sürekli dejavu yaşamak :S

nasıl yani? anlayamadım
Dejavu anlam bakımından ayrıdır. Onceden yasanılan bir olayın tekrar zuhur etmesi ve kisinin bunu daha once de yasadıgını hissedip biliyor olması. Bunu duzeltmeye, telafi etmesi gerekir. Size boyle acıklayayım..

Epilepsi daha baskın su durumda..

evet baştan aşağı herşeyi sağlam çıktı askeriyeye başlıcak yani yapıldı kontroller

Epilepsi fiziksel kontrolde zor anlaşılır. Check up demişsiniz ama epilepsi teşhisi için mr+tomografi+eeg çekilmesi lazım. En iyi sonucu eeg verir. Beyin dalgalarının ölçülmesi gerekir. Uykuda veya uyanık ölçülür.
Bende epilepsi hastasıyım çok fazla çeşidi vardır. Ben nöbet geleceği zaman ortamda olmayan bir koku almaya başlıyorum mesela. Gözlerimi kapatıp yüzümü ekşitince anlıyorlar.
Doktorun bana söylediği nöbetin kişiden kişiye değiştiği. Koku duyma, ses duyma, tad alma, halüsinasyon görme gibi. Bazıları da direk düşer mesela.

yok olmadı köpürme filan hiç
Benim gördüğüm hastalarda bu şekilde köpürme oluyordu bilinç kaybı baygınlık titreme gibi.Allah yardımcınız olsun inşallah farklı bir şey yoktur.Bu arada nörolojide hastalıklara hemen tanı koyulamıyor annemden biliyorum devamlı nörologtayız farklı bir şeyden ama başka bir dryede görünmelisiniz.

Epilepsi fiziksel kontrolde zor anlaşılır. Check up demişsiniz ama epilepsi teşhisi için mr+tomografi+eeg çekilmesi lazım. En iyi sonucu eeg verir. Beyin dalgalarının ölçülmesi gerekir. Uykuda veya uyanık ölçülür.
Bende epilepsi hastasıyım çok fazla çeşidi vardır. Ben nöbet geleceği zaman ortamda olmayan bir koku almaya başlıyorum mesela. Gözlerimi kapatıp yüzümü ekşitince anlıyorlar.
Doktorun bana söylediği nöbetin kişiden kişiye değiştiği. Koku duyma, ses duyma, tad alma, halüsinasyon görme gibi. Bazıları da direk düşer mesela.

Gata da nörolojiye girip film çekmişler.Bizim de oyüzsen içimiz rahattı aslında.Ay inşallah değildir

epilepsi yada sarada nöbetlerde ağzı köpürmeye başlar.babamın amcası yengesi sara hastası bu tarz bayılmaları oluyor ama çok farklı nörolojik hastalıklar var.Hiç köpürme falan oldu mu

Bu herkeste böyle olmaz. Sara ve epilepsi hastalığının çok çeşitli türleri var. Bende şimdiye kadar 2 kere kasılma oldu ama köpürme ve titreme hiç olmadı.

Konu sahibi abiniz mutlaka gerekli kontroller yaptırsın bu hastalık saatli bomba gibidir. Beyin çok kramaşık bir yapı. O elektriği atamazsa daha büyük kriz geçirebilir. İlaçlar düzenli korur.

Bu herkeste böyle olmaz. Sara ve epilepsi hastalığının çok çeşitli türleri var. Bende şimdiye kadar 2 kere kasılma oldu ama köpürme ve titreme hiç olmadı.

Konu sahibi abiniz mutlaka gerekli kontroller yaptırsın bu hastalık saatli bomba gibidir. Beyin çok kramaşık bir yapı. O elektriği atamazsa daha büyük kriz geçirebilir. İlaçlar düzenli korur.

tamam bi dr a görünsün hemen en iyisi.Teşekkür ederim

haklısınız farklı belirtiler gösteriyor herkeste.Allah yardımcınız olsun.

tamam bi dr a görünsün hemen en iyisi.Teşekkür ederim

Rica ederim. İnşallah yoktur ama öyle korkulacak bir hastalık değildir ilaç veriyorlar sadece. Allah dermansız dert vermesin sadece.
Askeriye için sorun olur mu bilemem inşallah yoktur.

Rica ederim. İnşallah yoktur ama öyle korkulacak bir hastalık değildir ilaç veriyorlar sadece. Allah dermansız dert vermesin sadece.
Askeriye için sorun olur mu bilemem inşallah yoktur.

ya işte benimde aklıma takılan o. Eğer epilepsi hastası olsa sözleşmeli asker nasıl yaparlardı ki. Yani bunu kontrol etmeden almazlardı gibime geliyo

Sara (epilepsi) nöbetleri hastalığın boyutuna göre farklılık gösterir... bu hastalıkta olan bir amcam bir dayım bir de kız arkadaşım var .. amcamn ağzından köpükler çıkardı bayılırdı. Dayım bir anda durduğu yerde kitlenir kasilmaya başlardı ama bayılma ve köpürme olmaz. Kız arkadaşım da bayılır ve kasilmaya başlar kendini kitler açmak mümkün değil..bunlara bakarak bir değerlendirme yapabilirsin elbette ama nörolojiye görünmesinden fayda var . Belki bizim burda dediğimiz hicbisey değildir de ufak bir tedavi ile duzelecek biseydir. Allah kimseye tedavisi mümkün olmayan bir hastalık vermesin. Geçmiş olsun !

Back
X