Surekli burdaki yorumlari okumaktan stresten cikamiyordum.Simdi hamileyim ve size anlaticam.

Merhaba balım nasılsın, ne yaptın

Öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ama okuyunca yazmadan geçemedim, siz zaten çok beklemeden hamile kalmışsınız yani şanslı kısımdasınız, ne bileyim burda 3 yıl 5 yıl hatta 10 yıl bekleyip mucizesine kavuşanlar var ve ben onların bekleyişlerini sabırlarını gözyaşlarını tavsiyelerini çok değerli buluyorum
Söylediklerinize çok çok katılıyorum, çok haklısınız bu arada ama böyle 3-5 ay bekleyip hamile kalınca birilerine tavsiyede bulunmak bana çok doğru gelmiyor
Benim 2 yılı geçti, bir sürü engelle karşılaştım karşılaşmaya da devam ediyorum, Allah ne zaman nasip edecek bilmiyorum
Tek bildiğim bir şey var; o da uzun süre hamile kalamayan birine stres yapma demek keşke bu mümkün olsa , kimin ne yaşadığını ne çektiğini ne hissettiğini ancak kendisi bilir

Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim, bu yazınız bana iyi hissettirdi deniyecem kesinlikle

Canm hayırlı olsun, kimyasalda adet rengi açık pembe, su kıvamında mıydı?

Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim, bu yazınız bana iyi hissettirdi deniyecem kesinlikle
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle deneyin inşallah hayallerinize isteklerinize kavuşursunuz. Rabbim isteyen herkese versin sevgiler

Amin canım teşekkür ederim. Dediklerine katiliyorum elbette haklisin insanlar senelerce mucadele veriyo onlarin savasi tebrik edip alkislanasi. Benim demek istedigim bu yola cikan herkes sizde bilirsiniz ki ilk aydan umutlarla bekleyislerle cikiyo olmadi olmadi diye strese girmekten kendimizi alikoyamiyoruz. Tavsiye vermekten daha çok nacizane fikrim burdan hic cikmayip yazilar okuyup beynimizi daha çok strese sokmak stresten adapte olamamak.Rabbim sizede tum bekleyenlerede bu duygulari nasip etsin sizinde kucaginiz boş kalmasin. Her birimizin sinavi farkli yerlerden rabbim sinavinizi gecmeyi nasip etsin sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…