımı kaçıracak kıvama getiriyorum ( Çok üzgünüm kızlar ne yapmamız gerekiyor, yok mudur bunun bir çaresi ? Artık düşünmekten sürekli zihnimin yorgun olmasından dolayı üstümde bir gerginlikte var rabbim yardımcısı olsun hepimizin. Gittiğiniz doktorlar veya kendiniz yaptığınız çözüm yollarından bana da söyler misiniz, yorum yapan herkese çok teşekkür ederim...

Haklısın canım benim işte benim de sorunum tam bu nokta da başlıyor..İyi veya kötü ne varsa kafaya takıp düşünüyorum hatta hiç unutamıyorum bir keresinde ciddi anlamda kafama taktığım bir konu yüzünden bir- bir buçuk hafta kadar yemek yiyememiş,uyuyamamıştım bile

Ee düşün düşün,,, ne olacak halimiz. Düşüncelerinize dikkat edin hayatınızı belirler diye boşa dememişler hayatımın içine ettim
kesinlikle, hiçbirşey yolunda gitmiyor hayatımda.Sürekli hata yapıyorum.
Düşünmek güzel bir nevi hayatını düzene koyuyorsun düşünerek ama bu durumu abartarak yaşadığım için çok düşünmekten hayatımın iyice içine ettim bende senin gibi

Araştıracağım canım kitabı, ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :)

Anlıyorum seni canım çok ufak birşey hakkında bile en az 1 gün düşünürüm fakat bu kadar düşünmeme rağmen hayatımda hiçbirşey yolunda gitmez.Bende genellikle mide bulantısı ve uykusuzluk oluyor canım..Eğer İstanbulda yaşıyorsan bulduğun doktorlar hakkında beni de bilgilendirir misin ?

bu durumda olunca zaten zor olan hayat bide bizim çabamızla daha da zorlaşıyor

Hiçbirşey dört dörtlük değildir. .
Herşey Rabbimin izniyle olur..
Dertlerini misafir olarak düşün..

Benim ne büyük derdim var değil,

derdimden büyük rabbim var demeli insan. .

Hiçbirşey dört dörtlük değildir. .
Herşey Rabbimin izniyle olur..
Dertlerini misafir olarak düşün..

Benim ne büyük derdim var değil,

derdimden büyük rabbim var demeli insan. .
Tabiki de öyle..Dertler benim için sorun değil Rabbim çok büyük bir dert vermediği sürece herşey hallolur düzeltilir zamanla, fakat benim asıl sorunum dert değil.. dertler çözüme kavuşana kadar benim aklımdaki düşünceler kurduğum şeyler takıntılar...Umarım anlatabilmişimdir kendimi..

Bende çok dert eder , üzülürüm. .
Burcun ne canım?
Destek alabilirsiniz. .

merhaba ; acaba düşündükleriniz nedir? yani ne düşünürsunuz kandinizle ilgili belli sıkınılar mı? genel olarak her şey mi? ve düşündükleriniz değişiyor mu yoksa aynı şeyler üzerinde mi düşünüp duruyorsunuz? bende de bu sıkıntı var uzun süredir fakat ben kendimce belli yöntemlerle başa çıkmaya çalışıyorum. yukarıda sorduğum sorular bu anlamda önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…