Surekli burdaki yorumlari okumaktan stresten cikamiyordum.Simdi hamileyim ve size anlaticam.

hayırlı olsunnn saglıkla gelsin hayatınıza... ve size kesinlikle katılıyorum. stres ve sürekli kuruntu halı bedeni çok yoruyor ve hamile kalma ihtımalını de çok düşürüyor...

hayırlı olsunnn saglıkla gelsin hayatınıza... ve size kesinlikle katılıyorum. stres ve sürekli kuruntu halı bedeni çok yoruyor ve hamile kalma ihtımalını de çok düşürüyor...
Kesinlikle oyle. Ve ben hemen farkedip ustesinden gelmeye calistim.Allahim da bu guzel duyguyu tatmayi nasip etti. İnsallah isteyen herkes bu duyguyu tatar

Cok tesekkur ederim bu arada insallah hayirli ve saglikli bir sekilde kavusuruz. Bizde sizde

Kızlar lütfen bakar mısınız kuruma cizgisi mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 20220912_194335.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 90
Kesinlikle stresten uzak durup düşünmediğiniz ay gebelik oluyor.
Bide bu yastık koyma meselesi hikayw bence bana doktorum ayiptin söylemesi en yüksek ihtimal domalma şekli boşalma demişti o zaman kanlara daha çabuk gidiyormuş birde gün aşırı ilişki sabah erkenden spermler daha canlı oluyormuş hergun ilişki olunca kalitesi düşüyormuş gün aşırı daha iyiymiş

Evvet ilk denemelerde yastik koyuyordum sonralarda koymadim bende. Dedigin pozisyonu internette okumustum dogru bence. İliskiyide iki gunde bir oneriyolar zaten yumurtlama gununden 4 gun once ve yumurtlamadan sonra uc gun 1 hafta 10gunu kapsiyor. Ama ben yasayarak goren biri olarak onu denedigimdede olmadi cunku cok stresliydim. Unuttugum donemde gerceklesti cok sukur

Maşallah birde ben unutabilsem aşırı stres yokta sadece aklımda bekliyoryorum

M melek076 burayi okumalisin kuzumm

Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah bana da nasip olur. Bende bu nisan da 5 aylıkken düşük yaptım ve tekrar bebek istiyorum ama rahmim çok hasar aldığı için bir türlü adetim düzelmedi bu da yetmiyormuş gibi yalancı gebelik belirtileri yaşıyorum. Şuanda adetim ama hiç adet demem yani bi anormal oldum. İnşallah bende kafaya takmayacak seviyeye gelebilirim

Öncelikle rabbim sabır versin dusugunuz icin cok gecmis olsun. Her seyi Allaha birakmaktan baska caremiz yok rabbim ne derse o olur. Ben de suanda dusuk tehlikesi yasiyorum 8+3gunluk olduk her pazartesi kontrole gidiyoruz. İnsallah Allahim tum dualarimizi kabul eder. En kisa surede sizede nasip eder.Her sey bi sinav ve beklemekten baska caremiz yok

Aynı durumları yaşayan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…