Kusma baş dönme yoktu ama geçen sene o kadar sık yaşıyordum ki bıkmıştım, çok berbat bir şey. hâlâ da yaşarım ama geçen seneki kadar çok değil. Geçmiş olsun
Bende hergün sürekli yaşıyordum.. Beynimin oyun oynadığını düşünüp boşvermeye çalıştım. Psikolog kontrolünden geçti mi ve bu durumu anlattı mı acaba?önceden kusmuyodu ama bi tuhaf oluyodu..gitgide arttı.Artık yine dejavu olacak aha diyomuş anlıyomuş sonra kendini bırakıyomuş.Ve fenalaşıyo
Bir kitapta buna benzer şeyleri sara diye okumuştum sanki
Gerçi kahramanın özel güçleri vardı
Bende hergün sürekli yaşıyordum.. Beynimin oyun oynadığını düşünüp boşvermeye çalıştım. Psikolog kontrolünden geçti mi ve bu durumu anlattı mı acaba?
Merhaba,
Ya belki tuhaf gelecek ama abimin bir rahatsızlığı var.Eskiden arada sırada oluyodu giderek sıklaşmaya başladı. Gözü kararıyo midesi bulanıyo son olarakta kusma oldu. Diyor ki daha önce yaşadığım bişeyi tekrar yaşıyo gibi oluyorum an be an sözler , görüntüler aynı oluyo diyo sonrada fenalık geçireceğini anlıyomuş. baya kötü oluyo. dr a git diyeceksiniz fakat kendisi askeriyeye başlayacak yakın bi zamanda onun için daha geçen ay Gata dan tamamen herşeyine bakıldı zaten sağlam yani... şimdi o askerdeyken görev anında bu durumu yaşarsa diye endişeleniyorum.çocuk çok kötü oluyo... sizlerden hiç dejavu olayını yaşayıp böle bi durumla karşılaşan var mı? Ne yapabiliriz? nedir bu dejavu ya nasıl halledecek.. yardımınız dokunur belki bi yorum getirirseniz çok sevinirim
Allah korusun sara epilepsi filan olsa kesin çıkardı zaten. Check up tan geçti
Ben zaman zaman yaşıyorum ama abiniz gibi şoka girmiyorum. Bir kaç saniyelik bir olay zaten. O andan sonra unutuyorum gidiyor.
Nörolojik kontrolleri de yapıldı mı? Bu tip durumlarda epilepsiden de şüphe edilir.
Epilepsi checkupta çıkmaz. Benim de ilk aklıma gelen bu ihtimal.
ama Gata ya gitti sağlam raporu aldı asker olacak.Epilepsi olabilir mi ya gerçekten anlaşılmaz mıydı
Yok anlaşılmaz. Bambaşka testlerle anlıyorlar onu bu tip farklı durumlarda.
anladım teşekkür ederim.İnşallah bi hastalık çıkmaz
Dejavu yasanılıyorsa ondan cıkarılması ve alınması gereken bir ders vardır. Once onu bulmalı ve duzeltmeli.. Ve diger bir ihtimalle epilepsi de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?