sürekli dejavu yaşamak :S

ben bunu bir kaç defa yaşamıştım zamanında. Şu meşhur kavak yelleri dizisi başlıyor ama daha yeni..ilk bölüm fln..böyle koşuyorlar suya atlıyorlar film başlarken..Bi durdum nasıl dedim yeni başlıyor yeni dizi kaldım öyle mümkünü yoktu ben bu diziyi daha önce izlemiştim ama halada eminim ben daa önce izledim böyle karakterleri flnda hatırlıyordum sanırsam..Ama yok yeni çıkmış piyasaya dizi..hala anlamış değilim şuanda bile kafam almıyor..ve buunu gibi bi kaç örnek daha..tabi sizin hastanızıın durumu çok kritik düzeyde..yani kabul etmesekte bu dünyada paranormal güçleri olan insanlar var..belkide buda öyle bişiydir..

Bir nörologa gidin bence bu sık kusmalar, de javu'lar çok geçiştirilecek bir şeye benzemiyor, ayrıca bir ay önce sapasağlam çıkan insan bir ay sonra hasta olmayacak diye de bir şey yok

önce psikiyatriye, sonra göz bölümü ve nöroloğa bir danışın. bunların dışında kullandığı bir ilaçtanda kaynaklanma ihtimali var.

Bendede ara ara cok sık bi sekilde olur ama kusma bas donmesi hic olmadi eger meskeki olarak etkilemeyecekse bi daha bi psikiyatriye gorunsun bence

nörolojik bişey beyin oyunu o anı önceden yaşamışsın gibi hissettiriyor beyin
nörologa görünmeli çok sık olması ve mide bulantıları normal görünmüyor..

Epilepsi Mr ve EEG çekiminde ortaya çıkar.

yani check up derken, mesleği askerlik olacak 20 25 gün önce Gata da nöroloji den tutun iç hastalıklara cildiyeye kadar herşeye bakıldı nörolojide filmleri de çekilmiş öyle dedi.. ve sağlam raporu verildi yakında göreve başlıyacak. Benim anlamadığım askeriye alacağı kişilerin sara hastası olup olmadığına mutlaka bakmamışlar mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…