epilepsi yada sarada nöbetlerde ağzı köpürmeye başlar.babamın amcası yengesi sara hastası bu tarz bayılmaları oluyor ama çok farklı nörolojik hastalıklar var.Hiç köpürme falan oldu mu
Dejavu anlam bakımından ayrıdır. Onceden yasanılan bir olayın tekrar zuhur etmesi ve kisinin bunu daha once de yasadıgını hissedip biliyor olması. Bunu duzeltmeye, telafi etmesi gerekir. Size boyle acıklayayım..nasıl yani? anlayamadım
İnşallah. Ama bir nöroloji doktorunun görmesinde fayda var.
evet baştan aşağı herşeyi sağlam çıktı askeriyeye başlıcak yani yapıldı kontroller
Benim gördüğüm hastalarda bu şekilde köpürme oluyordu bilinç kaybı baygınlık titreme gibi.Allah yardımcınız olsun inşallah farklı bir şey yoktur.Bu arada nörolojide hastalıklara hemen tanı koyulamıyor annemden biliyorum devamlı nörologtayız farklı bir şeyden ama başka bir dryede görünmelisiniz.yok olmadı köpürme filan hiç
Epilepsi fiziksel kontrolde zor anlaşılır. Check up demişsiniz ama epilepsi teşhisi için mr+tomografi+eeg çekilmesi lazım. En iyi sonucu eeg verir. Beyin dalgalarının ölçülmesi gerekir. Uykuda veya uyanık ölçülür.
Bende epilepsi hastasıyım çok fazla çeşidi vardır. Ben nöbet geleceği zaman ortamda olmayan bir koku almaya başlıyorum mesela. Gözlerimi kapatıp yüzümü ekşitince anlıyorlar.
Doktorun bana söylediği nöbetin kişiden kişiye değiştiği. Koku duyma, ses duyma, tad alma, halüsinasyon görme gibi. Bazıları da direk düşer mesela.
epilepsi yada sarada nöbetlerde ağzı köpürmeye başlar.babamın amcası yengesi sara hastası bu tarz bayılmaları oluyor ama çok farklı nörolojik hastalıklar var.Hiç köpürme falan oldu mu
şey aslında nöroloji dr'unada göründü.nöroloji sağlam raporu verdi.yani beyin filmi filan çekildi
Bu herkeste böyle olmaz. Sara ve epilepsi hastalığının çok çeşitli türleri var. Bende şimdiye kadar 2 kere kasılma oldu ama köpürme ve titreme hiç olmadı.
Konu sahibi abiniz mutlaka gerekli kontroller yaptırsın bu hastalık saatli bomba gibidir. Beyin çok kramaşık bir yapı. O elektriği atamazsa daha büyük kriz geçirebilir. İlaçlar düzenli korur.
Check up'ta herseye bakilmiyoki.Allah korusun sara epilepsi filan olsa kesin çıkardı zaten. Check up tan geçti
Bu herkeste böyle olmaz. Sara ve epilepsi hastalığının çok çeşitli türleri var. Bende şimdiye kadar 2 kere kasılma oldu ama köpürme ve titreme hiç olmadı.
Konu sahibi abiniz mutlaka gerekli kontroller yaptırsın bu hastalık saatli bomba gibidir. Beyin çok kramaşık bir yapı. O elektriği atamazsa daha büyük kriz geçirebilir. İlaçlar düzenli korur.
Bir kitapta buna benzer şeyleri sara diye okumuştum sanki
Gerçi kahramanın özel güçleri vardı
haklısınız farklı belirtiler gösteriyor herkeste.Allah yardımcınız olsun.
tamam bi dr a görünsün hemen en iyisi.Teşekkür ederim
Kitap Adam Fawer Olasılıksızmıydı :)Bir kitapta buna benzer şeyleri sara diye okumuştum sanki
Bir kitapta buna benzer şeyleri sara diye okumuştum sanki
Kitap Adam Fawer Olasılıksızmıydı :)
Rica ederim. İnşallah yoktur ama öyle korkulacak bir hastalık değildir ilaç veriyorlar sadece. Allah dermansız dert vermesin sadece.
Askeriye için sorun olur mu bilemem inşallah yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?